Форум >
Друго >
Публикувано на 29-03-2012 23:25 | RE: Skype телефони
тоест ако имам телефон който може да работи със всички карти било то и на Three всичко което ми е нужно е да си взема карта и мога да го ползвам и него ?
Публикувано на 30-03-2012 01:10 | RE: Skype телефони
reloading писа:
тоест ако имам телефон който може да работи със всички карти било то и на Three всичко което ми е нужно е да си взема карта и мога да го ползвам и него ?
Ами в общи линии ... Стига и телефона да има инсталиран Skype и да е с 3G/WI-FI поддръжка, а най- добре и двете. Но гледай и картата да е с неограничен интернет. Като е задъвкано това Three, да кажа за него и аз. Например при тях срещу 10паунда взимаш предплатена карта с 500мб включени, а срещу 15 с неограничен интернет
А ако искаш да звъниш на мобилни или стационарни номера в България през Skype ще трябва да заредиш и skype credit(но този път през сайта на skype или със специален ваучер)
А защо да звъниш на gsm или домашен номер в друга държава през Skype.... ами защото в повечето случай е по- евтино отколкото "международните разговори" на операторите

Цените за позвънявания в България:
http://www.skype.com/intl/en/prices/payg-rates/#cc=BG
Ползвал съм го от чужбина и е много удобно. Трябва ти само да имаш някакъв вид (Wi-fi или 3G) свързаност с интернет

И аз като теб реших да карам само с телефон

Редактирано от petroff на 30-03-2012 01:24
Публикувано на 30-03-2012 09:42 | RE: Skype телефони
Skype phona...яко е че кат го свържеш с лаптопа и ползваш и нета на лаптопа си.А опцията е супер All you can eat data-15 целия сезон ползвах таз услуга 15 паунда и неограничен нет на лаптопа през телефона,както писа колегата плюс 300 UK minuts и 3000 sms
за месец..просто супер!

Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители