Форум >
Друго >
Публикувано на 29-06-2011 18:16 | RE: работа където и да е извън БГ
Луд ли си ? Не ги слушай тия да даваш смело.Тия дет дават смело ги гледам всеки ден по Господари на Ефира как реват.За това изчакай по добре не стреляй в тъмното.И аз съм като тебе искам да замина някъде да изкарам парици на сигурно място.Тука ми викат да чета.Какво да чета като навсякъде почти никой не е доволен.Освен това някой може да е ходил някъде си и да е било добре.Ама не се знае дали тая година ще е добре както е била предходната.
ТЕЖКО Е БРАТЕ,ДА СЕ ЖИВЕЕ,СРЕД ГЛУПЦИ НЕРАЗБРАНИ
Публикувано на 30-06-2011 16:46 | RE: работа където и да е извън БГ
sebastiancho90 писа:
Луд ли си ? Не ги слушай тия да даваш смело.Тия дет дават смело ги гледам всеки ден по Господари на Ефира как реват.За това изчакай по добре не стреляй в тъмното.И аз съм като тебе искам да замина някъде да изкарам парици на сигурно място.Тука ми викат да чета.Какво да чета като навсякъде почти никой не е доволен.Освен това някой може да е ходил някъде си и да е било добре.Ама не се знае дали тая година ще е добре както е била предходната.
Това е най-нормалния коментар които сам чел до сега ... евала пич!! ако искаш ме намери в скайп да обменяме инфоЛуд ли си ? Не ги слушай тия да даваш смело.Тия дет дават смело ги гледам всеки ден по Господари на Ефира как реват.За това изчакай по добре не стреляй в тъмното.И аз съм като тебе искам да замина някъде да изкарам парици на сигурно място.Тука ми викат да чета.Какво да чета като навсякъде почти никой не е доволен.Освен това някой може да е ходил някъде си и да е било добре.Ама не се знае дали тая година ще е добре както е била предходната.
Публикувано на 30-06-2011 22:36 | RE: работа където и да е извън БГ
хора не се стърпях да драсна и по тази тема един - два реда.
Внимателно изчетох и друга актуална темата "най-гадни ферми" и само ще попитам хората тука - помните ли какво е бг ТКЗС - помните ли училищните бригадите и т.н. със сигурност тези под 75-ти набор ги помнят. Ако не бяха съсипали държавата да не кажа голяма дума ама сега щяхме да си работиме в родината и е такива като поляците и др. да идват да слугуват тука.
От четене на този форум измислих фразата "в бг премахнаха казармата, но пък сега има селскостопанските бригади".
За голямо съжаление и тази и другата година и т.н. все повече хора ще кандидатстват защото в родината няма равностойна алтернатива, ако имаше никои няма да се натиска за тука.
Конкретно по сегашната тема - колега по съдба да ти кажа честно си в много неизгодна позиция поради ограничен финансов ресурс, но пък това че знаеш езика до някаква степен е добре.
Лично аз преди два месеца бях в същото положение с разлика, че езика ми е начално ама много начално ниво.
В момента съм в Англия, работя си и уча езика самостоятелно за да мога да боря в последствие за нещо по добро.
Регистрирах се в един сайт за ау-пеар и едно семейство се свърза с мен - разменихме инфо за две седмици и след още две бях тука при тях. Плюсовете са следните - не искат език, плащаш си билета и 100 паунда джобни, живееш при тях, поемат ти храната+нет, ако не гледаш деца - извършваш градински и други работи - не са трудоемки и примерно аз работя от 7.30 до 14.30 със 1 час почивка на обяд, събота и неделя са ти свободни ако има опция да работиш - екстра. А минусите какво да ти кажа символично заплащане за тях, средно е 100 паунда на седмица - хубаво е че те на 90-95% са ти чисти.
Ако попаднеш на свестни хора - в последствие могат да ти съдействат за нещо. За тази дейност не се нуждаеш от разрешително в Англия - бачкаш си и буташ постепенно другите неща - езика, банкова сметка, нин-номер, селф ..... така трябва да мислиш, стискаш зъби ако има защо и чакаш да добиеш достатъчно нолидж.
Това е алтернативата на бригадите, аз лично това избрах тази пролет - бях пропуснал времето за кандидатстване за бригада - пък и като чета форумите малко се радвам ха-ха.
И в заключение ще кажа - каква е тази държава да прогонва хората си да бачкат по чуждите полета и да са далеч от семейства и близки - аз съм семеен с две деца и ми тежи това да съм далеч от тях ама никои не те пита!
успех
асен
Внимателно изчетох и друга актуална темата "най-гадни ферми" и само ще попитам хората тука - помните ли какво е бг ТКЗС - помните ли училищните бригадите и т.н. със сигурност тези под 75-ти набор ги помнят. Ако не бяха съсипали държавата да не кажа голяма дума ама сега щяхме да си работиме в родината и е такива като поляците и др. да идват да слугуват тука.
От четене на този форум измислих фразата "в бг премахнаха казармата, но пък сега има селскостопанските бригади".
За голямо съжаление и тази и другата година и т.н. все повече хора ще кандидатстват защото в родината няма равностойна алтернатива, ако имаше никои няма да се натиска за тука.
Конкретно по сегашната тема - колега по съдба да ти кажа честно си в много неизгодна позиция поради ограничен финансов ресурс, но пък това че знаеш езика до някаква степен е добре.
Лично аз преди два месеца бях в същото положение с разлика, че езика ми е начално ама много начално ниво.
В момента съм в Англия, работя си и уча езика самостоятелно за да мога да боря в последствие за нещо по добро.
Регистрирах се в един сайт за ау-пеар и едно семейство се свърза с мен - разменихме инфо за две седмици и след още две бях тука при тях. Плюсовете са следните - не искат език, плащаш си билета и 100 паунда джобни, живееш при тях, поемат ти храната+нет, ако не гледаш деца - извършваш градински и други работи - не са трудоемки и примерно аз работя от 7.30 до 14.30 със 1 час почивка на обяд, събота и неделя са ти свободни ако има опция да работиш - екстра. А минусите какво да ти кажа символично заплащане за тях, средно е 100 паунда на седмица - хубаво е че те на 90-95% са ти чисти.
Ако попаднеш на свестни хора - в последствие могат да ти съдействат за нещо. За тази дейност не се нуждаеш от разрешително в Англия - бачкаш си и буташ постепенно другите неща - езика, банкова сметка, нин-номер, селф ..... така трябва да мислиш, стискаш зъби ако има защо и чакаш да добиеш достатъчно нолидж.
Това е алтернативата на бригадите, аз лично това избрах тази пролет - бях пропуснал времето за кандидатстване за бригада - пък и като чета форумите малко се радвам ха-ха.
И в заключение ще кажа - каква е тази държава да прогонва хората си да бачкат по чуждите полета и да са далеч от семейства и близки - аз съм семеен с две деца и ми тежи това да съм далеч от тях ама никои не те пита!
успех
асен
Редактирано от belovarski на 30-06-2011 22:48
Публикувано на 30-06-2011 22:43 | RE: работа където и да е извън БГ
и малко допълнение, кандидатствах и аз по разни фирми и почти бях дал пари на едни самозванци добре че размислих - един съвет забрави за тези фирми. Аз като пратих на едни мейл да престанат да лъжат хората - ония побесняха и от девет кладенеца вода ще ти донесат само и само да те убедят ......
Публикувано на 01-07-2011 10:15 | RE: работа където и да е извън БГ
Аз като пратих на едни мейл да престанат да лъжат хората - ония побесняха и от девет кладенеца вода ще ти донесат само и само да те убедят ......
- И аз се чудя на тези фирми и частни лица как имат нахалството да стрижат хората пък даже и после да не получаваш за парите си уговорената работа и т.н. . Хареса ми и по горният ти коментар БЕЛОВАРСКИ желая ти живот и здраве на теб и семейството и дано израстваш лека полека с работата към все по добре платена
. И като имаш време драскай по някой ред младите може и да им е полезен някой съвет
лек ден от мен .Публикувано на 01-07-2011 12:00 | RE: работа където и да е извън БГ
mavroto писа:
хазартно типче съм но в случая не мисля да играя на сляпо
трябва поне да сам сигурен че някои ще ме посрещне на въпросната точка
хазартно типче съм но в случая не мисля да играя на сляпо
трябва поне да сам сигурен че някои ще ме посрещне на въпросната точка
Хах,ама ти нищо не искаш човек,повярвай ми че като теб са стотици в България (да не кажа хилияди) Вариантът някой да ти предложи оферта и да ти уреди работа ,а ти просто да си чакаш и да казваш че си "хазартно типче"......
Още повече че става въпрос за БЪЛГАРИ и нали знаеш че българин на българин мноооооого трудно ще помогне
.Така че както ти казаха и в горните коментари -РАЗТЪРШУВАЙ СЕ,ПОМЪЧИ СЕ,защото едва ли нещо ще ти "падне от небето" Иначе успех ти желая 
НЕ ВСИЧКО С ДВЕ БУЗИ Е ЛИЦЕ.....
Редактирано от Ivo на 01-07-2011 12:04
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД