Форум >
Друго >
Публикувано на 09-03-2010 16:29 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
Калс, аз спирам да пиша по темата. Опитах се да съм любезен, попитах те какво точно имаш предвид, ама ти не даваш смислен отговор, а обърна в лични нападки, което пък показва колко си жалък и безсилен да ме опровергаеш и да се обосновеш като хората. Май сивото вещество наистина ти е малко. И това, че не съм си сложил разголена снимка на гърдите, не значи, че не съм 3 пъти повече мъж от теб Ти ми биеш на як комплексар, но да си жив и здрав, простотията ходи по хората.
Публикувано на 11-03-2010 17:06 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
krizata prodaljava ............
Публикувано на 11-03-2010 22:44 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
Няма работа,няма пари....
Публикувано на 12-03-2010 11:43 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
katastrofa si e ,,,,,,,
Редактирано от kals на 15-03-2010 23:14
Публикувано на 12-12-2010 13:01 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
Преди една седмица говорих с един приятел който се беше върнал от Англия и той каза че там криза въобще НЯМА.Имало е нещо като криза но в сравнение с тука каза че е нищо.Беше си взел малко почивка и след 5 дни тука каза че не издържа и се връща.Нещо с компютри се занимава ама той си беше доста умен от малък.Тука работеше за 800 лв. а там си живее с приятелката му на квартира само двамата в апартамента ама не ми каза за колко работи.Мисълта ми че който е умен и можещ не заслужава да бъде тук и кризата там няма нищо общо с НАШАТА...
Публикувано на 12-12-2010 14:44 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
anastasiys писа:
Преди една седмица говорих с един приятел който се беше върнал от Англия и той каза че там криза въобще НЯМА.Имало е нещо като криза но в сравнение с тука каза че е нищо.Беше си взел малко почивка и след 5 дни тука каза че не издържа и се връща.Нещо с компютри се занимава ама той си беше доста умен от малък.Тука работеше за 800 лв. а там си живее с приятелката му на квартира само двамата в апартамента ама не ми каза за колко работи.Мисълта ми че който е умен и можещ не заслужава да бъде тук и кризата там няма нищо общо с НАШАТА...
За каква криза става въпрос бе хора?Хората се чупят да харчат пари за каквото се сетиш,изобщо криза за британците НЯМА.Покрай който и магазин да минеш пълно с хора които излизат с препълнени торби с какво ли не*kitara*.Ако това е криза,не знам тогава в България какво е?Преди една седмица говорих с един приятел който се беше върнал от Англия и той каза че там криза въобще НЯМА.Имало е нещо като криза но в сравнение с тука каза че е нищо.Беше си взел малко почивка и след 5 дни тука каза че не издържа и се връща.Нещо с компютри се занимава ама той си беше доста умен от малък.Тука работеше за 800 лв. а там си живее с приятелката му на квартира само двамата в апартамента ама не ми каза за колко работи.Мисълта ми че който е умен и можещ не заслужава да бъде тук и кризата там няма нищо общо с НАШАТА...
Публикувано на 12-12-2010 17:18 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
Ami v bulgariq e glad
Публикувано на 12-12-2010 19:41 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
Скоро говорих със сестра ми, която е в Шотландия и каза, че при тях наистина е криза и секи ден уволняват хора и все повече хора се съгласяват да работят за мн по- малко пари. Но каквато и криза да е, не е като в България.
Публикувано на 14-12-2010 21:53 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
ami tuk ne e kriza,,,,,,,,,,,,,v bg e svobodiq............
Публикувано на 15-12-2010 14:31 | RE: Има ли криза в Uk и как хората мизерстват в момента без работа ,,,,,,,,
тва тук не е никаква криза-чиста катастрофа си е
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители