Форум >
>
Друго >
Тема: За връщащите се с коли ...

страница 11 от 13

<< < 8 9 10 11 12 13 >
Публикувано на 12-07-2010 20:58 | RE: За връщащите се с коли ...
Unlimited
Потребител

ge2tarikata писа:
А ако си хвана самолет от Лондон до Мюнхен и от там си взема кола, пък после да си я докарам на ход, че хем по лесно ми се струва хем няма да е с десен волан

Не виждам кое му е по лесното да си я вземеш от Мюнхен... според мен няма разлика дали от Лондон или от Мюнхен ще я вземеш... процедурата е една и съща... ако ще ти е първа кола естествено не си взимай от UK... вземи си една с ляв дали от Германия дали от БГ и си карай...
И друго.. я си представи, че хванеш самолета от Лондон за Мюнхен... и като слезеш на летището в Мюнхен какво правиш от там нататък... това дето го мислиш не е дообра идея според мен... освен ако няма някой човек с тебе който е купувал кола от там и знае как стоят нещата, защото има някои тънкости... ама в крайна сметка ти си решаваш...
Моя съвет е да не мислиш точно сега за кола... колата е най - лесната работа... отиди първо, побачкай, виж какви кинти ще ти останат и от там нататък вече се сещаш...

Ай със здраве

Англия! Kакво е Англия? Кофти време, чай and Мери фак'ин Попинс :)
Публикувано на 12-07-2010 22:39 | RE: За връщащите се с коли ...
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

В Мюнхен е такава лудница, че ако няма кой да те води просто не те виждам. То това си важи и за всички други места де. )

Но както каза cash money, ...колата ти е последната грижа - ти си изкарай кинтите първо.

Публикувано на 12-07-2010 23:43 | RE: За връщащите се с коли ...
ge2tarikata
Потребител

да колеги прави сте че колата ми е най-малката грижа, но просто исках малко информация все пак ако искарам парички да знам за какво става дума горе доло
Публикувано на 12-07-2010 23:46 | RE: За връщащите се с коли ...
Ivo
Админ

еми.. значи си получил нужното.

Публикувано на 05-08-2010 18:41 | RE: За връщащите се с коли ...
Totogada
Потребител

Здравейте. Туко ще се регистрах и веднага намерих точната тема.

Имам няколко неясни неща отностно докарването на автомобил от Англия.
В момента карам автомобил с десен волан, но след продажбата мисля да пътувам до Англия да си купя кола от там НО - притеснява ме факта,че не мога да си направя Insurance за колата, защото нямам адресна регистрация на острова. Без нея е немислимо да се кара така ... също и без insurance не може да се плати Road Tax-a (Tax disc) на автомобилът. Писах писмо на тази агенция DVLA и те ми казаха,че никоя Британска застрахователна компания няма да ми направи застраховка. Казаха ми да попълня едно Заявление за сертификат за износ на автомобил.(и да съм си чакал новите документи 6 седмици Shocked )
Моля, някой да ми каже има ли легален начин да си платя - застраховката и пътните такси и да си карам спокойно до ферибота в Довър.
Проверих си, колко ще ми е застраховката (на 25г. съм) и най-добрата оферта за 1.6 двигател 2000г. автомибил, която намерих е 68 паунда за 3 дни.- няма проблем но без адрес как ще стане Neutral (четох по форуми,че автокъщата можела да направи гражданска, като впише своят адрес - това ми се вижда много нелегално или да съм впишел адресът на хотел в който съм отседнал )
Публикувано на 05-08-2010 19:00 | RE: За връщащите се с коли ...
Ivo
Админ

Като купуваш кола от автокъща така правят, но в случая не знам дали ще ти услужат.
Иначе не трябва да има проблем да пишеш адреса на хотела.

п-п. Документи от ДВЛА се чакат доста...така си е.

Публикувано на 04-01-2011 02:15 | RE: За връщащите се с коли ...
reloading
Потребител

Здравейте , имам един много деликатен въпрос.

Обмислям пребирането ми от Англия с кола , за цел купуване на евтина кола натъпкване с джаджи (лаптопи и телефони) и ползата от колата да е единственно за прибиране и моментно продаване при пристигането. За целта си мисля че така излиза по-евтино от патуване със самолет и дори избиване пари след продажбата на телфоните и лаптопите и колата. В грешка ли съм и заслужава ли си да избера този начин след като няма да си оставям колата за лично ползване.

като за пътуването с кола сме 2ма души.
Публикувано на 04-01-2011 03:06 | RE: За връщащите се с коли ...
iztrit-profil
Потребител

Verno ti e mnogo delikaten vaprosa laugh znachi vsichko e spored tova kakva kola i kvi tehniki shte si nakupish...moi priqtel si beshe vzel e klasa za 1200 paunda + vsqkakvi laptoppi telefoni rezachki za darveta tv i tem podobni neshta ot dosta karbuti kupuvani i vse na oferti ta v kraina smetka kato se pribra (beshe sam na vrashtane) prodade kolata tochno tolkova kolkoto q beshe kupil - za pechalba absurd da se govori i ostana ovatren s parite za naftata do BG...prodade i ostanalite neshta ot koito si izbi parite s koito gi kupi kakto i donqkade i parite za naftata i mu ostana edno pribirane kaji rechi za bez pari + nqkoq i druga tehnika za nego si.Kato udarish chertata to edno pribirane moje i da ti e i 40 paunda moje i 100 moje i 140 zavisi koga kade i kak shte si vzemesh bileta za taka che sam si preceni dali si struva vsichkata razpraviq....m/u drugoto kolata q prodavashe 3 meseca za skromnata suma ot malko nad 3 xil leva e klass mercedess kojen salon leti djanti klimatici palen el paket metalik i t.n....no desen volan hah taka che neznam kvo she kupuvash ama dano go prodadesh
Публикувано на 04-01-2011 09:34 | RE: За връщащите се с коли ...
Ivo
Админ

Зависи каква кола / камион вземеш.

Редактирано от Ivo на 04-01-2011 11:24
Публикувано на 06-01-2011 01:10 | RE: За връщащите се с коли ...
reloading
Потребител

типаш 500 паунд-а колкото да ни прибере цялата цигания, защото 20кг в самолета са ми малко за навръщане. Ще търсим възможно най-евтината и сигурна кола, с която може да се приберем за да може да си докараме всичко на спокойствие и да си до изкараме пари в Българиа.

страница 11 от 13

<< < 8 9 10 11 12 13 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 30 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти