Форум >
Друго >
Публикувано на 14-02-2011 13:54 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
Айде наздраве и от мен
Публикувано на 14-02-2011 14:01 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
Хъ-хъ
Скъпи съфорумчета...пожелавам на всички ви да плувате в море от.... винооооооо
Скъпи съфорумчета...пожелавам на всички ви да плувате в море от.... винооооооо
Редактирано от Fairy на 14-02-2011 14:02
Публикувано на 14-02-2011 14:23 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ.ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА КОЙТО СИ ПРАЗНИК ИЗБЕРЕТЕ ДНЕС !
Публикувано на 14-02-2011 17:12 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
И двете
Публикувано на 14-02-2011 18:12 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
няма значение кой какво празднува,важното е да има любов и разбирателство,а за това си заслужава да пием!Наздраве!!!
Публикувано на 01-02-2012 15:49 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
Пожелавам 12 месеца наздраве, 53 седмици с вино, 365 дни щастие и приятни изживявания!
Наздраве!!!
Честит Трифон Зарезан!Да се роди много грозде,да има много вино и да сме живи и здрави да го пием по весели поводи !
Наздраве!!!
Честит Трифон Зарезан!Да се роди много грозде,да има много вино и да сме живи и здрави да го пием по весели поводи !
Публикувано на 01-02-2012 16:27 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
Наздраве!!!
Публикувано на 01-02-2012 17:40 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
In vino veritas
Публикувано на 04-02-2012 21:54 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
оф и двата празника си ги уважавам всяка година и то подобаващо, но тази точно на този ден ми е интервюто за SWEP и след него ще разбера каква ще ми е съдбата в Англия , но ако го взема ще уважа много стабилно Трифон Зарезан
Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 10-01-2013 21:48 | RE: Трифон Зарезан или Свети Валентин? Или и двете!
Танцът е вертикално положение за хоризонтални намерения.
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители