Форум >
Друго >
Публикувано на 18-01-2014 11:41 | Проблем с Lloyds
Ходил съм 5-6 пъти на бригада в Англия и винаги обслужваща банка ми е била Lloyds. Наскоро пак заминах за малко по друга работа и се оказа че за три години дължа около 600 паунда понеже не съм си бил закрил сметката и всеки месец се начисляват такси за обслужване.
Ако има някой запознат да каже има ли както в България някви давности там понеже по телефона ми отказват информация и ме пращат чак в Питърбъро понеже там е открита сметката.

Ако има някой запознат да каже има ли както в България някви давности там понеже по телефона ми отказват информация и ме пращат чак в Питърбъро понеже там е открита сметката.

Публикувано на 18-01-2014 12:11 | RE: Проблем с Lloyds
Аз също имам Лойдс и се чудя дали дължа някакви такси понеже не съм в УК вече а и фермера беше ни регистрирал в банката и даваше картите ... нямам документ да имам сметка към тях ... само дебитна карта на Лойдс от най-пробитите !?
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254 - За всеки начинаещ човек интересуващ се от бригади !
Публикувано на 18-01-2014 12:58 | RE: Проблем с Lloyds
Не вярвам да е за такси обслужване. Дръпнал си оувърдрафт и оттам се почват лихвите.
Публикувано на 18-01-2014 13:02 | RE: Проблем с Lloyds
Дам. На лоидс дебитните карти нямат такса обслужване. Най-вероятно си бил на овърдрафт и не си го оправил на време.
Публикувано на 18-01-2014 13:20 | RE: Проблем с Lloyds
Луда работа. В един клон на Lloyds попитах за какво става дума и там ми обясниха , че са се натрупали месечни такси мно за повече информация да се обърна към клона, в който е издадена картата.
Опитах се да си открия сметка в HSBC, Santander и Barclays и от трите банки служителите започват да ми попълват данните в системата им и регистрацията приключва безуспешно , защото им изписва че съм длъжник или нещо подобно.
Опитах се да се регистрирам в experian за да разбера какво се случва мно системата им не ми приема българската кредитна карта. А странното е че управителката на един клон на HSBC ми каза, че задължението е от натрупани неплатени месечни такси за обслужване на сметката. Понеже само Lloyds не закриват сметките на клиентите си автоматично след една година, като няма никви постъпления а това трябва да се извърши лично....
Естествено има и алтернатива на този проблем да си взема една предплатена дебитна карта мно не е това решението
Опитах се да си открия сметка в HSBC, Santander и Barclays и от трите банки служителите започват да ми попълват данните в системата им и регистрацията приключва безуспешно , защото им изписва че съм длъжник или нещо подобно.
Опитах се да се регистрирам в experian за да разбера какво се случва мно системата им не ми приема българската кредитна карта. А странното е че управителката на един клон на HSBC ми каза, че задължението е от натрупани неплатени месечни такси за обслужване на сметката. Понеже само Lloyds не закриват сметките на клиентите си автоматично след една година, като няма никви постъпления а това трябва да се извърши лично....
Естествено има и алтернатива на този проблем да си взема една предплатена дебитна карта мно не е това решението
Редактирано от savoy на 18-01-2014 13:23
Публикувано на 18-01-2014 13:34 | RE: Проблем с Lloyds
Аз имам сметка в Lloyds, но нямам такса обслужване. Ако примем, че ти имаш някаква по-различна сметка там... 600 паунда са прекалено сериозна сума за обслужване. 

Публикувано на 18-01-2014 13:39 | RE: Проблем с Lloyds
Така е Иво тогава когато фермера откриваше сметките и език не знаех нищо подписвахме и не гледахме. И после се оказа, че е трябвало да отидем Ние да си закриваме сметките. Проблема Ние си го направихме както и да е.
http://www.mycashplus.co.uk/ Това е едно от решенията за тези, които имат същия проблем с банките
http://www.mycashplus.co.uk/ Това е едно от решенията за тези, които имат същия проблем с банките
Публикувано на 18-01-2014 14:06 | RE: Проблем с Lloyds
savoy писа:
Така е Иво тогава когато фермера откриваше сметките и език не знаех нищо подписвахме и не гледахме. И после се оказа, че е трябвало да отидем Ние да си закриваме сметките. Проблема Ние си го направихме както и да е.
Наи вероятно акаунта тие сребърен там има такса обслузжане просто трабва да си прехвърлиш акаунта от сребърен на стандартен там нъама такси. Другия начин който не е хубав плащаш парите и си променяш акаунта.
Публикувано на 18-01-2014 15:16 | RE: Проблем с Lloyds
savoy писа:
Луда работа. В един клон на Lloyds попитах за какво става дума и там ми обясниха , че са се натрупали месечни такси мно за повече информация да се обърна към клона, в който е издадена картата.
А с NatWest опита ли?
Публикувано на 19-01-2014 11:28 | RE: Проблем с Lloyds
И аз имам сметка в Лойдс, която не съм закривала откакто последно ходих на острова (2011) и нямам никакви такси. Поне не знам да имам. Оставих си едни 7 паунда там и от време на време ми пристигат разпечатки със салдото и тези 7 паунда си седят. Понякога идват и такива с нулево, май бяха, че за определени периоди не е постъпвало нищо.
Така че не знам какво точно се е случило с теб. Дори и да има такси - те са в по минимални размери.
Не ти ли пращат извлечения? Поискай си ги!!!
Така че не знам какво точно се е случило с теб. Дори и да има такси - те са в по минимални размери.
Не ти ли пращат извлечения? Поискай си ги!!!
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД