Форум >
Друго >
Публикувано на 08-01-2012 17:56 | RE: Работа и бременност
Благодаря ти,Проданов за съвета!Ще го направя още утре 

Публикувано на 08-01-2012 18:59 | RE: Работа и бременност
ами трябваше да си го направила до сега, дано да не е минало много време, иначе и да се свържеш с фермата те парите ти не отиват при тях ами за агенцията и част която плащат там на тези които ти издават работната карта
Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 08-01-2012 23:46 | RE: Работа и бременност
Е,аз научих в петък следобед 
Колкото до това дали са пратени документите към Хоум офиса, мисля че са отдавна. Нищо, ще се обадя утре и ще видя какво може да се направи

Колкото до това дали са пратени документите към Хоум офиса, мисля че са отдавна. Нищо, ще се обадя утре и ще видя какво може да се направи

Публикувано на 09-01-2012 18:53 | RE: Работа и бременност
Направи го 

Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 14-01-2012 18:57 | RE: Работа и бременност
Нека да напиша какъв се оказа резултатът, пък току виж е полезен на още някой 
Обадих се в посредническата фирма и ми казаха, че няма да има никакъв проблем да си върна 500 лв от сумата (620 лв) веднага щом им занеса епикризата. Бяха изключително отзивчиви и не останах разочарована, че работих с тях.
За самолетния билет с Wizz air също няма да имам проблеми.
И на сайта пише, че до 14 дни преди полета парите могат да се върнат без проблем.И все пак ако е в този срок парите могат да бъдат върнати, срещу една бележка от лекар, свободен текст, че има налична бременност и изпратена по факс до съответната компания.
Надявам се да съм била полезна на някой, за да си върна жеста, който ми направиха всички, които ме съветваха...въпреки че бях поредната чужда, която само иска, а не дава съвети.
И отново желая успех, доходно и леко бригадирстване на всички и повече късмет на тези, които няма да имат този шанс за сезона

Обадих се в посредническата фирма и ми казаха, че няма да има никакъв проблем да си върна 500 лв от сумата (620 лв) веднага щом им занеса епикризата. Бяха изключително отзивчиви и не останах разочарована, че работих с тях.
За самолетния билет с Wizz air също няма да имам проблеми.
И на сайта пише, че до 14 дни преди полета парите могат да се върнат без проблем.И все пак ако е в този срок парите могат да бъдат върнати, срещу една бележка от лекар, свободен текст, че има налична бременност и изпратена по факс до съответната компания.
Надявам се да съм била полезна на някой, за да си върна жеста, който ми направиха всички, които ме съветваха...въпреки че бях поредната чужда, която само иска, а не дава съвети.

И отново желая успех, доходно и леко бригадирстване на всички и повече късмет на тези, които няма да имат този шанс за сезона

Редактирано от narche на 14-01-2012 18:59
Публикувано на 15-01-2012 13:45 | RE: Работа и бременност
Радвам се, че всичко е завършило успешно за теб и не си загубила голяма сума. Пожелавам ти лека бременност и да сте много щастливи 

Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!
и пазя го изпълнено с любов!
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД