Форум >
Публикувано на 24-11-2009 11:51 | Продаваме ли се в Англия за пари ...........
Струва ли си да си продаваме здравето за пари.........омагьосаният кръг..........Англия-България .........до кога така......
Публикувано на 24-11-2009 12:11 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
Пич, ти да не мислиш, че като лежиш без пари в България или бачкаш някъде за жълти стинки, дълго време още ще си здрав?
Публикувано на 24-11-2009 12:20 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
ами цигарите, алкохола и жените...знаеш ли колко тровят!?
Публикувано на 24-11-2009 13:06 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
do vlado....... bil sam v angliq i zatova pi6a tezi ne6ta .......no posle doktorite si vzimat pari4kite ,,,,,6te razbere6 ako ne si bil tam,,,,,,,,,,,
Публикувано на 24-11-2009 13:22 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
Абе не знам къде си бил и какво си правил, ама ми мязаш на нещо като форумен трол. Само негативни и отчайващи неща пишеш и за всяко нещо си контра. Стегни се малко.
Публикувано на 24-11-2009 13:28 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
абе вие защото се съгласявате със всичко и ви лъжат затова сте на тоя хал........ама после се жалвате ...докато има балъци ще има и играчи///////////
Публикувано на 24-11-2009 14:10 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
Мале продаваме ли се в Англия?! Абе хора то тука в България не се ли продаваме като работим за смешни пари, а в магазина не е по-евтино, напротив Да много вероятно е да си скапеш здравето по тия бригади, но в Бг пък си скапваш нервната система така че все там
Публикувано на 24-11-2009 14:16 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
vlado писа:
Абе не знам къде си бил и какво си правил, ама ми мязаш на нещо като форумен трол. Само негативни и отчайващи неща пишеш и за всяко нещо си контра. Стегни се малко.
Bravo vlado prav si. Kals stiga mrynka. Kojto kaje neshto ti vednaga na vsqka mandja mirudiq se obajdash i mrunkash.Абе не знам къде си бил и какво си правил, ама ми мязаш на нещо като форумен трол. Само негативни и отчайващи неща пишеш и за всяко нещо си контра. Стегни се малко.
Публикувано на 24-11-2009 14:28 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
форумен трол... хаха
Трябва да се замисля за рангове във форума да се слагат.
Трябва да се замисля за рангове във форума да се слагат.
Публикувано на 24-11-2009 15:24 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
kals писа:
Струва ли си да си продаваме здравето за пари.........омагьосаният кръг..........Англия-България .........до кога така......
Че ти още ли скиташ из Англия.. до кога така - докато не си останеш в България да си съсипеш психиката и пак да даваш пари Аз лично не се продавам в Англия, нито в България, нито в Индия или където и да било... Ти ако си се продавал - твой си е проблема... За доста натрупан стаж из Англия и веднъж не съм отишла на лекар за нещо, нито там, нито в България, нито пък нещо ме боли и т.н. ( като се има предвид, че съм работила и много тежки работи) ... Подканих те ( калс) в един коментар да споделиш как ти минава живота в България, разкажи ни за твоя прекрасен и спокоен ден, изпълнен с радост ( особенно когато трябва да си плащаш сметките и за пореден път ти бавят аванса), разкажи ни как шефа ти се държи прекрасно с теб, по добре отколкото към собствения му син сигурно... Баси лигльото си, сериозно...
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители