Форум >
Друго >
Публикувано на 29-03-2012 23:25 | RE: Skype телефони
тоест ако имам телефон който може да работи със всички карти било то и на Three всичко което ми е нужно е да си взема карта и мога да го ползвам и него ?
Публикувано на 30-03-2012 01:10 | RE: Skype телефони
reloading писа:
тоест ако имам телефон който може да работи със всички карти било то и на Three всичко което ми е нужно е да си взема карта и мога да го ползвам и него ?
Ами в общи линии ... Стига и телефона да има инсталиран Skype и да е с 3G/WI-FI поддръжка, а най- добре и двете. Но гледай и картата да е с неограничен интернет. Като е задъвкано това Three, да кажа за него и аз. Например при тях срещу 10паунда взимаш предплатена карта с 500мб включени, а срещу 15 с неограничен интернет
А ако искаш да звъниш на мобилни или стационарни номера в България през Skype ще трябва да заредиш и skype credit(но този път през сайта на skype или със специален ваучер)
А защо да звъниш на gsm или домашен номер в друга държава през Skype.... ами защото в повечето случай е по- евтино отколкото "международните разговори" на операторите

Цените за позвънявания в България:
http://www.skype.com/intl/en/prices/payg-rates/#cc=BG
Ползвал съм го от чужбина и е много удобно. Трябва ти само да имаш някакъв вид (Wi-fi или 3G) свързаност с интернет

И аз като теб реших да карам само с телефон
(по докато не сбера за лаптоп, a дано
)Редактирано от petroff на 30-03-2012 01:24
Публикувано на 30-03-2012 09:42 | RE: Skype телефони
Skype phona...яко е че кат го свържеш с лаптопа и ползваш и нета на лаптопа си.А опцията е супер All you can eat data-15 целия сезон ползвах таз услуга 15 паунда и неограничен нет на лаптопа през телефона,както писа колегата плюс 300 UK minuts и 3000 sms
за месец..просто супер!
за месец..просто супер!Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД