Форум >
Публикувано на 18-03-2016 21:56 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Здравейте,моля някой който е бил в Улвърхяптън да работи в складове да каже в какво се състой работата.Аз съм на 40 и се нуждая малко да поработя за пари.
Публикувано на 05-06-2016 23:06 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Здравейте, аз съм тук от 1 месец и малко и мога да ви кажа че не е кой знае какво. Агенцията след като заминете не се интересува много много, започнах работа чак на 17тия ден... Някои ги късат на тестовете пък.
Аз работя в Sаinsbury където, както в повечето моеста, могат да ви вдигнат часовата ставка ако правите определен процент ефикастност над 100, което го съумяват мнооого малко хора.
Миналата седмица с много бягане направих средно за седмицата около 106% и вместо 7,22 на час (ако сте над 25 години) получих 7,56
Вече за 8-9 паунда на час трябва над 130% процента което го правят от целия скалд 10тина човека, не знам как.
Почивката ни е само 30 минути което също е доста неприятно, да се нахраниш набързо и после да вдигаш кашони с вино или стекове бира е малко кофти. Алкохолните палета са най-неприятни - един палет алкохол по система за 100% ефикастност тряба да бъде готов за 30-35 минути.
Попринцип за 90-100% ефикастност не трябва никакво офялнкване. Вземаш стоката от рафта слагаш на палета и заминаваш с LLOP-a.
За 53 часа работа (6 дена + няколко часа овъртайм) = 318 паунда чисто. Пътя струва 6 паунда в двете посоки, но още по кофти е пътуването, което е над час в едната посока. Бусовете са незаконни и ги конфискуват често, вече са им взели май 3 броя...
След като си платите квартирата, пътя и храната можете да пестите по малко над 100 паунда на седмица. Това е.
А да... Англия е много по-мръсна от България, улиците са заринати с клошари и боклуци, както в Бирмингам, така и във Вълчидол
Аз работя в Sаinsbury където, както в повечето моеста, могат да ви вдигнат часовата ставка ако правите определен процент ефикастност над 100, което го съумяват мнооого малко хора.
Миналата седмица с много бягане направих средно за седмицата около 106% и вместо 7,22 на час (ако сте над 25 години) получих 7,56

Вече за 8-9 паунда на час трябва над 130% процента което го правят от целия скалд 10тина човека, не знам как.
Почивката ни е само 30 минути което също е доста неприятно, да се нахраниш набързо и после да вдигаш кашони с вино или стекове бира е малко кофти. Алкохолните палета са най-неприятни - един палет алкохол по система за 100% ефикастност тряба да бъде готов за 30-35 минути.
Попринцип за 90-100% ефикастност не трябва никакво офялнкване. Вземаш стоката от рафта слагаш на палета и заминаваш с LLOP-a.
За 53 часа работа (6 дена + няколко часа овъртайм) = 318 паунда чисто. Пътя струва 6 паунда в двете посоки, но още по кофти е пътуването, което е над час в едната посока. Бусовете са незаконни и ги конфискуват често, вече са им взели май 3 броя...
След като си платите квартирата, пътя и храната можете да пестите по малко над 100 паунда на седмица. Това е.
А да... Англия е много по-мръсна от България, улиците са заринати с клошари и боклуци, както в Бирмингам, така и във Вълчидол

Публикувано на 07-06-2016 01:03 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Доста скапана агенция ще да е това. Гледайте при възможност да се уредите на работа към РМР. Плащат на сравнително високо ставки. Поне , докато работех за тях в Теско плащаха 7.60 при 100% и 9.15 и 8.70 при над 120-130%. Обаче при наличие на около 200 пикъра много трудно съм стигал до над 120-30 , най- много 5-6 седмици за година и 3 месеца. Само , че това е друк вид пикване в чил камерата или фреш , както се казваше в Теско. Не , като гореописаната ,където се ползват тракове с дълги рогове, а обикновени механични тракове или обикновени палетни колички .С вторите се печели доста повече проценти, понеже механичните с батериите бяха с ограничена скорост и са бавни. С палетна количка се печели от бързина , но пък и умората е голяма защото използваш само собствената си сила цял ден да дърпаш палетата, някои от които дори близо до тон тежина.
Публикувано на 07-06-2016 02:36 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Не виждам как дърпаш палета с 11 километра в час...
Публикувано на 14-06-2016 14:08 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Здравейте ! Аз съм кандидатствала с една фирма от България за работа в складове и фабрики във Великобритания и се притеснявам за заминаването си ( което наближава ). Моля ви за информация, ако някой е работил да сподели мнение. Моята оферта ще е в завод за производство за сладкарски изделия в района на Корнуел ( Великобритания ).
Ако някой има опит нека сподели как е протекъл целият процес на заминаването му и с коя фирма е ходил ?
Благодаря ви предварително, ще съм много благодарна да споделите вашия опит !
Ако някой има опит нека сподели как е протекъл целият процес на заминаването му и с коя фирма е ходил ?
Благодаря ви предварително, ще съм много благодарна да споделите вашия опит !
Редактирано от meri_ilieva на 14-06-2016 14:11
Публикувано на 16-06-2016 17:34 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Здравейте,
Аз работих миналата година в една фабрика за пилешко месо - 2 систърс мисля че беше и май пак е със същата агенция с която е ходил и nqkoiii - поне като гледам описанието. Аз също плащах по 6 на ден за транспорт и и живеех в квартира на около час път от работата. Но пък работата беше супер и си спестих парички ;-) За тея които не се притесняват да работят с пилета де ;-)
Аз работих миналата година в една фабрика за пилешко месо - 2 систърс мисля че беше и май пак е със същата агенция с която е ходил и nqkoiii - поне като гледам описанието. Аз също плащах по 6 на ден за транспорт и и живеех в квартира на около час път от работата. Но пък работата беше супер и си спестих парички ;-) За тея които не се притесняват да работят с пилета де ;-)
Публикувано на 17-06-2016 15:37 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Здравейте,
Благодаря ти, че се включи, за да ми дадеш малко информация от опита си. Надявам се и някой друг да даде някакво инфо
При мен условията за транспорта са подобни на твоите. Ще плащам по 18 паунда на седмица за превоз с бусче, осигурен от наемодателя. Квартирата е на около 20 мили от работата и няма как да се ходи пеша. В началото бях доста притеснена, но като виждам, че и ти си заплащала и се поуспокоих.А пък като се замислиш, аз и тук пътувам много до работа и май си е нормално
Иначе съм разпределена в кенси ( завод за сладкарски изделия ). Надявам се да не се отрази на килограмите ми.
Искам да те попитам колко плащаше за квартира и сама ли си намери работа или чрез агенция за подбор. Защото съм чувала, че вече е доста трудно намирането на работа самостоятелно, а и по-добре всичко да ти е уредено предварително. Извинявай за милионите въпроси, но ще заминавам за първи път и ми е .......любопитно, притеснено 
Благодаря ти, че се включи, за да ми дадеш малко информация от опита си. Надявам се и някой друг да даде някакво инфо

Публикувано на 18-06-2016 13:21 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Здравейте момичета ! Аз миналата година работих във фабрика за производство за сладки неща авана в Англия. Останах доста доволна имаше доста работа и си спестих пари ( за това и бях отишла там ). От бг заминах с една софийска агенция, а в Англия работодател ми беше стафлайн. За квартирата заплатих 100 паунда такса за брокерска агенция, депозит ( мисля, че беше в размер на 2 наема) и наем ( 75 паунда ). Къщата не беше кой знае какво и бяхме доста хора, но за временно е ок, пък и който иска да живее постоянно там има опция като поработи малко да си намери нова. Аз също пътувах до работа за 6-7 паунда на ден. Имам познати, които са били в кенси и бяха доста доволни - така че бъди спокойна meri_ilieva. Естествено в началото като започнахме работа имахме и малко проблеми, но стафлайн и бг агенцията веднага ни съдействаха и се оправиха нещата. Това е плюса да заминеш с посредник, а не самостоятелно. Според мен, когато си работиш и се стараеш се получават нещата. Хем ти си доволна, че си изкарваш парички, хем вайзерите, че си вършиш работата. Отворена съм за въпроси, ако мога да помогна на някой с инфо 

Публикувано на 18-06-2016 18:50 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Къжете с коя агенция от България заминавате.
Публикувано на 19-06-2016 00:47 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Бях там преди година и половина.
Настаняват те в стари къщи (много мръсни) като плащаш за легло 65 паунда на седмица. Доколкото съм чувал повечето къщи са претъпкани. Съжителства се с румънци, молдовци и т.н. В някои казаха, че е имало хлебарки и кърлежи.
От фирмата посредник искат комисиона (която е уж за това, че са ти намерили работа и за която не получаваш фактура). Някои фирми даже искаха такса допълнителна за обработка на документи.
Апропо всеки да има едно на ум, че ако не знае никакъв английски може и да не изкара входящия тест за работата в склад.
Пътя до работното място в ЕДНАТА ПОСОКА е минимум 1 час и 45 минути във малък претъпкан микробус. Това пътуване струваше 6 паунда. (Сега може и да е повече) Говореха, че бусчетата са нелегални и ги конфискуват. А това било причина и да не пътува по магистралата а по малки пътища с цел да се избегнат такси.
Работата е в складове. Ocado, Sainsbury, и т.н. Заплащането е минимално за страната. Ако си в хладилника, където е -20 (нещо такова беше) + 15 цента отгоре.
Две смени нощни и дневни. От около 10 часа. Възможно е обаче ако няма работа да освобождават работници.
Между впрочем, когато бях там имаше румънци, които чакаха с месеци да почнат работа. А други идваха от бг за 5 часа и се махаха, след като видят за какво иде реч.
И накрая да обобщя. Преди време писах под друг никнейм и сега ще напиша пак, че тази екскурзия не си заслужава.
Поздрави
goldempo
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители