Форум >
Публикувано на 16-02-2010 18:40 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
gmitev85 писа:
mili bravo! Няма гражданско общество тук, което да се надигне и да се бори за правата си и спазването им, да прави нещо за промяна, не само да хленчим, да философстваме и да навеждаме глави...Да, каузата е изгубена за нас, можем да се надяваме за по-добър живот за децата ни, но за тази цел трябват много усилия и невероятен късмет...Да гледаме позтитивно
Tva naistina beshe dobro i si absolutno prava
Сигурна съм, че на повечето българи им пука и то много, но да такъв ни е манталитетът - робски
mili bravo! Няма гражданско общество тук, което да се надигне и да се бори за правата си и спазването им, да прави нещо за промяна, не само да хленчим, да философстваме и да навеждаме глави...Да, каузата е изгубена за нас, можем да се надяваме за по-добър живот за децата ни, но за тази цел трябват много усилия и невероятен късмет...Да гледаме позтитивно
Tva naistina beshe dobro i si absolutno prava
Сигурна съм, че на повечето българи им пука и то много, но да такъв ни е манталитетът - робски
Гражданското общество е в Англия на бригада... към октомври-ноември го търсете
Няма лошо да се ходи на бригада. Даже напротив, много от нас откриват какво е работа именно там. Бригадата също е вид опит. Никога не бих скрила, че съм ходила на бригада... Все едно да ме е срам като си харча парите изкарани там....
Упех на всички, които заминават. И внимавайте какво си пожелавате, че може и да се сбъдне
Публикувано на 16-02-2010 19:01 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
Вие никога няма да разберете какво е работа , защото сте същите мърди ,като Бербатов. Тоест плащат ви големи суми , а не вършите работа и за 5 стотинки.
Публикувано на 16-02-2010 19:12 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
Galfon4o писа:
Вие никога няма да разберете какво е работа , защото сте същите мърди ,като Бербатов. Тоест плащат ви големи суми , а не вършите работа и за 5 стотинки.
Чесно казано нищо не ти разбрах, ами кой е казал че ходим там да работим, имам желание да покажеш на всички нас "мърдите" как се работи, че да може да почнем да вършим работа. Благодаря ти предварително
Публикувано на 16-02-2010 19:37 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
VaiO писа:
Чесно казано нищо не ти разбрах, ами кой е казал че ходим там да работим, имам желание да покажеш на всички нас "мърдите" как се работи, че да може да почнем да вършим работа. Благодаря ти предварително
Galfon4o писа:
Ами ,като не ходите за да работите , купете си билет от някоя туристическа агенция и се мотайте из замъци и музей колкото си искате.Оставете да заминат хора , които наистина имат нужда , а не са отишли да си правят разходки.
Публикувано на 16-02-2010 20:14 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
Galfon4o писа:
Ами ,като не ходите за да работите , купете си билет от някоя туристическа агенция и се мотайте из замъци и музей колкото си искате.Оставете да заминат хора , които наистина имат нужда , а не са отишли да си правят разходки.
VaiO писа:
Galfon4o писа:
Това което написах "ами кой е казал че ходим там да работим", се нарича САРКАЗЪМ, който беше предизвикан от твоето уникално ТЪПО мнение....
Публикувано на 16-02-2010 20:22 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
"и се мотайте из замъци и музей колкото си искате"
Ей това беше много яко!
Ей това беше много яко!
Публикувано на 16-02-2010 20:56 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
Хъм....Нямах нерви да изчета цялата тема от 8 стр...
Но, не се издържах да не изкажа мнение..регистрирах се в сайта-чисто информативно. Първите теми с които се сблъсках са тази и още една ,където някакъв момък заминава да копа целина..Пффф Хора луди ли сте? RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........Естествено..
Учиш в престижен университет "за шеф"....а, отиваш да копаш на тия .Падаш си под нивото, като се хващаш като черноработник...Толкова е тъжно
Как да не се продаваш? тава какво е?
Но, не се издържах да не изкажа мнение..регистрирах се в сайта-чисто информативно. Първите теми с които се сблъсках са тази и още една ,където някакъв момък заминава да копа целина..Пффф Хора луди ли сте? RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........Естествено..
Учиш в престижен университет "за шеф"....а, отиваш да копаш на тия .Падаш си под нивото, като се хващаш като черноработник...Толкова е тъжно
Как да не се продаваш? тава какво е?
Dum spiro, spero !
Публикувано на 16-02-2010 21:18 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
Ами че ти ако се замислиш в БГ се "продаваш" за без пари!
Публикувано на 16-02-2010 21:32 | RE: Продаваме ли се в Англия за пари ...........
ami to taka se polu4i za6toto nqma koi da si otstoqva pravata tuk.........vsi4ki se spasqvat po edeni4no..........i vseki si vika az da sum po dobre,,,,,,,,ako studentite ne napravqt ne6to nqma koi drug da e,,,,,,,,vijte edna Gurciq o6te ot deca sta4kuvat,,,,,,,,a ni sme mi6oci ,,,,,,,,bqgame v 4ujbina.........
Публикувано на 03-03-2010 10:58 | RE: "Продаваш"
Antilopata писа:
Ами че ти ако се замислиш в БГ се "продаваш" за без пари!
Антилопке, в България Не ходя да копам ...В България Не съм черноработник, не си падам под нивото => следователно не се "продавам" . Всеки си знае за него си. На мен сте ми смешни. Ами че ти ако се замислиш в БГ се "продаваш" за без пари!
ЧЕСТИТ 3-Ти МАРТ ! НАЙ-БЪЛГАРСКИЯ ПРАЗНИК
Dum spiro, spero !
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители