Форум >
Публикувано на 30-01-2016 11:42 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
А някой бил ли е там или да има познати които да са там в момента?
Публикувано на 30-01-2016 15:01 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
slavi77 писа:
Да аз съм тук в момента
Публикувано на 31-01-2016 20:24 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
какво то4но прави6 в тия складове гласи6 пора4ки или хамалин като докер претоварва6
Публикувано на 02-02-2016 22:07 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Ако си пикър, правиш поръчки
Публикувано на 04-02-2016 10:24 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Gerrard писа:
и с каква фирма си заминал ?
Публикувано на 07-02-2016 11:18 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Мога да кача снимки от квартирата в която ме настаниха там ?! И повечето къщи в които бях ходила бяха такива или натъпкани с по 7-8 човека .
Публикувано на 07-02-2016 11:47 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Който има снимки ,ако може ги качете..нека хората да имат представа къде отиват!
Публикувано на 09-02-2016 20:54 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
ninja303030 писа:
Хаха, ако работиш 40 часа на седмица, при нормално заплащане за работник от Булгаристан - 6/7 паунда в час. Като имаш в предвид, че чисто ти е 6 паунда някъде, след данъците
. Нали зн, че ако не ти е безплатна квартирата, а сам я плащаш, като си платиш яденето, пътя до работата, ток, газ, интернет, телефон, цигари, накрая най вероятно няма да остане нищо
. И да останат някакви 100, 150 паунда, ти ще ги изхарчиш като излезеш 3 пъти в месеца да се позабавляваш
. 40 часа в седмицата означава по-малко от 1000 паунда на месец, да не кажа че няма и 900
. Много добре си направи сметката, щото работата ще е много гърбава сигурно в склад
. Не мисля, че има смисъл да се бачка за под 1200 1300 паунда чисто в Англия, ако си в града
. Ако си във ферма, може и за 1000 примерно, щото там нямаш почти никакви разходи
. Нали зн, че вече овъртайма в Англия не е задължителен, демек не се плаща за чужденци
. Нали зн, че ако искаш да ти остава нещо, трябва да работиш доста над 40 часа на седмица, примерно 55-60- часа. Това означава 6 дена по 10 часа примерно. Наистина си направи много хубаво сметките, дали има смисъл да се гърбиш като маймуна, и накрая да не ти остане почти нищо. Не искам да ти убивам желанието, но мисля, че ако си в града и не взимаш поне 1200 паунда чисто, няма смисъл да се гърбиш. най-добре натисни нещо тука да научиш и отивай в София за 1200, 1300 лева. То ще ти е същото. Няма и да се гърбиш толкова
. Няма смисъл да говоря такива работи, ама се опитвам да съм обективен. Най- добре ако искаш да ти остават пари, отиди в някоя ферма
. Успех.
Хаха, ако работиш 40 часа на седмица, при нормално заплащане за работник от Булгаристан - 6/7 паунда в час. Като имаш в предвид, че чисто ти е 6 паунда някъде, след данъците
![](../images/smiley/ab.gif)
Ти ако работиш 60 часа на седмица , няма да можеш да стоиш на краката си, да не говорим за друго. Не знам кой ти ги разправя тия филми , че ъувътайма не се плащал . Аз работя в складове във Великобритания поти 2 години, вярно не се спестява много , не съм си и поставял за основна цел непременно да трупам пари.В България и на малките ни заплати съм успявал да пестя, та и тук не ми е проблем особено, булгаристански цървули няма много около мен , което е още един плюс. Без да се напъвам за година и половина имам над 10 000 паунда , плюс кола чийто разходи сигурно възлизат на поне половината на тая сума, но както казах не съм тук да пестя само, а с мисълта да се устроя за максимално дълго време.
Публикувано на 15-02-2016 23:23 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Здравейте някой който е там в момента да даде малко информация , има ли работа over time , благодаря предварително
Публикувано на 16-02-2016 18:59 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Ne se precakvaite da hodite tam ili ako hodite si prigotvete dosta pari4ki, zashtoto v momenta nqma rabota, az bqh tam i znam za pone 15 4oveka, koito stoqt bez rabota, polovinata, ot koito sa tam ve4e mesec
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители