Форум >
Публикувано на 27-08-2014 20:32 | Работа в Ирландия
Здравейте Кандидатствах за работа в Ирландия и ме oдобриха,но :Д малко се притеснявам да не е измислена работа защото вече един път ме излъгаха и само пари се набих.Та въпросната агенция ми предлага работа в месокомбинат или нещо подобно,като те ми осигоряват самолетен билет до там,като тези пари ми се удържат през първите 3 месеца,но ако се задържа ми се възстановяват.От мен само се иска да си сканирам личната карта и да я пратя за да може да ми попълнят документи (като те ми пратиха 2 такива) след това внасям 50 евро и ми взимат билет.Как ви се струва.Мерси
Публикувано на 27-08-2014 20:39 | RE: Работа в Ирландия
Дата: 26.08.2014 11:06
От: LAWLOR & ASSOCIATES RECRUITMENT LTD
Длъжност: РАБОТНИЦИ ЗА МЕСОПРЕРАБОТВАТЕЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ
Относно: Re: РАБОТНИЦИ ЗА МЕСОПРЕРАБОТВАТЕЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ
Здравейте,
Благодарим за кандидатурата Ви за работа в месопреработвателни предприятия в Ирландия.
В момента търсим спешно работници за пакетиране във фабрики за преработка на месо в Ирландия.
Детайли на работната позиция:
• Претегляне и пакетиране на месо.
• Опит не се изисква.
• Вие ще работите в хладна среда.
• Вие ще сте прави през по-голямата част от работното Ви време.
• Гарантирани са Ви минимум 40 работни часа на седмица.
• Заплащане ?8.65 на час.
• Гарантирани са Ви 20 дни платен годишен отпуск.
• Не се изисква английски език.
Изисквания към кандидатите:
• Да са физически здрави.
Допълнителни ползи:
• Ако нямате достатъчно средства да заплатите самолетния билет до Ирландия, Lawlor Associates може да извърши това срещу такса от 50 EUR, като сумата за самолетния билет ще Ви бъде удържана през първите 3 месеца след като започнете работа.
• Посрещане на летището в Ирландия.
• Настаняването е осигурено още преди пристигането Ви, като стойността на квартирите обикновено варира между ?35-?60 седмично.
Ако се интересувате от тази позиция, моля да заявите в какъв срок можете да заминете и да се свържете с:
Николай Георгиев
email: Nikolay@lawlorassociates.com
tel.: 00353868442310
Nikolay Georgiev
Tel: + 353868442310
www.lawlorassociates.com
От: LAWLOR & ASSOCIATES RECRUITMENT LTD
Длъжност: РАБОТНИЦИ ЗА МЕСОПРЕРАБОТВАТЕЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ
Относно: Re: РАБОТНИЦИ ЗА МЕСОПРЕРАБОТВАТЕЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ
Здравейте,
Благодарим за кандидатурата Ви за работа в месопреработвателни предприятия в Ирландия.
В момента търсим спешно работници за пакетиране във фабрики за преработка на месо в Ирландия.
Детайли на работната позиция:
• Претегляне и пакетиране на месо.
• Опит не се изисква.
• Вие ще работите в хладна среда.
• Вие ще сте прави през по-голямата част от работното Ви време.
• Гарантирани са Ви минимум 40 работни часа на седмица.
• Заплащане ?8.65 на час.
• Гарантирани са Ви 20 дни платен годишен отпуск.
• Не се изисква английски език.
Изисквания към кандидатите:
• Да са физически здрави.
Допълнителни ползи:
• Ако нямате достатъчно средства да заплатите самолетния билет до Ирландия, Lawlor Associates може да извърши това срещу такса от 50 EUR, като сумата за самолетния билет ще Ви бъде удържана през първите 3 месеца след като започнете работа.
• Посрещане на летището в Ирландия.
• Настаняването е осигурено още преди пристигането Ви, като стойността на квартирите обикновено варира между ?35-?60 седмично.
Ако се интересувате от тази позиция, моля да заявите в какъв срок можете да заминете и да се свържете с:
Николай Георгиев
email: Nikolay@lawlorassociates.com
tel.: 00353868442310
Nikolay Georgiev
Tel: + 353868442310
www.lawlorassociates.com
Публикувано на 27-08-2014 20:41 | RE: Работа в Ирландия
Това е въпросната работа,която ме интересува.
Публикувано на 27-08-2014 22:06 | RE: Работа в Ирландия
Какви са тия квартири 35- 60 евро, че те за каравана на селскостопанска бригада вземат по - скъпо. Английски не се изисква- втора смешка. На какъв език ще е обучението тогава на български ли?
Публикувано на 27-08-2014 22:14 | RE: Работа в Ирландия
С един приятел също ще ходим там. Фирмата е проверена няма от какво да се притеснявате.
Публикувано на 28-08-2014 01:25 | RE: Работа в Ирландия
hardboy писа:
С един приятел също ще ходим там. Фирмата е проверена няма от какво да се притеснявате.
kade gi proverqvateС един приятел също ще ходим там. Фирмата е проверена няма от какво да се притеснявате.
Публикувано на 28-08-2014 15:37 | RE: Работа в Ирландия
С питане тук там . И най-вече успокоение е ,че не искат предварителни такси и комисионни. А само 50 евро депозит ,че със сигурност ще заминеш !
Публикувано на 28-08-2014 17:14 | RE: Работа в Ирландия
Е , то стига от 5000 баламурника, дето не знаят на кой свят са да съберат по 50 евро- 250 бона в евро и чао, кой откъде е. На такива агенции изобщо не се доверявайте. Игнорирам факта , че въпросния хардбой е очевадно е представител на тая,,агенция''.Това е най- малкия проблем в случая , вече стана обичай в тоя форум фалшиви никове да си рекламират собствената измамна схема.Аз се доверих на подобна агенция, единствено заради квартирата , която осигуряваха със започването на работа , но извадих луд късмет , изгорях само с една седмична заплата и въпросните измамници ги изритаха най- безцеремонно от шотландската фирма, там такива не минават. Но не препоръчвам на никой да се занимава с агенции.Или , ако го прави да е само с проверени такива от поне няколко източника , че са коректни, а не фантоми.
Публикувано на 28-08-2014 18:11 | RE: Работа в Ирландия
Ей момченце излез малко от твоя нереален филм ! ! Тва е фирма , която директно търси служители. Какви глупости ми говориш ?!
Публикувано на 28-08-2014 18:49 | RE: Работа в Ирландия
Тя фирмата може и да е читава, но видите либългари замесени , бягайте надалеч с 200. Както казах имах голям късмет , че изгорях само с едни 200-250 паунда неплатени. Само защото имах и късмет да не попадна в другия клон на фирмата в Англия близо до Манчестър , който също снабдяват с работници.Там заплащането е на месец и българите са работили по 2 месеца без да видят никакви пари и са се прибрали в България.При нас в Шотландия заплащането е на седмица и изглежда , заради това не са посмели да не плащат , с изключение на последната седмица при тях.
Така , че по- добре рискувайте с някоя чужда агенция, отколкото да имате вземане- даване с крадливи и безскруполни българи.
Така , че по- добре рискувайте с някоя чужда агенция, отколкото да имате вземане- даване с крадливи и безскруполни българи.
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители