Форум >
>
Работа в Англия >
Тема: Продаваме ли се в Англия за пари ...........

страница 6 от 14

<< < 3 4 5 6 7 8 9 > >>
Публикувано на 15-02-2010 09:59 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
d15b2
Потребител

Абе kalsa ти във всяка тема различно мнение. Стойте в България в другата бягайте от България laugh

Публикувано на 15-02-2010 10:03 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
kals
Потребител

ami vij sega 6te otide6 tam da poraboti6 ,,,,,,,,,,6te ti trqbvat pari da zamine6 kam 1000 i ne6to na 4ovek,,,,,,,,sled tova 6te trqbva da poraboti6 da si varne6 parite ....i posle eventualno da izkara6 ne6to za teb,,,,,,no kato se varne6 tuk mnogo barzo pak nqma da ima6 ni6to i nqma i rabota da ima6 sa6to...........i za 400 da e pak nqma da q ima6.............tai 4e pomisli ........za nqkolko meseca nqma da re6i6 ni6to ami 6te ima6 o6te pove4e problemi ....po dobre ako 6te hodi6 varvi za po dulgo .............angryangryangry
Публикувано на 15-02-2010 10:05 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
d15b2
Потребител

Аз за мен съм си го решил като гледам ти не можеш да решош къде е по-добре.
Редактирано от d15b2 на 15-02-2010 22:54
Публикувано на 15-02-2010 10:15 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
kals
Потребител

mnenieto be6e do to6ito24..........ne za teb,,,,,,,angryangryangry
Публикувано на 15-02-2010 11:25 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
Fairy
Модератор
http://www.facebook.com/Fairy.Brigadiri

Ще оправим България точно... никога. По скоро тя нас много яко ни "оправи". Дори и да имаш всичкото желание на света, има толкова много чичковци и лелички с власт, които всячески сестремят да ни спъват. По- скоро човек гледа да оправи себе си по някакъв начин да оцелява тук, някои се справят, някои не. Аз от 2005 не съм работила в България и ако трябва да бъда честна - страх ме е да работя тук, изпитвам някакъв ужас, при мисълта, че може някой ден да работя тук ( живота е непредсказуем). Може би нямам потенциал, може би нямам нерви, или смелост, все ми е тая... Преди няколко дена Б. Борисов беше в Лондон за да говори с Г. Браун да отпаднат ограниченията за работа на българи в Англия през 2011 година. ...Глупака вместо да търси начин да предложи работни места на БЪЛГАРИТЕ в БЪЛГАРИЯ е тръгнал да обсъжда пазара на труда в Англия по отношение на БЪЛГАРИТЕ. Е ако не разбирате от намеци да ви го кажа директно - не само, че ни обричат на безпаричие и липса на развитие в България, ами се и чудят как да ни изгонят. Мен лично успяха - ще се радвам визитата на Борисов да повлияе по някакъв начин, но се съмнявам това да стане...

п.с. Продаваме се навсякъде за жълти стотинки, но след време тези стотинки някъде могат да станат левчета( паундчета), другаде - не !

Редактирано от Fairy на 15-02-2010 11:31
Публикувано на 15-02-2010 14:00 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
napusnal
Потребител

kals, аз на един потребител му казах че е най-негативно настроеният, ама ти май надминаваш всички. След като ти си проумял че там не е добре и си решил да си останеш в България, добре ама недей да обиждаш хората и да се мъчиш да им влияеш със своите изказвания (всеки носи глава на раменете си, и сам може да преценява). А ти щом си голямата работа, що не си намери "доходна" работа още докато си учил или завършил, ами ходиш по фермите като "циганче", и друго що не се опита да се задържиш в една ферма и да не бъдеш на полето, а на някаква по сносна работа, а ти си обикалял цели 3, явно толкова ти се и бачка щом все си сменял и все си недоволен. И в България има полета с ягоди, може като не ти се ходи в Англия и тук да отидеш, или парите на тукашното поле няма да те устройват??? А относно темата, то е ясно щом отиваш да работиш, ти си продаваш труда, има ли смисъл или не, правиш ли пари или не, това всеки сам си го решава и преценява.

Публикувано на 15-02-2010 19:24 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
serendipiti
Потребител
lili__21

Не съм изчела всички мнения... Съгласна съм с Калс, че ако българите не се опитат да оправят България, англичани или германци или патагонци ако щеш няма да я оправят. Аз съм оптимист и смятам, че не винаги ще е така. Искам когато имам дете да го родя тук и да се научи да говори правилно български език, да знае българска история... Колкото до това дали е по-добре да се работи в Англия или България всеки решава сам за себе си. Това е личен избор.
На Фермерката ще кажа само, че всеки човек макар и без сериозно замисляне осъзнава, че едва ли скоро ще спре емиграцията или временната миграция за работа на българи в УК. По-добре е да бъдат уредени правата им по-добре и по-скоро нали? Освен всичко друго има хора от години чакащи да отпаднат тези ограничения... Не уреждането на правата да се работи в чужбина ще изпрати българите навън. Дори и да не се уредят пак ще се има емигранти нали?
Станах доста многословна.

Аз съм напраивла избор и предпочитам България пред която и да е английска ферма. Не разбирайте, че смятам за лошо да се работи по полетата в УК, още повече, че аз самата съм работила две години.

Все пак съм националист. Ще изгрее слънце и на нашта нива....
Редактирано от serendipiti на 15-02-2010 19:25
Публикувано на 15-02-2010 21:35 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
Antilopata
Потребител

Здравейте! Няма лошо за това което мислите, надявам се като оправите държавата ще се върна!
До тогава ще си намеря някъде едно спокойно място и ще си бачакам, та хич не ми дреме!razz
wink

Публикувано на 15-02-2010 21:38 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Ех...лесна я мислите...ама...

Публикувано на 15-02-2010 21:51 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
Antilopata
Потребител

Хихихихихи, Ivo аз съм живала навънка знам как е, не че е лесно, но е поне устроено!wink
Всеки има различен поглед на нещата, това е много строго индивидуално, ако сте добре в Бг, защо ще търсите друг вариант за работа навънка!

страница 6 от 14

<< < 3 4 5 6 7 8 9 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 32 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти