Форум >
Друго >
Публикувано на 02-06-2010 14:21 | RE: Skype телефони
a we hora kupuva6 si tela i dava6 10 paunda za val4er ot tam na tatak ni6to ne zarejda6 az li4no hoda vtora godina i ni6to ne zarejdam vinagi darjis kype
Публикувано на 08-07-2010 01:45 | RE: Skype телефони
Искам да попитам хората,които имат вече скайп телефони от миналата година.Казаха ми,че за да го ползваш пак в Англия тази година,като пристигнеш трябва да заредиш ваучер от 10 или 15 паунда и той пак ще бъде активен.Това вярно ли е или трябва да се прави нещо допълнително,за да може пак да се използва това лято скайптелефона?Дано някой знае нещо по въпроса много ще съм благодарна!

Публикувано на 10-07-2010 20:03 | RE: Skype телефони
Никой ли незнае нищо относно запитването ми по-горе?Важно е!Хора пишете
Мерси предварително 

Публикувано на 10-07-2010 20:40 | RE: Skype телефони
Аз мин година като ходих имаше едно момче което си беше купило по-предната година,имаше пари останали и като го включи си работи и нищо не зарежда.Мисля че ако имаш кредит няма да ти е нужно да зареждаш ваучери! *kitara*
Публикувано на 05-08-2010 20:02 | RE: Skype телефони
A ot BG mogat li da se plzvat?
Публикувано на 05-08-2010 22:39 | RE: Skype телефони
NE polzva6 go samo v UK.Az moq go vzeh min.godina,tazi godina o6te 6tom kacnah na leti6teto v Uk go vklu4ih i si ba4ka6e skype makar 4e vutre nqma6e nikakuv kredit i do dnes ne sum vkarval vay4eer i si ba4ka govorq,govorq.....

Публикувано на 25-05-2011 21:45 | RE: Skype телефони
Приятелят ми е с такъв телефон ,заредил е ваучер но трябвало някакъв смс да се прати.Някой знае ли какво се прави?Някъде не пишело номера на който да се прати тоя смс
Публикувано на 26-05-2011 07:43 | RE: Skype телефони
jsuer писа:
Може ама на роуминг,а това не е изгодно.
Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 29-03-2012 11:46 | RE: Skype телефони
актуална ли е информацията и за сезон 2012 ? Че е необходимо да имаш само skype phone na thee mobile за да приказваш , ще ходя за 1 година и мисля това да ми начина чрез който да комуникирам с наще. Моля някой по наясно да разясни процедурата. Защото прочетох за някакви смс-и ? вярно ли е ... и как ?

Публикувано на 29-03-2012 12:01 | RE: Skype телефони
Поне до колкото знам трябва само да имаш 3G телефон и карта на оператор THREE и нямаш проблеми за скайпа той е една безплатна екстра на оператора,не ти трябват смс-и и разни кредити за да ползваш скайпа той е FREE 

Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители