Форум >
Публикувано на 02-12-2014 00:31 | RE: Работа във фабрика за преработка на пилета или салати !!!
Fish Whisperer така и не споменава какво работи, аз давам предположение въртиш кофите за боклук ? което не е лошо естествено но няма да е лошо да си го признаеш след като те питат не коментираи другите !
Публикувано на 02-12-2014 08:55 | RE: Работа във фабрика за преработка на пилета или салати !!!
Доста грешно предположение , но и да си боклукчия в кралството , пак трябва да владееш английски , като за всяка друга работа тук. С вашия аборигенски английски, дето знаете по две - три изречения на кръст , изобщо не си правете устата за емиграция на острова, защото шансовете ви при това положение не са 0 , а под нулата.Между другото , радвам се, че там където работя няма българи

Публикувано на 02-12-2014 11:24 | RE: Работа във фабрика за преработка на пилета или салати !!!
Fish Whisperer писа:
Доста грешно предположение , но и да си боклукчия в кралството , пак трябва да владееш английски , като за всяка друга работа тук. С вашия аборигенски английски, дето знаете по две - три изречения на кръст , изобщо не си правете устата за емиграция на острова, защото шансовете ви при това положение не са 0 , а под нулата.Между другото , радвам се, че там където работя няма българи

Не бързай с заключенията. Определено не работиш никъде и явно си избягал от някоя лудница, приятно фантазиране и много поздрави на въображаемите ти колеги

ЕДИТ- Извинявай пропуснах,че каза работата ти била хамалогия , има шанс да не си измисляш а викаш и няма българи .. еми предполагам сменяш памперсите на кралицата докато си пие чайчето гавренско и ти говори на перфектен английски се чувстваш перфектно ? успех в твойте начинания,но по коледа ще имаш бая работа не ми се мисли колко памперси ще имаш за сменяне успех в живота

Редактирано от lele2 на 02-12-2014 11:27
Публикувано на 24-01-2015 21:38 | RE: Работа във фабрика за преработка на пилета или салати !!!
Fish Whisperer
От моят опит който имам с тая страна мога да ти кажа само едно.
+1
От моят опит който имам с тая страна мога да ти кажа само едно.
+1

Публикувано на 25-01-2015 01:34 | RE: Работа във фабрика за преработка на пилета или салати !!!
ninja303030 писа:
Не съм чел темата, но последния коментар ме кара да се смея и да рева. Първо това което казваш са абсолютни глупости. Истината е,, че ако искаш да си намериш по готина работа в чужбина, не зависимо къде, трябва да имаш човек да те уреди......да не набута там
Това говоря за хора, които немат некакво образование примерно специфично, или са ценен кадър 
Ако си лекар или програмист примерно, може да минеш и без връзки, защото си ценен кадър
За обикновените хора, които си търсят работа там, ситината е че без да те уредят не става. И да имаш желание за работа, ако си сам е много мъчно, непосилно даже........
И не цитирай библията, защото всички знаеме че тя изобщо не е прилкожима сега
Там и други работи пише, ама никой не ги спазва както знаем, ако ги спазава някой, честно казнао до никъде няма да стигне в днешния неморален свят.....
Успех...извинете че са намесих така, но просто ми писмна да слушам глупости и общи приказки, навсякъде...
.....
Fish Whisperer писа:
Уредил силно казано, ако на работата му се вика уреждане.Който търси, намира.
,,Поискай и ще ти се даде'' е казано в Библията.
mikvo писа:
ти какво си се уредил че изглежда си доволен
ти какво си се уредил че изглежда си доволен
Уредил силно казано, ако на работата му се вика уреждане.Който търси, намира.
,,Поискай и ще ти се даде'' е казано в Библията.
Не съм чел темата, но последния коментар ме кара да се смея и да рева. Първо това което казваш са абсолютни глупости. Истината е,, че ако искаш да си намериш по готина работа в чужбина, не зависимо къде, трябва да имаш човек да те уреди......да не набута там

Ако си лекар или програмист примерно, може да минеш и без връзки, защото си ценен кадър

За обикновените хора, които си търсят работа там, ситината е че без да те уредят не става. И да имаш желание за работа, ако си сам е много мъчно, непосилно даже........
И не цитирай библията, защото всички знаеме че тя изобщо не е прилкожима сега

Успех...извинете че са намесих така, но просто ми писмна да слушам глупости и общи приказки, навсякъде...

Незнам кои говори глупости ама тва дето го пишеш за уреждането

Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители