Форум >
>
Работа в Англия >
Тема: Работа в складове на територията на Англия
Публикувано на 23-02-2016 15:41 | Работа в складове на територията на Англия
slavi77
Потребител

Днес получих следното предложение от агенция по труда в Англия. Работа в склад на SportsDirect (пакетиране и сортиране на пратки ) .Няма такси и депозити,единственото което се заплаща е билета и квартирата за един месец 440 паунда за двама. Заплащането е стартово 6.90 за дневна и 7.90 за нощна смяна,40 часа седмично. Какво ви е мнението по въпроса и има ли някой с подобна длъжност.

Публикувано на 23-02-2016 16:54 | RE: Работа в складове на територията на Англия
statope
Потребител

Провери добре обявята отново,попитай за нин номер защото ще ти трябва но сигорно имаш такъв .ако работата е сигорна заминавай не се чуди
Публикувано на 23-02-2016 16:58 | RE: Работа в складове на територията на Англия
mikvo
Потребител

от jobcentre е предложението така ли?
Публикувано на 23-02-2016 18:59 | RE: Работа в складове на територията на Англия
slavi77
Потребител

Обявата я намерих в http://www.reed.co.uk/ изпратих си CV-то на доста места ,като вметнах че освен работа имам нужда и от помощ за квартирата,което е доста трудничко т.к повечето от тях предлагат само работата. Преди седмица ми се обадиха от една от агенциите и ми направиха кратко интервю по телефона,не е кой знае какво ,понеже и аз самата не го говоря перфектно езика. Първият ми въпрос беше дали има някакви такси,понеже съм свикнала тук да ми искат. Жената отсреща ми заяви че те не взимат каквито и да било такси за каквито и да било услуги .
Публикувано на 24-02-2016 22:14 | RE: Работа в складове на територията на Англия
Gerrard
Потребител

statope писа:
Провери добре обявята отново,попитай за нин номер защото ще ти трябва но сигорно имаш такъв .ако работата е сигорна заминавай не се чуди

Не само НИН ,ами и банкова сметка искат и адрес , има и тестове на индакшъна.
Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 29 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти