Форум >
Публикувано на 09-11-2014 02:33 | Работа във фабрика за преработка на пилета или салати !!!
Здравейте, интересува ме информация за фабрики за преработка на пилета, салати или подобни , защото на няколко пъти чух, че имало такива в които работели доста чужденци . Разбрах , че за средния англичанин не е работа мечта нито пък и за доста българи, но понеже имам здрав гръб пък и доста желание за работа всяка насока или съвет ще са ми от полза .

Публикувано на 09-11-2014 15:07 | RE: Работа във фабрика за преработка на пилета или салати !!!
nikolay_sg писа:
Здравейте, интересува ме информация за фабрики за преработка на пилета, салати или подобни , защото на няколко пъти чух, че имало такива в които работели доста чужденци . Разбрах , че за средния англичанин не е работа мечта нито пък и за доста българи, но понеже имам здрав гръб пък и доста желание за работа всяка насока или съвет ще са ми от полза .

Забрави да получиш информация за фабрики тука

Публикувано на 09-11-2014 16:28 | RE: Работа във фабрика за преработка на пилета или салати !!!
Що верно не се коментира тука. А има обяви по английски сайтове и си намираш сам работа в фабрика

Публикувано на 09-11-2014 16:31 | RE: Работа във фабрика за преработка на пилета или салати !!!
mikvo писа:
Що верно не се коментира тука. А има обяви по английски сайтове и си намираш сам работа в фабрика

Еми айде де, подскажи на хората по конкретно, ако знаеш нещо

Публикувано на 09-11-2014 17:06 | RE: Работа във фабрика за преработка на пилета или салати !!!
http://careers4a.com/search/jobs/2089832/Production-Workers-DAYS.html
Примерно
Примерно
Публикувано на 09-11-2014 22:31 | RE: Работа във фабрика за преработка на пилета или салати !!!
Тя тая работа на практика не е много по- различна от блъскането по полетата из фермите, като гледам. 6 дни в седмицата по 12 часови смени , съмнявам се някой да може да издържи дълго на такова натоварване.Работят много чужденци в такива фабрики, защотоне знаят езика и работодателите на такива места май и нямат такива изисквания към тях, така , че за всичката неграмотна пасмина от източна Европа това им е , като манна небесна.Не , че и моята работа не е хамалогия , но при мен условията на работа са такива че постоянно се четат команди и езика трябва да ти е на доста добро ниво и писмено и говоримо.А и спрямо предишната е с класи отгоре.
Публикувано на 10-11-2014 21:10 | RE: Работа във фабрика за преработка на пилета или салати !!!
ти какво си се уредил че изглежда си доволен
Публикувано на 11-11-2014 19:02 | RE: Работа във фабрика за преработка на пилета или салати !!!
mikvo писа:
Уредил силно казано, ако на работата му се вика уреждане.Който търси, намира.
,,Поискай и ще ти се даде'' е казано в Библията.
Публикувано на 12-11-2014 12:44 | RE: Работа във фабрика за преработка на пилета или салати !!!
Fish Whisperer писа:
mikvo писа:
Не съм чел темата, но последния коментар ме кара да се смея и да рева. Първо това което казваш са абсолютни глупости. Истината е,, че ако искаш да си намериш по готина работа в чужбина, не зависимо къде, трябва да имаш човек да те уреди......да не набута там

Ако си лекар или програмист примерно, може да минеш и без връзки, защото си ценен кадър

За обикновените хора, които си търсят работа там, ситината е че без да те уредят не става. И да имаш желание за работа, ако си сам е много мъчно, непосилно даже........
И не цитирай библията, защото всички знаеме че тя изобщо не е прилкожима сега

Успех...извинете че са намесих така, но просто ми писмна да слушам глупости и общи приказки, навсякъде...

Редактирано от ninja303030 на 12-11-2014 12:46
Публикувано на 12-11-2014 19:34 | RE: Работа във фабрика за преработка на пилета или салати !!!
Не съм споменавал , че работата ми е лека.Но е вярно , че никой не ми е помагал за нея. Просто трябва да имаш и малко късмет и да си на правилното място в точното време.Храта те питат - можеш ли да го работиш това- мога, ами почваш.Толкова. Нито ти искат диплома , здравни книжки , свидетелства за съдимост и всякакви идиотщини , като в Булгаристан.
И именно , защото никой не живее по законите в Библията , нищо добро няма и как да им се случи. Тръгнал съм сам от родния си град, без нито един познат във Великобритания.Само аз и бог отгоре сме. Досега не мога да се оплача. Повечето разчитат на познати българи да ги уреждат защото така им е по- лесно понеже може и с по- калпав език да си работят в Англия , щом е за българин , но обикновено той пък ги цака яко със заплатите и тн.Всеки си избира сам.
И именно , защото никой не живее по законите в Библията , нищо добро няма и как да им се случи. Тръгнал съм сам от родния си град, без нито един познат във Великобритания.Само аз и бог отгоре сме. Досега не мога да се оплача. Повечето разчитат на познати българи да ги уреждат защото така им е по- лесно понеже може и с по- калпав език да си работят в Англия , щом е за българин , но обикновено той пък ги цака яко със заплатите и тн.Всеки си избира сам.
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители