Форум >
Публикувано на 22-01-2015 13:33 | RE: месопреработвателно предприятие в Ирландия
Здравейте на всички!!! Преди 2 дни видях обявата за Ирландия в месопреработвателен цех и кандидатствах за работник в тарнажорна , обезкостител на месо, транжиране на телешко месо и обработка на месото.Това е обявата и искам да попитам някой заминал ли е има ли и други кандидати и колко е достоверна. Сега ми преддстои да направя клип с уменията ми при работа с месо, обескостяване и премахване на ципите на контрафиле, който клип трябва да изпратя. Все още не съм одобрен ,защото не съм готов с клипа все още, но се интересувам дали има и други освен мен които желаят да заминат и има ли заминали по обявата.
Балгодаря предварително!!!
Обезкостяване и транжиране на телешко месо.
Премахване на ципите и мазните части от месото.
Вие ще работите в хладна среда.
Вие ще сте прави през по-голямата част от работното Ви време.
Гарантирани са Ви минимум 40 работни часа на седмица.
Заплащането варира според опита Ви - от ?8.65 до ?12.00 (евро) на час.
Гарантирани са Ви 20 дни платен годишен отпуск.
Не се изисква английски език.
Преди заминаване се сключва трудов договор директно с работодателя.
Изисквания към кандидатите:
Кандидатите трябва да имат опит във фабрика за месо поне 6 месеца, или да са работили на професионално ниво с месо в магазин, транжорна, кланица, или хипермакет.
Ако отговаряте на изискванията и се интересувате от тази позиция, моля изпратете автобиография със снимка, след което Lawlor Associates ще се свърже с Вас.
Балгодаря предварително!!!
Обезкостяване и транжиране на телешко месо.
Премахване на ципите и мазните части от месото.
Вие ще работите в хладна среда.
Вие ще сте прави през по-голямата част от работното Ви време.
Гарантирани са Ви минимум 40 работни часа на седмица.
Заплащането варира според опита Ви - от ?8.65 до ?12.00 (евро) на час.
Гарантирани са Ви 20 дни платен годишен отпуск.
Не се изисква английски език.
Преди заминаване се сключва трудов договор директно с работодателя.
Изисквания към кандидатите:
Кандидатите трябва да имат опит във фабрика за месо поне 6 месеца, или да са работили на професионално ниво с месо в магазин, транжорна, кланица, или хипермакет.
Ако отговаряте на изискванията и се интересувате от тази позиция, моля изпратете автобиография със снимка, след което Lawlor Associates ще се свърже с Вас.
Публикувано на 22-01-2015 17:16 | RE: Работа в Ирландия
има ли заминали по обявата
Ееее... че те мързи да прочетеш малко.
Публикувано на 28-01-2015 15:52 | RE: Работа в Ирландия
Пита защото е нова обявата. Иначе имат FB с весели снимки на заминали хора (каквито винаги съм харесвал). Но наистина дали е ОК обявата? Напоследък съм на мнение че всяка обява за работа в чужбина (че даже и страната) която видиш в jobs.bg е на измамници.
Публикувано на 28-01-2015 18:31 | RE: Работа в Ирландия
Обявата изглежда истинска... поне в сайта на ирландската агенция. Но и ирландската агенция е съмнителна.. Англия - плащане в евро . Сметнах го, точно минималното 6.5 паунда за час, което е малко за транжор, средно е 7.5 паунда, но да кажем е с перспектива за увеличение. Според мен, ако знаеш английски им пиши на тях и ги попитай имат ли оторизирани хора в България, които набират работници за тях. http://www.lawlorassociates.com/jobs/local-jobs Виждам, че този човек отговаря за обявата: Email: ann@lawlorassociates.com
Публикувано на 29-01-2015 10:50 | RE: Работа в Ирландия
Не е лошо да се пише на ann макар че нищо не пречи да е измамница. И все пак съм сигурен че човека не е самозванец а наистина си отговаря за БГ. Въпроса е като цяло що за фирма. Абе сайта http://www.anyworkanywhere.com/ дали е читав?
Публикувано на 29-01-2015 16:01 | RE: Работа в Ирландия
2pac писа:
Не е лошо да се пише на ann макар че нищо не пречи да е измамница. И все пак съм сигурен че човека не е самозванец а наистина си отговаря за БГ. Въпроса е като цяло що за фирма. Абе сайта http://www.anyworkanywhere.com/ дали е читав?
На мен ми изглежда ок. Има си посочени фирмите, които търсят персонал. Човек може да се свърже с тях. Прилича просто , като сайт за обяви.
Публикувано на 15-02-2015 11:00 | RE: Работа в Ирландия
Brigadir4e писа:
Обявата изглежда истинска... поне в сайта на ирландската агенция. Но и ирландската агенция е съмнителна.. Англия - плащане в евро . Сметнах го, точно минималното 6.5 паунда за час, което е малко за транжор, средно е 7.5 паунда, но да кажем е с перспектива за увеличение. Според мен, ако знаеш английски им пиши на тях и ги попитай имат ли оторизирани хора в България, които набират работници за тях. http://www.lawlorassociates.com/jobs/local-jobs Виждам, че този човек отговаря за обявата: Email: ann@lawlorassociates.com
Наистина Ви мързи да прочетете малко! Агенцията е ок.Аз чрез нея съм тук вече трети месец.по назад в темата съм описал подробно доста неща,прочетете малко. Има и тел за връзка,скайп,фб профил за мен.Обявявата е истинска в това бъдете сигурни.Който желае да може да пише или да ми се обади на скайп,телефон.Тук съм от 06.12.2014г и всичко е наред засега.Обявата изглежда истинска... поне в сайта на ирландската агенция. Но и ирландската агенция е съмнителна.. Англия - плащане в евро . Сметнах го, точно минималното 6.5 паунда за час, което е малко за транжор, средно е 7.5 паунда, но да кажем е с перспектива за увеличение. Според мен, ако знаеш английски им пиши на тях и ги попитай имат ли оторизирани хора в България, които набират работници за тях. http://www.lawlorassociates.com/jobs/local-jobs Виждам, че този човек отговаря за обявата: Email: ann@lawlorassociates.com
Публикувано на 03-06-2015 18:14 | RE: Работа в Ирландия
Има ли някой който ще заминава този месец?
Публикувано на 04-06-2015 12:29 | RE: Работа в Ирландия
Хора, Не бъркайте Ирландия (Дъблин) и Северна Ирландия (Белфаст). В Ирландия се заплаща в евро, а в Сев. Ирландия в паунди, защото е към Великобритания.
Редактирано от farms на 04-06-2015 12:30
Публикувано на 03-11-2015 09:50 | RE: Работа в Ирландия
така и не разбрах читава ли е тази фирма или не,има ли някой който ще пътува скоро и отзиви от някой който е пътувал с тази фирма
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители