Форум >
Публикувано на 28-01-2014 11:00 | RE: Временен NIN
И при мен ми зачетоха периода в НОИ аз имах заработено време 2010/2011/2012 година и да можеби месец всичко беше готово 

Публикувано на 28-01-2014 11:14 | RE: Временен NIN
Не съм сигурен, че можеш да си извадиш NIN от България. По-скоро можеш да подадеш заявление, но после интервю.
http://www.hmrc.gov.uk/ni/intro/number.htm#4
Колкото до предишния временен NIN - не мисля, че има значение.
Публикувано на 28-01-2014 15:56 | RE: Временен NIN
Ivo писа:
Не съм сигурен, че можеш да си извадиш NIN от България. По-скоро можеш да подадеш заявление, но после интервю.
Това мие ясно, аз питам тъй като имам намерение да замина за Англия.
Все пак, благодаря.
Публикувано на 28-01-2014 16:14 | RE: Временен NIN
Объркал съм се, защото някой в друга тема питаше дали може да си извади NIN от България. 
А по твоето питане - не мисля, че ще имаш проблем да си направиш NIN, като отидеш в Англия.

А по твоето питане - не мисля, че ще имаш проблем да си направиш NIN, като отидеш в Англия.
Публикувано на 28-01-2014 17:28 | RE: Временен NIN
Ivo писа:
Объркал съм се, защото някой в друга тема питаше дали може да си извади NIN от България.

Аз му писах на човека във миналата тема за НИН.Може да видите последното ми мнение.
Публикувано на 28-01-2014 18:34 | RE: Временен NIN
TN после 6 цифри и М накрая - изглежда като постоянните номера - на временните има само една буква по средата - мисля че номера си е валиден, защото по тази партида има постъпили осиг. вноски и права не са ползвани / все още / - и ако отидеш пак на работа в Англия и има нещо, те ще ти пратят писмо - при всички случаи мисля че няма да е необходимо да правиш нищо, тъй като вече фигурираш в тяхната осигурителна система. Има един телефон за проверка на НИН, но не знам колко рентабилно ще ти бъде оттук да звъниш - то е едно интерактивно меню, после се включва служител, и се почва един разпит... страшна работа - най добре е според мен оттам да се обаждаш, или направо да си насрочиш ден и час за интервю в местен Джоб Сентър и те да извършат по служебен път проверките и да ти съдействат
Публикувано на 27-12-2014 00:19 | RE: Временен NIN
ха
започнах работа тука и още първата седмица получих НИН по пощата, ама ми е точно, както казва Кака. . .
с една буква по средата
това означава, че ми е временен НИН ли?
трябва ли да искам постоянен?
благодаря!

започнах работа тука и още първата седмица получих НИН по пощата, ама ми е точно, както казва Кака. . .
с една буква по средата

това означава, че ми е временен НИН ли?
трябва ли да искам постоянен?
благодаря!
Публикувано на 03-01-2015 20:56 | RE: Временен NIN
Здравейте и от мен. През 2012г. бях във Великобритания от където ми издадоха този временния, който е датата на раждане и 1-2 букви. Като се прибрах изпратих Са3916 и си получих данъците без проблем. През 2013 отново заминах но при нов работодател и ето изненадата: първият месец след заминаването ми, в България ми е дошло писмо с новият НИН, който обаче не е нито като първия с рожд.дата, нито като този, който трябва да е постоянен с 10 числа и букви. 2 месеца по късно докато бях още във Великобритания, там на място получих трети, който вече е постоянен. Питам ако първият е бил временен а третият постоянен, то какъв е вторият?
Публикувано на 01-05-2015 09:17 | RE: Временен NIN
Вярно ли е че вече не издават постоянни нин номера от фермите,а само временни?Ами ако искам да остана?Моля някои ако има информация да я сподели (казаха ми че от 2012 вече се издават само временни нин номера)
Публикувано на 01-05-2015 10:47 | RE: Временен NIN
Вярно ли е че вече не издават постоянни нин номера от фермите,а само временни?Ами ако искам да остана?Моля някои ако има информация да я сподели (казаха ми че от 2012 вече се издават само временни нин номера)
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители