Форум >
Публикувано на 09-10-2014 12:38 | RE: Работа в Ирландия
Хубаво е коментарите от работниците да се пишат тук не от посредникът на работодателят в случаят NikolayGerogiev ! Понеже в България и не само почти винаги коментарите са позитивни когато сe пита за някой шеф , ферма и т.н. (и хората биват залъгвани и отиват на сляпо на място на което не биха ако знаеха истината) . А това си е нереален коментар поради сблъсък на интереси (не е неутрален отговор) ако не се потвърди и от работниците ви това което казвате . Дано въпреки всичко е вярно позитивната част от написаното от NikolayGeorgiev и хората са намерили едно по-добро място за живот оттук ! 

http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254 - За всеки начинаещ човек интересуващ се от бригади !
Редактирано от bloodyroot на 09-10-2014 12:42
Публикувано на 09-10-2014 12:57 | RE: Работа в Ирландия
bloodyroot писа:
Хубаво е коментарите от работниците да се пишат тук не от посредникът на работодателят в случаят NikolayGerogiev ! Понеже в България и не само почти винаги коментарите са позитивни когато сe пита за някой шеф , ферма и т.н. (и хората биват залъгвани и отиват на сляпо на място на което не биха ако знаеха истината) . А това си е нереален коментар поради сблъсък на интереси (не е неутрален отговор) ако не се потвърди и от работниците ви това което казвате . Дано въпреки всичко е вярно позитивната част от написаното от NikolayGeorgiev и хората са намерили едно по-добро място за живот оттук !

Нито мястото е по-добро за живот от България, нито работата е лесна.
В това никой не трябва да се заблуждава.
Публикувано на 09-10-2014 12:59 | RE: Работа в Ирландия
е излизат ли сметката ако живееш на хотел при тия цени ????? 

Публикувано на 09-10-2014 19:39 | RE: Работа в Ирландия
Е, що стана , та не вечерахме!? Нали квартирките в обявата бяха само 50 евро
. 30 паунда на вечер в хотел , честито! И половината само да плащат , както казва , пак е се получава космична сума за месец престой в хотел , недай си боже. И какви са тия смехотворни преводи на български. Тия хора, които уж са заминали трябва да осъзнават , че без познания по английски , поне елементарни на първо време , нямат място тами никой не би ги наел на работа , ако тръгнат сами да си търсят.Има нещо много гнило в ,, Ирландия''

Публикувано на 10-10-2014 13:30 | RE: Работа в Ирландия
Fish Whisperer писа:
. 30 паунда на вечер в хотел , честито! И половината само да плащат , както казва , пак е се получава космична сума за месец престой в хотел , недай си боже. И какви са тия смехотворни преводи на български. Тия хора, които уж са заминали трябва да осъзнават , че без познания по английски , поне елементарни на първо време , нямат място тами никой не би ги наел на работа , ако тръгнат сами да си търсят.Има нещо много гнило в ,, Ирландия''

Престоят в хотел беше за първите 10 дни.
В момента всички са настанени в квартири.
Публикувано на 10-10-2014 20:23 | RE: Работа в Ирландия
Здравеите значи всичко е точно от тяхна страна доволен сум от бурзата организция относно копуване на билет настаняване всичко е описано аз патувам в понеделник мисля че всичко ще е наред подурйам врузка с момче което е там и всицвхко е наред ще ви пиша като пристигна да ви успокоя че фирмата няма скрити неща и всичко е така както е написано по договорите лека вечер от мен
Публикувано на 15-10-2014 12:48 | RE: Lawlor Associates Recruitment Limited
В крайна сметка не разбах въпросната агенция предлага ли работа за жени??
Видях ,че имат обяа в jobs.bg за фабрики за месо.

Публикувано на 30-11-2014 08:50 | RE: Работа в Ирландия
Какво стана с измамната схемичка ,, работа в Ирландия''. Един тук май беше казал , че ще пише , като почнат въпросната работа.Май до работа не се е стигнао, като гледам

Публикувано на 03-12-2014 19:22 | RE: Работа в Ирландия
Относно организацията, провеждане на интервю агенцията Lawlor Associates се представи според мен много коректно. И досега поддържам връзка с представителя й Николай Георгиев, от когото лично аз съм с много доволен.
Публикувано на 03-12-2014 22:13 | RE: Работа в Ирландия
На интервюто в София,хората от Lawlor Associates бяха изключително любезни и коректни.А с Пламен Георгиев подаржам контакт и до днес ,момчето коректно и одзевчиво.Аз летя на 5.11
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители