Форум >
>
Работа в Англия >
Тема: Улвърхемптън-работа в складове

страница 6 от 6

<< < 3 4 5 6
Публикувано на 29-06-2016 05:44 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
nqkoiii
Потребител

Бусовете са незаконни, вече им конфикуваха 3 ако не се лъжа. Да не си мислите че плащат данъци или ще ви дадът билетче
А може след 12 часова смяна, да пътувате прави и да минете през още 2 склада за други пътници. И пътя от скромните час и половина маааалко да се одължи.

Квартирите са незаконни също - нямаш нито документи, нито договори, нито нищо. Ако не си съгласен можеш да спиш навънка или да си ходиш.

Публикувано на 29-06-2016 15:01 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
nqkoiii
Потребител

Споменах ли дървениците (bedbugs)?
Вече знам 5 човека които са ги яли (вклщчително и мене), а това са хора само от 1 склад, само от 1 смяна.
Има много складове, всеки с по 3 смени.
От статистическа гледна точка това не е случайност, а по-скоро закономерснот.

пп. Сърби почти като шарка, спиш на светната лампа и се будиш през 1-2 часа.
В 1вата квартира, където ландлорда е знаел, че има дървеници но ме натресе там въпреки това, за 7 дена имах околко 30 пъпки само на лявата ръка от китката надолу, да не говорим за целите ръце, врата, краката...
Публикувано на 06-08-2016 21:37 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Fish Whisperer
Потребител

Чета тук и се смея с глас на простотиите. Ами кой ви кара да живеете на 20 мили от работата си. Наемете си квартира в близост до нея или си купете кола или и двете заедно .Нали сте много отворени иначе 20-22 годишни пишлигари нарамили чантите и ще бачкат в Англия . Вие не знаете първо на кой свят сте , а сте тръгнали из чужбина. Поне да бяхте навъртяли година - две стаж в България на някаква работа преди това да придобиете елементарни трудови навици.
Публикувано на 10-08-2016 18:05 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
kirokirov
Потребител

Чета тук и се смея с глас на простотиите. Ами кой ви кара да живеете на 20 мили от работата си. Наемете си квартира в близост до нея или си купете кола или и двете заедно .Нали сте много отворени иначе 20-22 годишни пишлигари нарамили чантите и ще бачкат в Англия . Вие не знаете първо на кой свят сте , а сте тръгнали из чужбина. Поне да бяхте навъртяли година - две стаж в България на някаква работа преди това да придобиете елементарни трудови навици.

+1
Публикувано на 09-09-2016 19:57 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
ottuka3
Потребител

Чудя се защо толкова обяви пускат, като толкова хубаво.
Според мен променят местата за живеене и пътуването, биха били много по атрактивни.
Публикувано на 03-02-2019 09:38 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
ivaka2345
Потребител

Здравейте кандидатствах за работа в складове за Теско и Сейнсбъри които се намират около Бирмингам искам да попитам как са нештата в тези складове и фирмата с която работя е англиийска.Искам да попитам дали си заслужават нещата.Благодаря!
Публикувано на 09-04-2019 21:29 | RE: Улвърхемптън-работа в складове
Niko_GT
Потребител
party-boy9

Здравейте отправиха ми предложение за работа в склад на Теско, намиращ се в Дидкод графство Абингдън. Но след всичко прочетено до тук от предишните години, и соления опит на работещите в такива складове май ще е глупава идея да се съглася и да замина на подобно кофти "приключение"?!? Притеснява ме, най-вече това което прочетох за хаузинга и условията в тия къщи. Нещата с транспорта също ако не са се променили, хич няма за какво да се замислям дори над тази оферта. Просто бих ги пратил да вървят по дяволите и да си търсят баламурници за тия складове. 90% ми мирише на някаква страшна гадория, ако някой мисли по друг начин нека ме обори с факти?

страница 6 от 6

<< < 3 4 5 6

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 65 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти