Форум >
Друго >
Публикувано на 01-02-2018 10:13 | RE: Евтин начин за паричен превод от Англия до България?
Щото за няколко лева, които ще ти излезе превода не си струва да рискуваш да "загубиш или да те ограбят".
Отделно ако нямаш намерението да си държиш спестените пари в паунди ще загубиш много повече като си ги обмениш тук.
За справка - в момента ако смениш 4000 паунда в тавекс, където се водят с най-добър курс ще получиш 8876 лв.
Ако си си пратиш през TransferWise в сметката ще ти влязат 8902 лв.
Да не говорим пък ако си от по-неглиже и се набиеш в някоя банка да ти обмени паундите на курс с няколко стотинки надолу.
Сега по-ясно ли е защо не трябва да си носиш парите в кеш и защо е по-добре да ползваш такъв тип превод, както съм описал плюсовете тук.
Отделно ако нямаш намерението да си държиш спестените пари в паунди ще загубиш много повече като си ги обмениш тук.
За справка - в момента ако смениш 4000 паунда в тавекс, където се водят с най-добър курс ще получиш 8876 лв.
Ако си си пратиш през TransferWise в сметката ще ти влязат 8902 лв.
Да не говорим пък ако си от по-неглиже и се набиеш в някоя банка да ти обмени паундите на курс с няколко стотинки надолу.
Сега по-ясно ли е защо не трябва да си носиш парите в кеш и защо е по-добре да ползваш такъв тип превод, както съм описал плюсовете тук.
Редактирано от Ivo на 01-02-2018 10:13
Публикувано на 21-02-2018 09:15 | RE: Евтин начин за паричен превод от Англия до България?
venko6 писа:
Колеги, а с тези работи мfниграм и уестерунион за колко време пристигат парите?
По Мъниграм пристигат за 10 минути.
Публикувано на 16-03-2018 09:12 | RE: Евтин начин за паричен превод от Англия до България?
venko6 писа:
Ми с Мъниграм пристигат за 10 мин. за целия свят мисля.
Публикувано на 24-06-2018 19:46 | RE: Евтин начин за паричен превод от Англия до България?
TransferWise този сайт е много добър, парите пристигат за по малко от 24 и дори не трябва да излизате от караваната си за да превеждате пари, само пишете IBAN , това е най-лесният и сигурен начин според мен за изпращане на пари, аз използвам само него и съм изключително доволен
Редактирано от KIBRIT на 24-06-2018 19:50
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители