Форум >
Друго >
Публикувано на 02-04-2015 13:07 | Метро до летището - денят, в който всички трябва да са доволни
Няма как да не отбележа, че с пускането на метрото до Летище София трябва да са доволни абсолютно всички, дори и чужденците. 
Удобно, бързо и най-вече евтино придвижване на всички, които "отлитат" или "кацат".
Много бригадири са били лъгани от таксита "копърки" и са плащали огромни суми за транспорт от Автогарата или ЖП гарата до Летище София.
Тъй като много хора, които не живеят в София вероятно не са разбрали за тази информация, реших да я споделя.
Честито на всички ни!

Удобно, бързо и най-вече евтино придвижване на всички, които "отлитат" или "кацат".
Много бригадири са били лъгани от таксита "копърки" и са плащали огромни суми за транспорт от Автогарата или ЖП гарата до Летище София.
Тъй като много хора, които не живеят в София вероятно не са разбрали за тази информация, реших да я споделя.

Честито на всички ни!

Редактирано от Ivo на 02-04-2015 13:12
Публикувано на 02-04-2015 22:09 | RE: Метро до летището - денят, в който всички трябва да са доволни
Изключително удобна и прекрасна придобивка!
Публикувано на 03-04-2015 01:42 | RE: Метро до летището - денят, в който всички трябва да са доволни
Това не е ли още само на етап проект? Защото това на снимката е анимация , доколкото виждам.

Публикувано на 03-04-2015 09:56 | RE: Метро до летището - денят, в който всички трябва да са доволни
Метрото е завършено вчера го пуснаха в движение. 

Публикувано на 03-04-2015 11:27 | RE: Метро до летището - денят, в който всички трябва да са доволни
@Fish Whisperer,
не съм пуснал темата, за да коментираме снимката, а информацията, която цели да запознае всички с новата прекрасна придобивка (както написа @Georgi Kostadinov).
И снимката е просто за визуализация на летище+метро и нямам намерение да ходя да снимам специално заради теб.
не съм пуснал темата, за да коментираме снимката, а информацията, която цели да запознае всички с новата прекрасна придобивка (както написа @Georgi Kostadinov).
И снимката е просто за визуализация на летище+метро и нямам намерение да ходя да снимам специално заради теб.

Публикувано на 04-04-2015 14:03 | RE: Метро до летището - денят, в който всички трябва да са доволни
Днес сутринта ми се наложи да съм на летището да изпращам хора на път и видях входа на метрото до Терминал 2 тръгнах натам за да си го взема до ЦУМ примерно или където отива този лъч ... ама НЕ вратата беше затворена в 5 часът а няма на входните врати поне едно РАБОТНО ВРЕМЕ за да гледам тъпо и да се чудя ! В крайна сметка добрият стар рейс си хванах като тръгнаха в 5 и малко .Забравих да добавя ,че през стъклата се виждаха 2 мотриси паркирани вътре , но кьорав човек не се виждаше да има там на пероните .
П.С.: Официално пуснато ли е до ТЕРМИНАЛ 2 или кога е премиерата на "филма"
! Нямам на ГСМ-а фотоапарат иначе щях да дам и малко снимков материал за да покажа ,че не си измислям
.
П.С.: Официално пуснато ли е до ТЕРМИНАЛ 2 или кога е премиерата на "филма"

http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254 - За всеки начинаещ човек интересуващ се от бригади !
Редактирано от bloodyroot на 04-04-2015 15:01
Публикувано на 04-04-2015 14:27 | RE: Метро до летището - денят, в който всички трябва да са доволни
Официално е пуснат, не разбирам защо са били затворени вратите..
Публикувано на 04-04-2015 20:54 | RE: Метро до летището - денят, в който всички трябва да са доволни
Ами според мен си бил една идея по-рано от "работното му време" 
http://www2.metropolitan.bg/bg/schedule/

http://www2.metropolitan.bg/bg/schedule/
Публикувано на 05-01-2016 21:17 | RE: Метро до летището - денят, в който всички трябва да са доволни
Много е удобно няма спор.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители