Форум >
Друго >
Публикувано на 19-02-2009 12:48 | RE: Skype телефони
Naistina ima takuva fermi deto nqma nito pc,nito tel 
Sega sam v edna ferma deto ima pokritie,samo ot vreme na vreme
Ina4e za skype telefonite- val4era ti e validen tri meseca,i sled tova trqbva da zaredi6 otnovo.

Sega sam v edna ferma deto ima pokritie,samo ot vreme na vreme

Ina4e za skype telefonite- val4era ti e validen tri meseca,i sled tova trqbva da zaredi6 otnovo.
Редактирано от Ivo на 19-02-2009 12:52
Публикувано на 19-02-2009 13:04 | RE: Skype телефони
до колкото знам в повечето ферми има WI-FI,то не че е кой знай каква екстра.
Публикувано на 15-03-2009 20:16 | RE: Skype телефони
ne moa razbera tys tema za skype telefonite az imam telefon koito ima Wi-Fi i operaciona sistema Windows mobile no mi kazaha che imalo mreja v fermata samo v zalata s pc-tata.Az s moq tel moga li da si zaredq takyv skype val4er i da si polzvam skype izvyn tys zala v smisal bez da hvashtam Wi-Fi i ako stava molq obesnete kak 

Публикувано на 15-03-2009 20:24 | RE: Skype телефони
без wi- fi доколкото съм запозната няма да ти тръгне скайпа на обикновения телефон...
Публикувано на 16-03-2009 15:24 | RE: Skype телефони
a tezi skype telefoni koito kazvate te kakvo predstavlqvat mojesh li da pishesh v skype s nego ili samo mojesh da prikazvash i sys nego, nasqkade li imash obhvat ili pak trqa ot fermata da ima nqkvo ustroistvo koeto da izly4va nqkakyv signal? i trqabva li da e vkluchen nqkade v pc ili si go izpolzvash kato mobilen

Публикувано на 16-03-2009 15:27 | RE: Skype телефони
ами това си е мобилен телефон със скайп функции... и естествено ти трябва обхват 

Публикувано на 16-03-2009 15:40 | RE: Skype телефони
vyprosa mi e kato si zaredish val4er na takyv tel i nasqkade li imash obhvat?
Публикувано на 16-03-2009 15:45 | RE: Skype телефони
ами... във фермата, в която аз бях наблизо имаше някаква военна база и сигнала се губеше много... доста проблеми със обхвата имахме. Зависи... аз не съм купувала скайп телефон.... само зареждах ваучерите
не е кой знае каква философия, но тези които не знаеха въобще английски се затрудняваха. Принципно бяха доволни от скайп телефоните... накрая ги продадоха на тези, които идваха. На място ще прецениш дали си заслужава

Публикувано на 16-03-2009 20:45 | RE: Skype телефони
emi zna4i ako v blizost do moita ferma (Wey Street,Hernhiil,Kent) nqma takiva zgradi 6te si hvashtam mrejata i 6te si polzvam skype telefona
a tozi valcher trqabva da go zarejdash na kartata koqto e slojena v tel-a v sluchaq moeta 6te e o2 trqabva da si kupuvam valcheri na o2 taka li?

a tozi valcher trqabva da go zarejdash na kartata koqto e slojena v tel-a v sluchaq moeta 6te e o2 trqabva da si kupuvam valcheri na o2 taka li?

Публикувано на 16-03-2009 21:11 | RE: Skype телефони
Как бе - не може скайп телефон със сим карта на О2. Oператора, продаващ скайптелефон е Тройката (3 mobile) и ваучерите са си за скайп сим картата в телефона, не за която сим карта искаш ти
Ползва мрежата на 3 и естествено някъде обхвата се губи, както става с обхвата на почти всички оператори. Ползваш си твоя си скайп акаунт от компютъра, пишеш си или се обаждаш. Можеш да го използваш и да звъниш директно на други оператори (в Англия и чужбина), но ти точи от кредита...
Ето малко повече информация:
http://3skypephone.com/english/faq.html

Ето малко повече информация:
http://3skypephone.com/english/faq.html
Редактирано от Fairy на 16-03-2009 21:16
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители