Форум >
>
Друго >
Тема: Skype телефони

страница 6 от 6

<< < 3 4 5 6
Публикувано на 29-03-2012 23:25 | RE: Skype телефони
reloading
Потребител

тоест ако имам телефон който може да работи със всички карти било то и на Three всичко което ми е нужно е да си взема карта и мога да го ползвам и него ?

Публикувано на 30-03-2012 01:10 | RE: Skype телефони
petroff
Потребител
https://www.facebook.com/mr.Petroff

reloading писа:
тоест ако имам телефон който може да работи със всички карти било то и на Three всичко което ми е нужно е да си взема карта и мога да го ползвам и него ?

Ами в общи линии ... Стига и телефона да има инсталиран Skype и да е с 3G/WI-FI поддръжка, а най- добре и двете. Но гледай и картата да е с неограничен интернет. Като е задъвкано това Three, да кажа за него и аз. Например при тях срещу 10паунда взимаш предплатена карта с 500мб включени, а срещу 15 с неограничен интернет

А ако искаш да звъниш на мобилни или стационарни номера в България през Skype ще трябва да заредиш и skype credit(но този път през сайта на skype или със специален ваучер)
А защо да звъниш на gsm или домашен номер в друга държава през Skype.... ами защото в повечето случай е по- евтино отколкото "международните разговори" на операторите
Цените за позвънявания в България:
http://www.skype.com/intl/en/prices/payg-rates/#cc=BG
Ползвал съм го от чужбина и е много удобно. Трябва ти само да имаш някакъв вид (Wi-fi или 3G) свързаност с интернет

И аз като теб реших да карам само с телефон (по докато не сбера за лаптоп, a дано laugh)
Редактирано от petroff на 30-03-2012 01:24
Публикувано на 30-03-2012 09:42 | RE: Skype телефони
alex
Потребител

Skype phona...яко е че кат го свържеш с лаптопа и ползваш и нета на лаптопа си.А опцията е супер All you can eat data-15 целия сезон ползвах таз услуга 15 паунда и неограничен нет на лаптопа през телефона,както писа колегата плюс 300 UK minuts и 3000 sms за месец..просто супер!

страница 6 от 6

<< < 3 4 5 6

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23866 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 34 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: sonq1984
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Ivo sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти