Форум >
>
Работа в Англия >
Тема: Продаваме ли се в Англия за пари ...........

страница 4 от 14

< 1 2 3 4 5 6 7 > >>
Публикувано на 27-11-2009 08:35 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
milenpet
Потребител

kals имам чувството,че някой ти плаща да пишеш такива глупости не е такава целта на форума що не продължиш да си живееш живота и да не се месиш толкова на другите всеки може да прави каквото си иска-нали сме демокрация(ако изобщо има такова понятие в бг.) .Мисля че всички ти разбраха мнението по въпроса.

Публикувано на 27-11-2009 08:42 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
ralito
Потребител

като гледам с mili имаме сходна съдба cry аз също завърших мечтаното от всеки висше икономическо образование с надеждата за супер готина работа.е, да ама не.започна се едно ходене по интервюта и накрая чуваш само "ние ще ви се обадим" и нищо. накрая от немай къде започнах държавна работа - нали се сещате, че това е работа за слава, а не за пари. някой ще каже "а защо седиш там тогава?" ами защото няма накъде.после едва ми отпуснаха кредит да запиша магистратура, който ще плащам поне 2-3 години. и накрая се реших - подадох документи за бригада и при първия удобен случай laugh
ако заработката ми като бригадир е що годе нормална - 8 часа на ден, 5 дни в седмицата, то тя ще е 4 пъти по-голяма от заплатата ми като старши счетоводител - смешно нали.
е, по-добре да се продам в Англия, отколкото да подарявам труда си тук в БГ
Публикувано на 27-11-2009 08:52 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
milenpet
Потребител

Аз поради тази причина мисля да спра следването уча право и пресметнах,че за да стана адвокат ще съм поне на 40 години освен това трябва да имам пари да си платя във всяка една институция и тук и там се продаваме все пак работим за заплата,поне да знаеш за какво се продаваш-човек трябва да се цени труда и най-вече здравето.

П.П.Думата националист нещо не се връзва с нашата мила родина!
Публикувано на 27-11-2009 10:03 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
vlado
Потребител

ralito, не знам за другите, обаче твоя случай на мен ми звучи много познато. laugh Май наистина бригадата е единствения изход. Поне на този етап. wink
Публикувано на 27-11-2009 10:39 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
kals
Потребител

az nqmam ni6to protiv da si hodite na brigada tuk se komentirat plusovete i minusite na hodeneto i kakvo pe4elim ot tova,,,,,,,,,,,,nali vse pak vseki raboti za ne6to.......angryangryangry
Публикувано на 27-11-2009 21:04 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
kraso1
Потребител

еми ходих видех и пак ще хода . тука за мерси вече нема да бачкам по добре там да се гърба, но да знам за кво се гърба а тука за мерси нема да стане вече!devil

Да пишеш на български с латиница е все едно да пишеш с лайна на стената - чете се, но не е красиво !
Публикувано на 27-11-2009 21:06 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
kals
Потребител

ami to vsi4ko si e do vreme ne moje6 vse da preska4a6 tuk tam..............
Публикувано на 28-11-2009 00:53 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
mili
Потребител

kals писа:
az nqmam ni6to protiv da si hodite na brigada tuk se komentirat plusovete i minusite na hodeneto i kakvo pe4elim ot tova,,,,,,,,,,,,nali vse pak vseki raboti za ne6to.......angryangryangry

Да, всеки работи за нещо, ама в Бг много хора работят за "слава" +400 лв. примерно, които до къде могат да ти стигнат?! Плюсовете и минусите, kals, остави всеки да си ги прецени сам, като чете из форума например! Ти само негативно се изказваш за бригадите, това не е обективно! Надали има много желаещи цял живот да се мъкнат по бригади, но положението в родината ни принуждава, не се живее без пари и надали и ти би го отрекъл...Това, че ти си имаш късмета да работиш в Бг за достатъчно пари, че си намерил страхотната работа по твоята специалност, не значи, че всички имат такъв шансdevil
ralito, наистина имаме подобна съдба с тебе - с дипломка за висше и без работа или с работа за мизерни париcryТова значи сигурно за такива като kals, че сме некадърни, неспособни, мързеливи...?! Не искам да ходя пак на бригада, не искам да работя по полетата, искам да правя кариера по специалността си в родината си, но ситуацията тук може така да те претисне, че и да не изгаряш от желание да заминеш или да живееш в мизерия тук
Редактирано от mili на 28-11-2009 01:06
Публикувано на 28-11-2009 09:44 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
jovani
Потребител

kals писа:
ami to vsi4ko si e do vreme ne moje6 vse da preska4a6 tuk tam..............
точно ти ли го казаш,дето всяка година си на бригада,имал сериозна работа в БГ
Публикувано на 29-11-2009 16:07 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
kals
Потребител

обаркал си баба реиса,,,,,,,,,,,,,angryangryangry

страница 4 от 14

< 1 2 3 4 5 6 7 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 83 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти