Форум >
>
Работа в Англия >
Тема: Продаваме ли се в Англия за пари ...........

страница 5 от 14

<< < 2 3 4 5 6 7 8 > >>
Публикувано на 29-11-2009 18:00 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
jovani
Потребител

kals писа:
обаркал си баба реиса,,,,,,,,,,,,,angryangryangry
не знам,кой го е объркалlaughlaugh,беше изброил една дузина ферми в които си бил и сега като си изтрил отговора не значи че не съм го видял(а сугурно и много други са видели и ставаш малко смешен )

Публикувано на 29-11-2009 20:33 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
malkata89
Потребител

ммда,аз щях да го питам за ,home farm от тези които беше изброил,ма като гледам сега твърди,че не е бил,пък беше изброил няколко,маи доста послъгва и не си струва ,щот им мен ще метне нещо
Публикувано на 29-11-2009 20:42 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
kals
Потребител

abe ne sam tril ni6to............bil sam vav home farm.eaton farm,i langmeed farm..koito iska da pita ne6to..........nikoi ne e tvardql 4e ne sam bil na brigadi....kak 6te davam mnenie...........
Редактирано от Fairy на 29-11-2009 22:22
Публикувано на 29-11-2009 22:37 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
Fairy
Модератор
http://www.facebook.com/Fairy.Brigadiri

Темата е "Продаваме ли се в Англия за пари".. няма нужда от лични обиди, пишете си ги на лични съобщения, моля... Да се приджъраме към темите, че иначе ще стане чат рум... Благодаря за разбирането...

Публикувано на 03-12-2009 23:46 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
kals
Потребител

angryangryangryangry
Публикувано на 11-02-2010 22:22 | RE: :)
gmitev85
Потребител

И аз съм съгласен с КАЛС . Бях 3 пъти на бригада.. наистина в началото ти се струва чее супер, вапреки че всеки по време на сезона си вика " аз никога няма да се върна" но повече от 50% се връщат. И така и аз бях няколко пъти и наистина взех да се замислям какво правя там? Та като се замисля там живеем като клошари, в някви кутии ( , и работи на полето защото няма кой нормален англичанин да я работи. Да не говорим че не е нормално да те карат да работиш по 15-16 часа и да се даржат с тебе като с животно - все пак нали е СТУДЕНТСКА БРИГАДА въпреки че вече неможе да се нарече СТУДЕНТСКА. Имам познати които са от по 6-7 години по тея ферми, извинявам се че ще го кажа но са почети изперкали... та там социалния ти живот е на 0. Казвам ги тея неща защото останах и работих 1 година в една ферма и знам за какво става на въпрос. Накрая не иездаржах и се прибрах въпреки парите които земах, наистина се замислих за напред, аз мисля че тея бригади за някво временно решение докато учиш да си докараш някви доходи, но неможе цял живот така изкарваш някои леф.. готовите пари ги харчиш за нула време и после всичко пак отначало... и квоо... годините си вървят, а с тези бригади не остава нищо смислено зад гърба ти (загубих си 3 години, останаха само спомените ) добрече се осъзнах на време. Най лошото е че много малко българи си ценят здравето и знаят колко пари струва труда на един човек. А пък не искам да ви казвам тея полета със какви химии се потдържат, точно това работих и мога да ви кажа че изобщо не шега. И така стигнах до извода че това понятие "СТУДЕНТСКА БРИГАДА" е пълна заблуда, просто без такива като нас английското земеделия ще се окаже пред сериозен проблем . Сажелявам ако съм обидил някой, сигурен съм че и вие ще ги осъзнаете тея неща, просто трябва да пораснете още малко. И не забраяйте да се връщате, не забравяйте че сме БЪЛГАРИ, неможе винаги да е зле тука, всичко ще се оправи, но в крайна сметка това зависи от нас. Успех на всички
Публикувано на 11-02-2010 23:06 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

И така и аз бях няколко пъти и наистина взех да се замислям какво правя там?

Това е истината.

Публикувано на 11-02-2010 23:09 | RE: :)
gmitev85
Потребител

Да не говорим че там не общуваш с никви други освен с някви диваци и наи много да научиш ПОЛСКИ , а не англиийски
Публикувано на 15-02-2010 09:31 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
kals
Потребител

evala .......edin se nameri da misli kato men....bravo........osaznal si se navreme predi da e stanalo kusno...........mnogo to4no si go napisal po gore,,,,,,,,no nqma kak da opravim BG ako bqgame.....sama pti4ka prolet ne pravi......no vse pak ne mojem da sudim nikoi vseki sam si izbira kade da bude,,,,,,,,,,nqma spor 4e tuk ne e dobre no i tam stava6 totalno i psihi4eski drug 4ovek.......razviva6 se nazad mislovno i izprostqva6,,,,,govorim za fermite samo ,,,,ako nqkoi moje da raboti izvun tqh ima 6ans da uspee,,,,,,,kasmet....
Публикувано на 15-02-2010 09:54 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
to6ito24
Потребител

abe vijtekakvoaz doseganesam hodil na brigada no sega smqtam da otida za6toto sam prinuden ot bezpari4ieto tuk .i az i jena mi rabotim no i dvamata vzenane po 400 lv.a te sa do nikade.sega si 4akam pokanata i taka nadqvam se da iskarame nqkoi lev i da si pokriem malko zaemite

страница 5 от 14

<< < 2 3 4 5 6 7 8 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 60 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти