Форум >
Публикувано на 10-06-2016 15:52 | Скоро ще заминавам
В Лондон ще отивам на скоро, след няма и 2 седмици, но нямам уредена работа, посъветвайте ме дали има начин от тук да си намеря преди да отида. Имам NIN и банкoва сметка в английска банка, пробвах да търся работа от тук в сайтовете за работа проблема се появи когато работодател пожела да се свърже с мен. Първо не му хареса че трябваше да звъни на чужд номер а след това се оплака и от качеството на разговора и дотам беше. Някакви други идеи да имате ? А и знам английски.
Редактирано от atom на 10-06-2016 15:56
Публикувано на 13-06-2016 12:45 | RE: Скоро ще заминавам
Ivo: спазвай правилата на форума!
Редактирано от Ivo на 13-06-2016 15:50
Публикувано на 19-06-2016 12:39 | RE: Скоро ще заминавам
Здравейте!
Бихте ли ме посъветвали относно избор на мобилен оператор в UK. Намерих:
http://www.lycamobile.co.uk/en/bulgaria
предлага UK план M (UK План 10п) 500 UK минути
UK план автоматично получавате най-евтината тарифа за разговори с България от 1п / мин)
Неограничени UK SMS
1 GB интернет
Неограничени разговори в мрежата на Lycamobile UK
Бихте ли ме посъветвали относно избор на мобилен оператор в UK. Намерих:
http://www.lycamobile.co.uk/en/bulgaria
предлага UK план M (UK План 10п) 500 UK минути
UK план автоматично получавате най-евтината тарифа за разговори с България от 1п / мин)
Неограничени UK SMS
1 GB интернет
Неограничени разговори в мрежата на Lycamobile UK
Публикувано на 21-06-2016 12:24 | RE: Скоро ще заминавам
Според мен, като имаш нин, банкова сметка и знаеш добре английски няма да имаш проблем да си намериш добра работа бързо, а за оператор специално за интернета според мен най-добре е на 3 (Three) понеже интернета е неограничен за 20? а и в Лондон покритието е най-добро ако имаш и телефон да поддържа 4G ... Аз бях поканен на интервю за деливери за амазон лоджистикс, но за съжаление нямаше как да реагирам да уредя заминаване пари и т.н. в рамките на 12 часа Успех!
Публикувано на 21-06-2016 20:37 | RE: Скоро ще заминавам
Благодаря!
Публикувано на 05-01-2017 10:30 | RE: Скоро ще заминавам
Здравейте
Искам да замина да работя в Англия и да се остановя да живея там с приятелката ми. Тази година завършвам кинезитерапия в НСА и искам да попитам какви документи са ми нужни да работя по специалността дочух нещо за HPC(Health Professions council) някой дали знае нещо за това. И дали е нужно някаква легализация или превод на дипломата? Пък по натам и да изкарам магистратура там ако знаете нещо ви моля да споделите. С английския съм на средно ниво.
Искам да замина да работя в Англия и да се остановя да живея там с приятелката ми. Тази година завършвам кинезитерапия в НСА и искам да попитам какви документи са ми нужни да работя по специалността дочух нещо за HPC(Health Professions council) някой дали знае нещо за това. И дали е нужно някаква легализация или превод на дипломата? Пък по натам и да изкарам магистратура там ако знаете нещо ви моля да споделите. С английския съм на средно ниво.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители