Форум >
>
Работа в Англия >
Тема: Работа в Ирландия

страница 3 от 10

< 1 2 3 4 5 6 > >>
Публикувано на 10-09-2014 14:44 | RE: Работа в Ирландия
donka ilieva
Потребител

НЯКОЙ ЩЕ ПЪТУВА ЛИ НА 14-15 .О9 ЗА ФЕРМА G&BB HOULBROOKE & SON ALTR

*За пореден път правя забележка...не пишете в правилната тема и информацията вместо да се синтезира се смесва......
Моля, спазвайте правилата на форума!

Редактирано от Elektra на 12-09-2014 17:04
Публикувано на 14-09-2014 18:43 | RE: Работа в Ирландия
irinkabalerinka
Потребител

Как ги видя тези обяви и как реши, че е същата, не знам! На първата обява пише ясно "каунти Лаут", а на твоята пише "Глоучестършир", което е в Англия! На всичкото отгоре, на обявата, която си посочил, пише, че заплащането е в евро! Кой в УК плаща в евро?! Мерси! Значи като почнете ей така от нищото да разсъждавате, много ви се чудя!
И накрая да поясня - за мен най- голямата простотия е да си сканираш личната карта и да я пратиш на сульо в Сусурлево! Като искате работа - хващайте самолета, кацайте в Ирландия и си търсете работа! И последно - личното ми мнение е, че въпросната обява за работа е пълно дърво!

Fish Whisperer писа:
Прочетох и видях достатъчно.
А ето и оригиналния текст на обявата на въпросната ирландска фирма за подбор на кадри.
,,Месар , Глоучестършир.
Ще подрязвате и обезкостявате телешко и агнешко месо.Работа в студени помещения.Всички кандидати трябва да изпратят автобиография и видео файл , който показва техните умения по обезкостяване и рязане на месо. Подробности за видео съдържанието на файла ще бъдат дадени след получването на автобиографията.

Butcher
Gloucestershire
Salary: 8.65 per hour (euro)
Benefits: none
Start: asap
Consultant: Ann Lawlor
Phone : 042 9377512
Email: ann@lawlorassociates.com
You will be trimming and boning out beef. Job details as follows:\n\n- Boning Beef and lamb\n- Cutting meat and trimmng fat\n- Cold room environment\n\nAll candidates must submit a CV and video file showing skills thier boning/trimming skills. Details of the vidoe content can be provided upon receipt of a full CV.
Apply for this job

Сами си правете изводите , дали оригинала има нещо общо с мейла ,който е получил потребителя кандидатствал за тая обява в джобс.
Редактирано от irinkabalerinka на 14-09-2014 18:46
Публикувано на 15-09-2014 00:38 | RE: Работа в Ирландия
petar iordanov
Потребител

qweqweqwe писа:
колко хора чакат да заминават

i az chakam nomera mi e 0886171373

*Пиши на кирилица!
Редактирано от Elektra на 15-09-2014 09:35
Публикувано на 15-09-2014 09:46 | RE: Работа в Ирландия
petar iordanov
Потребител

aleksdoichi писа:
И мен ме одобриха,но нещо ми се струва шано схема!Някой ако е взел билет да казва

аз сам от одобрените.имах доста време да проверя самата агенция обайдах се до там за мен е сигорна,но всепак има малко самнение като всички тук.проверих в асоцияцията на агенциите за подбор на кадри в ирландия номера от които ми званят е номера побликуван в всички обяви за ирландия които те имат в техния джобс.ако е някаква измама трябва да е мейдународна разровете се и вище преди да пишете
Редактирано от petar iordanov на 15-09-2014 09:49
Публикувано на 15-09-2014 23:05 | RE: Работа в Ирландия
Fish Whisperer
Потребител

irinkabalerinka писа:
Как ги видя тези обяви и как реши, че е същата, не знам! На първата обява пише ясно "каунти Лаут", а на твоята пише "Глоучестършир", което е в Англия! На всичкото отгоре, на обявата, която си посочил, пише, че заплащането е в евро! Кой в УК плаща в евро?! Мерси! Значи като почнете ей така от нищото да разсъждавате, много ви се чудя!
И накрая да поясня - за мен най- голямата простотия е да си сканираш личната карта и да я пратиш на сульо в Сусурлево! Като искате работа - хващайте самолета, кацайте в Ирландия и си търсете работа! И последно - личното ми мнение е, че въпросната обява за работа е пълно дърво!

Fish Whisperer писа:
А ето и оригиналния текст на обявата на въпросната ирландска фирма за подбор на кадри.
,,Месар , Глоучестършир.
Ще подрязвате и обезкостявате телешко и агнешко месо.Работа в студени помещения.Всички кандидати трябва да изпратят автобиография и видео файл , който показва техните умения по обезкостяване и рязане на месо. Подробности за видео съдържанието на файла ще бъдат дадени след получването на автобиографията.

Butcher
Gloucestershire
You will be trimming and boning out beef. Job details as follows:\n\n- Boning Beef and lamb\n- Cutting meat and trimmng fat\n- Cold room environment\n\nAll candidates must submit a CV and video file showing skills thier boning/trimming skills. Details of the vidoe content can be provided upon receipt of a full CV.
Apply for this job

Сами си правете изводите , дали оригинала има нещо общо с мейла ,който е получил потребителя кандидатствал за тая обява в джобс.

Не съм напълно сигурен за произношението на града , но със сигурност не е е в Англия , а в Ирландия, щом заплащането е в евро. Ейре напусна Великобритания с референдум , преди няколко години , но си остана в ЕС , затова там паричната единица е Евро.Май ти си неосведомената в случая.
Публикувано на 15-09-2014 23:12 | RE: Работа в Ирландия
Fish Whisperer
Потребител

petar iordanov писа:
aleksdoichi писа:
И мен ме одобриха,но нещо ми се струва шано схема!Някой ако е взел билет да казва

аз сам от одобрените.имах доста време да проверя самата агенция обайдах се до там за мен е сигорна,но всепак има малко самнение като всички тук.проверих в асоцияцията на агенциите за подбор на кадри в ирландия номера от които ми званят е номера побликуван в всички обяви за ирландия които те имат в техния джобс.ако е някаква измама трябва да е мейдународна разровете се и вище преди да пишете

Поверката , дали е измама, мже да се направи бързо и елементарно.Просто се праща мейл на сайта на ирландската агенция с въпрос , дали такова лице , като българина ,който се представя за посредник с прословутите си 50 евро изобщо работи за тях.Не се иска много акъл.Няма нужда от никакви проверки. И без да се проверява е ясно, че човечецът се надява на баламите да му напълнят гушата. Английски не се изисква и тем подоби смехории.
Публикувано на 16-09-2014 10:59 | RE: Работа в Ирландия
petar iordanov
Потребител

Fish Whisperer писа:
petar iordanov писа:
aleksdoichi писа:

Поверката , дали е измама, мже да се направи бързо и елементарно.Просто се праща мейл на сайта на ирландската агенция с въпрос , дали такова лице , като българина ,който се представя за посредник с прословутите си 50 евро изобщо работи за тях.Не се иска много акъл.Няма нужда от никакви проверки. И без да се проверява е ясно, че човечецът се надява на баламите да му напълнят гушата. Английски не се изисква и тем подоби смехории.
. ми аз се обаждах на телефона които е даден в обявите в ирландия като разбраха че съм от българия ме птепратиха към човечеца
Публикувано на 16-09-2014 22:42 | RE: Работа в Ирландия
Fish Whisperer
Потребител

И какво стана последно , има ли някой заминал да обезкостява зеления хайверlaugh
Публикувано на 17-09-2014 01:22 | RE: Работа в Ирландия
irinkabalerinka
Потребител

Fish Whisperer писа:
irinkabalerinka писа:

Fish Whisperer писа:
,,Месар , Глоучестършир.

Butcher
Gloucestershire
Apply for this job

Не съм напълно сигурен за произношението на града , но със сигурност не е е в Англия , а в Ирландия, щом заплащането е в евро. Ейре напусна Великобритания с референдум , преди няколко години , но си остана в ЕС , затова там паричната единица е Евро.Май ти си неосведомената в случая.

Я да хванеш да се освестиш първо!
Какъв референдум, какви 5 лева, какви няколко години?!
Явно за теб войната за независимост на Ирландия е "референдум", което значи, че изобщо нямаш идея какви ги бръщолевиш! А пък това "преди няколко години" направо ме уби! Ако за теб 1922 година е преди няколко години.... хахахахах.... ноу комент! И вместо да ми обясняваш колко съм неосведомена, първо научи точно "произношението на града", а недей да ме учиш на глупости, най- малкото защото живея тук от 5 години! Ай лека нощ!
Редактирано от irinkabalerinka на 17-09-2014 01:25
Публикувано на 19-09-2014 21:33 | RE: Работа в Ирландия
Fish Whisperer
Потребител

За 5 години живот в Ирландия би трябвало да си поулегнала и попила поне малко от културата на поведение и живот на ирландците.Британците , като цяло са доста вежлив и спокоен народ , нищо общо с разкъсваните от мизерния живот хорица в България.Ти явно не се вписваш там много - много, а и май и не ти е цел, като гледам. Явно съм се заблудил , защото помня , че имаха някакъв референдум, но май беше нещо свързан с Евросъюза или неощо подобно.

страница 3 от 10

< 1 2 3 4 5 6 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 31 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти