Форум >
>
Друго >
Тема: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,

страница 6 от 7

<< < 3 4 5 6 7 >
Публикувано на 09-03-2010 16:29 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,

Калс, аз спирам да пиша по темата. Опитах се да съм любезен, попитах те какво точно имаш предвид, ама ти не даваш смислен отговор, а обърна в лични нападки, което пък показва колко си жалък и безсилен да ме опровергаеш и да се обосновеш като хората. Май сивото вещество наистина ти е малко. И това, че не съм си сложил разголена снимка на гърдите, не значи, че не съм 3 пъти повече мъж от теб wink Ти ми биеш на як комплексар, но да си жив и здрав, простотията ходи по хората.

Публикувано на 11-03-2010 17:06 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
kals
Потребител

krizata prodaljava ............sadsadsadsadsad
Публикувано на 11-03-2010 22:44 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
Cekata
Потребител

Няма работа,няма пари....
Публикувано на 12-03-2010 11:43 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
kals
Потребител

katastrofa si e ,,,,,,,devildevildevildevil
Редактирано от kals на 15-03-2010 23:14
Публикувано на 12-12-2010 13:01 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
anastasiys
Потребител

Преди една седмица говорих с един приятел който се беше върнал от Англия и той каза че там криза въобще НЯМА.Имало е нещо като криза но в сравнение с тука каза че е нищо.Беше си взел малко почивка и след 5 дни тука каза че не издържа и се връща.Нещо с компютри се занимава ама той си беше доста умен от малък.Тука работеше за 800 лв. а там си живее с приятелката му на квартира само двамата в апартамента ама не ми каза за колко работи.Мисълта ми че който е умен и можещ не заслужава да бъде тук и кризата там няма нищо общо с НАШАТА...
Публикувано на 12-12-2010 14:44 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
Tatko Barba
Потребител

anastasiys писа:
Преди една седмица говорих с един приятел който се беше върнал от Англия и той каза че там криза въобще НЯМА.Имало е нещо като криза но в сравнение с тука каза че е нищо.Беше си взел малко почивка и след 5 дни тука каза че не издържа и се връща.Нещо с компютри се занимава ама той си беше доста умен от малък.Тука работеше за 800 лв. а там си живее с приятелката му на квартира само двамата в апартамента ама не ми каза за колко работи.Мисълта ми че който е умен и можещ не заслужава да бъде тук и кризата там няма нищо общо с НАШАТА...
За каква криза става въпрос бе хора?Хората се чупят да харчат пари за каквото се сетиш,изобщо криза за британците НЯМА.Покрай който и магазин да минеш пълно с хора които излизат с препълнени торби с какво ли не*kitara*.Ако това е криза,не знам тогава в България какво е?
Публикувано на 12-12-2010 17:18 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
Tarikat_666
Потребител

Ami v bulgariq e gladlaugh
Публикувано на 12-12-2010 19:41 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
bongo231
Потребител

Скоро говорих със сестра ми, която е в Шотландия и каза, че при тях наистина е криза и секи ден уволняват хора и все повече хора се съгласяват да работят за мн по- малко пари. Но каквато и криза да е, не е като в България.
Публикувано на 14-12-2010 21:53 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
kals
Потребител

ami tuk ne e kriza,,,,,,,,,,,,,v bg e svobodiq............
Публикувано на 15-12-2010 14:31 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
emiliobs
Потребител

тва тук не е никаква криза-чиста катастрофа си е

страница 6 от 7

<< < 3 4 5 6 7 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 84 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти