Форум >
>
Работа в Англия >
Тема: Работа в Ирландия

страница 4 от 10

< 1 2 3 4 5 6 7 > >>
Публикувано на 20-09-2014 23:05 | RE: Работа в Ирландия
irinkabalerinka
Потребител

Хахаха, а ти гледам, че доста си попил, няма що! Типично е за нас българите - може нищо да не знаем, но това не пречи да се подиграваме на другите и да им начукваме канчетата колко са тъпи, а накрая, вместо да се извиним и да благодарим, че някой ни е научил на нещо, което не знаем, ние носим от 9 кладенеца вода и си изсмукваме от пръстите колко кусури има този човек! Както и да е, не ми се занимава с глупости, би ми било интересно (а и мисля, че ще е полезно за всички кандидат- пристигащи) да науча има ли развитие по въпроса и има ли някой, който е заминал и започнал работа във въпросната фирма.

Публикувано на 21-09-2014 10:44 | RE: Работа в Ирландия
mikvo
Потребител

Типично по български
Публикувано на 26-09-2014 13:35 | RE: Работа в Ирландия
NikolayGeorgiev
Потребител

От началото на септември 2014г. чрез ирландската агенция Lawlor Associates Recruitment Limited са заминали на работа в Ирландия 27 Българи.
Следващата група от 11 човека заминава на 01.10.2014г. в 17:25 чрез полет София - Париж - Дъблин.
Публикувано на 26-09-2014 21:13 | RE: Работа в Ирландия
Fish Whisperer
Потребител

Кво става , брат , не кълват ли пустите балами български , не щат да снасят по 50 еврака май
Те може да са заминали 27 човека , ама ти нямаш нищо общо с тая агенция.
И още нещо- в Библията е казано ,, Господ вижда и лошите и добрите''.
Публикувано на 26-09-2014 22:12 | RE: Работа в Ирландия
irinkabalerinka
Потребител

Брех, то станало навалица от българи в Ирландия! laugh Да се чуди човек как се разминават по улиците на селцето (което така и не разбрахме къде е!) laugh

Фиш, тук май съм съгласна с теб!
Редактирано от irinkabalerinka на 26-09-2014 22:14
Публикувано на 27-09-2014 14:40 | RE: Работа в Ирландия
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Нещо тая тема не успях да я схвана.. всичко е ОК със заминаващите или не е последно?

Публикувано на 29-09-2014 18:58 | RE: Работа в Ирландия
kladela
Потребител

Fish Whisperer писа:
Кво става , брат , не кълват ли пустите балами български , не щат да снасят по 50 еврака май :)
Те може да са заминали 27 човека , ама ти нямаш нищо общо с тая агенция.
И още нещо- в Библията е казано ,, Господ вижда и лошите и добрите''.

мисля че този Fish Whisperer маи си няма работа и пи6е без да разбира аз лично в други ден 6те пътувам за Ирландия за сега NikolayGeorgiev е коректен и не виждам нищо фалшиво в документите които подписах
Публикувано на 30-09-2014 09:07 | RE: Работа в Ирландия
galab
Потребител

А за каква работа става дума в Ирландия??? за жени има ли нещо подходящо в момента??
Публикувано на 05-10-2014 12:48 | RE: Работа в Ирландия
kladela
Потребител

И така аз самият заминаха на 1 октомври пътуването е ок обаче до тук с предварителните уговорки Квартири няма, усигориха 1 апартамент за 4 човека цената на човек е 60£ без ток и вода а беше говорено за 20-30£ другите 4 българи оставаме в хотела обадих ме се на Николай Георгиев и той каза да си намерим обаче не спомена че за да наемеш ти трябва порачител или гарант и тука в това градче няма и един българин. Така че за предварителните договорки е това за работата и заплащането като почнем ще пиша
Публикувано на 09-10-2014 12:26 | RE: Работа в Ирландия
NikolayGeorgiev
Потребител

kladela писа:
И така аз самият заминаха на 1 октомври пътуването е ок обаче до тук с предварителните уговорки Квартири няма, усигориха 1 апартамент за 4 човека цената на човек е 60£ без ток и вода а беше говорено за 20-30£ другите 4 българи оставаме в хотела обадих ме се на Николай Георгиев и той каза да си намерим обаче не спомена че за да наемеш ти трябва порачител или гарант и тука в това градче няма и един българин. Така че за предварителните договорки е това за работата и заплащането като почнем ще пиша

Вчера посетихме работниците в една фабрика за месо в Северна Ирландия, които изпратихме преди една седмица. Първоначално бяха настанени в хотел, поради липса на квартири, но от днес за всички са осигурени апартаменти. Нощувката в хотелът е 30 паунда на вечер, като половината от разходите ще поеме работодателя, а другата половина ще се удържи от работниците в рамките на няколко седмици. Работи се 40-48 часа на седмица, като събота и неделя се почива. Днес ще получат и първата заплата, въпреки че са работили само 4 дни във фабриката. Работодателят ще съдейства за издаването на осигурителен номер, банкова сметка и записване при личен лекар. Всички правилници и инструкции във фабриката ще бъдат преведени и на български език. Работниците планират да останат и да заживеят със семействата си (за съжаление).

страница 4 от 10

< 1 2 3 4 5 6 7 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 83 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти