Форум >
Друго >
Публикувано на 19-01-2012 22:25 | Пътуване до Англия с кола.
Здравейте някой пътувал ли е скоро с кола от БГ към Англия или обратно може ли да разкаже по подробно как стоят нещата и имали смисъл с бг номера да се ходи там.Мерси предварително.
Публикувано на 19-01-2012 22:56 | RE: Пътуване до Англия с кола.
Миналата година пътувах с кола. Смисъл има ако не си сам и след бригадата ще се прибираш.
Публикувано на 20-01-2012 00:26 | RE: Пътуване до Англия с кола.
R_Lakov писа:
Миналата година пътувах с кола. Смисъл има ако не си сам и след бригадата ще се прибираш.
Ами с мойта жена ще съм и не мислим да се пребираме скоро.Мислим в Лондон да останем.
Публикувано на 20-01-2012 01:36 | RE: Пътуване до Англия с кола.
Ами аз небих отишъл с кола от тук. По-добре си вземи нещо от там. Защото по закон имаш право да караш 6 месеца с БГ номера. Знам че има много хора които карат с бг номера по много време, но аз съм такъв че обичам всичко да ми е както трябва.
Редактирано от R_Lakov на 20-01-2012 01:37
Публикувано на 20-01-2012 10:25 | RE: Пътуване до Англия с кола.
R_Lakov писа:
Ами аз небих отишъл с кола от тук. По-добре си вземи нещо от там. Защото по закон имаш право да караш 6 месеца с БГ номера. Знам че има много хора които карат с бг номера по много време, но аз съм такъв че обичам всичко да ми е както трябва.
така е 6месеца е и един приятел беше останал 8 месеца и по камера където паркира му бяха пратили писмо да сменя номерата или да експортира колата пак щом искате да оставате там трябва да си трупаш но claim бонус така или иначе затова по добре си вземи трошка от там иначе пътувал сам и от там до бг и от бг до там дълъг път ако караш сам се издухваш от каране взима се зависи от колата и за 18 шаса може може и за 26 и зависи и от къде минаваш ама щом искате да оставате там по добре със самолет иначе пате с винетки и гориво и около 800-1000 лв зависи как караш и с какъва кола си самолета за двама ше да е около 500 лв така че ти си решавашАми аз небих отишъл с кола от тук. По-добре си вземи нещо от там. Защото по закон имаш право да караш 6 месеца с БГ номера. Знам че има много хора които карат с бг номера по много време, но аз съм такъв че обичам всичко да ми е както трябва.
Публикувано на 20-01-2012 11:00 | RE: Пътуване до Англия с кола.
Колега за какво е този claim бонус че не съм запознат,но нали знаеш как е в Лондон постоянно се сменят квартири пък и жената е бременна трябва ми кола,лошото е че съм млад шофьор и застраховката ще ми е доста пари,всичко е много объркано.Благодаря ти все пак.
Публикувано на 20-01-2012 11:17 | RE: Пътуване до Англия с кола.
ми точно но claim бонуса е да ти е ниска затраховката може и фалшив да си направи става при някои само няма значение че сменяш квартири навсякъде има камери така че риска си е твой ако те гепнат да смениш номерата е около 180 £ номера само са 40 £ после трябва да минеш М.О.Т. 50 £ трябва да смениш фаровете общо взето дълга и широка
Публикувано на 20-01-2012 11:26 | RE: Пътуване до Англия с кола.
No claim bonus е колко години нямаш заведени щети от птп. Колкото повече години имаш толкова по евтин ще ти е иншуранса. Наистина като млад шофьор ще ти е скапа застраховката но щом мислиш да оставаш, всяка следваща година ще е по-евтино.
Публикувано на 20-01-2012 12:18 | RE: Пътуване до Англия с кола.
Еми на някой друг не може ли да се направи застраховката,който има повече стаж.И трябва ли задължително застраховката ако е на друг тоя човек да е в АНГЛИЯ.Един приятел поляк направи на баща му а баща му не е в Англия.
Публикувано на 20-01-2012 12:27 | RE: Пътуване до Англия с кола.
Застраховка може да направиш на които си искаш но стажа няма да свали цената с много, важен е ноуклеим бонуса. А тои в случаи на птп се проверява дали е истински. Смисъл че ако излъжеш при сключването на застраховката и след това направиш птп може да ти анулират застраховката и става страшно. Не мога да разбера защо гледаш как да прецакаш системата. Това е Българсия синдром. Отиваш да живееш в друга държава и ще трябва да живееш по неините закони.
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители