Форум >
Публикувано на 27-11-2009 08:35 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
kals имам чувството,че някой ти плаща да пишеш такива глупости не е такава целта на форума що не продължиш да си живееш живота и да не се месиш толкова на другите всеки може да прави каквото си иска-нали сме демокрация(ако изобщо има такова понятие в бг.) .Мисля че всички ти разбраха мнението по въпроса.
Публикувано на 27-11-2009 08:42 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
като гледам с mili имаме сходна съдба аз също завърших мечтаното от всеки висше икономическо образование с надеждата за супер готина работа.е, да ама не.започна се едно ходене по интервюта и накрая чуваш само "ние ще ви се обадим" и нищо. накрая от немай къде започнах държавна работа - нали се сещате, че това е работа за слава, а не за пари. някой ще каже "а защо седиш там тогава?" ами защото няма накъде.после едва ми отпуснаха кредит да запиша магистратура, който ще плащам поне 2-3 години. и накрая се реших - подадох документи за бригада и при първия удобен случай
ако заработката ми като бригадир е що годе нормална - 8 часа на ден, 5 дни в седмицата, то тя ще е 4 пъти по-голяма от заплатата ми като старши счетоводител - смешно нали.
е, по-добре да се продам в Англия, отколкото да подарявам труда си тук в БГ
ако заработката ми като бригадир е що годе нормална - 8 часа на ден, 5 дни в седмицата, то тя ще е 4 пъти по-голяма от заплатата ми като старши счетоводител - смешно нали.
е, по-добре да се продам в Англия, отколкото да подарявам труда си тук в БГ
Публикувано на 27-11-2009 08:52 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
Аз поради тази причина мисля да спра следването уча право и пресметнах,че за да стана адвокат ще съм поне на 40 години освен това трябва да имам пари да си платя във всяка една институция и тук и там се продаваме все пак работим за заплата,поне да знаеш за какво се продаваш-човек трябва да се цени труда и най-вече здравето.
П.П.Думата националист нещо не се връзва с нашата мила родина!
П.П.Думата националист нещо не се връзва с нашата мила родина!
Публикувано на 27-11-2009 10:03 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
ralito, не знам за другите, обаче твоя случай на мен ми звучи много познато. Май наистина бригадата е единствения изход. Поне на този етап.
Публикувано на 27-11-2009 10:39 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
az nqmam ni6to protiv da si hodite na brigada tuk se komentirat plusovete i minusite na hodeneto i kakvo pe4elim ot tova,,,,,,,,,,,,nali vse pak vseki raboti za ne6to.......
Публикувано на 27-11-2009 21:04 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
еми ходих видех и пак ще хода . тука за мерси вече нема да бачкам по добре там да се гърба, но да знам за кво се гърба а тука за мерси нема да стане вече!
Да пишеш на български с латиница е все едно да пишеш с лайна на стената - чете се, но не е красиво !
Публикувано на 27-11-2009 21:06 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
ami to vsi4ko si e do vreme ne moje6 vse da preska4a6 tuk tam..............
Публикувано на 28-11-2009 00:53 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
kals писа:
az nqmam ni6to protiv da si hodite na brigada tuk se komentirat plusovete i minusite na hodeneto i kakvo pe4elim ot tova,,,,,,,,,,,,nali vse pak vseki raboti za ne6to.......
Да, всеки работи за нещо, ама в Бг много хора работят за "слава" +400 лв. примерно, които до къде могат да ти стигнат?! Плюсовете и минусите, kals, остави всеки да си ги прецени сам, като чете из форума например! Ти само негативно се изказваш за бригадите, това не е обективно! Надали има много желаещи цял живот да се мъкнат по бригади, но положението в родината ни принуждава, не се живее без пари и надали и ти би го отрекъл...Това, че ти си имаш късмета да работиш в Бг за достатъчно пари, че си намерил страхотната работа по твоята специалност, не значи, че всички имат такъв шанс
ralito, наистина имаме подобна съдба с тебе - с дипломка за висше и без работа или с работа за мизерни париТова значи сигурно за такива като kals, че сме некадърни, неспособни, мързеливи...?! Не искам да ходя пак на бригада, не искам да работя по полетата, искам да правя кариера по специалността си в родината си, но ситуацията тук може така да те претисне, че и да не изгаряш от желание да заминеш или да живееш в мизерия тук
Редактирано от mili на 28-11-2009 01:06
Публикувано на 28-11-2009 09:44 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
kals писа:
ami to vsi4ko si e do vreme ne moje6 vse da preska4a6 tuk tam..............
точно ти ли го казаш,дето всяка година си на бригада,имал сериозна работа в БГ ami to vsi4ko si e do vreme ne moje6 vse da preska4a6 tuk tam..............
Публикувано на 29-11-2009 16:07 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
обаркал си баба реиса,,,,,,,,,,,,,
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители