Форум >
Друго >
Публикувано на 12-07-2010 20:58 | RE: За връщащите се с коли ...
ge2tarikata писа:
А ако си хвана самолет от Лондон до Мюнхен и от там си взема кола, пък после да си я докарам на ход, че хем по лесно ми се струва хем няма да е с десен волан
А ако си хвана самолет от Лондон до Мюнхен и от там си взема кола, пък после да си я докарам на ход, че хем по лесно ми се струва хем няма да е с десен волан
Не виждам кое му е по лесното да си я вземеш от Мюнхен... според мен няма разлика дали от Лондон или от Мюнхен ще я вземеш... процедурата е една и съща... ако ще ти е първа кола естествено не си взимай от UK... вземи си една с ляв дали от Германия дали от БГ и си карай...
И друго.. я си представи, че хванеш самолета от Лондон за Мюнхен... и като слезеш на летището в Мюнхен какво правиш от там нататък... това дето го мислиш не е дообра идея според мен... освен ако няма някой човек с тебе който е купувал кола от там и знае как стоят нещата, защото има някои тънкости... ама в крайна сметка ти си решаваш...
Моя съвет е да не мислиш точно сега за кола... колата е най - лесната работа... отиди първо, побачкай, виж какви кинти ще ти останат и от там нататък вече се сещаш...
Ай със здраве
Англия! Kакво е Англия? Кофти време, чай and Мери фак'ин Попинс :)
Публикувано на 12-07-2010 22:39 | RE: За връщащите се с коли ...
В Мюнхен е такава лудница, че ако няма кой да те води просто не те виждам. То това си важи и за всички други места де. )
Но както каза cash money, ...колата ти е последната грижа - ти си изкарай кинтите първо.
Но както каза cash money, ...колата ти е последната грижа - ти си изкарай кинтите първо.
Публикувано на 12-07-2010 23:43 | RE: За връщащите се с коли ...
да колеги прави сте че колата ми е най-малката грижа, но просто исках малко информация все пак ако искарам парички да знам за какво става дума горе доло
Публикувано на 12-07-2010 23:46 | RE: За връщащите се с коли ...
еми.. значи си получил нужното.
Публикувано на 05-08-2010 18:41 | RE: За връщащите се с коли ...
Здравейте. Туко ще се регистрах и веднага намерих точната тема.
Имам няколко неясни неща отностно докарването на автомобил от Англия.
В момента карам автомобил с десен волан, но след продажбата мисля да пътувам до Англия да си купя кола от там НО - притеснява ме факта,че не мога да си направя Insurance за колата, защото нямам адресна регистрация на острова. Без нея е немислимо да се кара така ... също и без insurance не може да се плати Road Tax-a (Tax disc) на автомобилът. Писах писмо на тази агенция DVLA и те ми казаха,че никоя Британска застрахователна компания няма да ми направи застраховка. Казаха ми да попълня едно Заявление за сертификат за износ на автомобил.(и да съм си чакал новите документи 6 седмици Shocked )
Моля, някой да ми каже има ли легален начин да си платя - застраховката и пътните такси и да си карам спокойно до ферибота в Довър.
Проверих си, колко ще ми е застраховката (на 25г. съм) и най-добрата оферта за 1.6 двигател 2000г. автомибил, която намерих е 68 паунда за 3 дни.- няма проблем но без адрес как ще стане Neutral (четох по форуми,че автокъщата можела да направи гражданска, като впише своят адрес - това ми се вижда много нелегално или да съм впишел адресът на хотел в който съм отседнал )
Имам няколко неясни неща отностно докарването на автомобил от Англия.
В момента карам автомобил с десен волан, но след продажбата мисля да пътувам до Англия да си купя кола от там НО - притеснява ме факта,че не мога да си направя Insurance за колата, защото нямам адресна регистрация на острова. Без нея е немислимо да се кара така ... също и без insurance не може да се плати Road Tax-a (Tax disc) на автомобилът. Писах писмо на тази агенция DVLA и те ми казаха,че никоя Британска застрахователна компания няма да ми направи застраховка. Казаха ми да попълня едно Заявление за сертификат за износ на автомобил.(и да съм си чакал новите документи 6 седмици Shocked )
Моля, някой да ми каже има ли легален начин да си платя - застраховката и пътните такси и да си карам спокойно до ферибота в Довър.
Проверих си, колко ще ми е застраховката (на 25г. съм) и най-добрата оферта за 1.6 двигател 2000г. автомибил, която намерих е 68 паунда за 3 дни.- няма проблем но без адрес как ще стане Neutral (четох по форуми,че автокъщата можела да направи гражданска, като впише своят адрес - това ми се вижда много нелегално или да съм впишел адресът на хотел в който съм отседнал )
Публикувано на 05-08-2010 19:00 | RE: За връщащите се с коли ...
Като купуваш кола от автокъща така правят, но в случая не знам дали ще ти услужат.
Иначе не трябва да има проблем да пишеш адреса на хотела.
п-п. Документи от ДВЛА се чакат доста...така си е.
Иначе не трябва да има проблем да пишеш адреса на хотела.
п-п. Документи от ДВЛА се чакат доста...така си е.
Публикувано на 04-01-2011 02:15 | RE: За връщащите се с коли ...
Здравейте , имам един много деликатен въпрос.
Обмислям пребирането ми от Англия с кола , за цел купуване на евтина кола натъпкване с джаджи (лаптопи и телефони) и ползата от колата да е единственно за прибиране и моментно продаване при пристигането. За целта си мисля че така излиза по-евтино от патуване със самолет и дори избиване пари след продажбата на телфоните и лаптопите и колата. В грешка ли съм и заслужава ли си да избера този начин след като няма да си оставям колата за лично ползване.
като за пътуването с кола сме 2ма души.
Обмислям пребирането ми от Англия с кола , за цел купуване на евтина кола натъпкване с джаджи (лаптопи и телефони) и ползата от колата да е единственно за прибиране и моментно продаване при пристигането. За целта си мисля че така излиза по-евтино от патуване със самолет и дори избиване пари след продажбата на телфоните и лаптопите и колата. В грешка ли съм и заслужава ли си да избера този начин след като няма да си оставям колата за лично ползване.
като за пътуването с кола сме 2ма души.
Публикувано на 04-01-2011 03:06 | RE: За връщащите се с коли ...
Verno ti e mnogo delikaten vaprosa znachi vsichko e spored tova kakva kola i kvi tehniki shte si nakupish...moi priqtel si beshe vzel e klasa za 1200 paunda + vsqkakvi laptoppi telefoni rezachki za darveta tv i tem podobni neshta ot dosta karbuti kupuvani i vse na oferti ta v kraina smetka kato se pribra (beshe sam na vrashtane) prodade kolata tochno tolkova kolkoto q beshe kupil - za pechalba absurd da se govori i ostana ovatren s parite za naftata do BG...prodade i ostanalite neshta ot koito si izbi parite s koito gi kupi kakto i donqkade i parite za naftata i mu ostana edno pribirane kaji rechi za bez pari + nqkoq i druga tehnika za nego si.Kato udarish chertata to edno pribirane moje i da ti e i 40 paunda moje i 100 moje i 140 zavisi koga kade i kak shte si vzemesh bileta za taka che sam si preceni dali si struva vsichkata razpraviq....m/u drugoto kolata q prodavashe 3 meseca za skromnata suma ot malko nad 3 xil leva e klass mercedess kojen salon leti djanti klimatici palen el paket metalik i t.n....no desen volan hah taka che neznam kvo she kupuvash ama dano go prodadesh
Публикувано на 04-01-2011 09:34 | RE: За връщащите се с коли ...
Зависи каква кола / камион вземеш.
Редактирано от Ivo на 04-01-2011 11:24
Публикувано на 06-01-2011 01:10 | RE: За връщащите се с коли ...
типаш 500 паунд-а колкото да ни прибере цялата цигания, защото 20кг в самолета са ми малко за навръщане. Ще търсим възможно най-евтината и сигурна кола, с която може да се приберем за да може да си докараме всичко на спокойствие и да си до изкараме пари в Българиа.
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители