Форум >
>
Друго >
Тема: За мързела или нещото подобно...
Публикувано на 12-12-2008 23:04 | За мързела или нещото подобно...
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Значи днес си писахме с една съфорумка за това, че българите сме мързеливи от гледна точка на следното:
Не обичаме много много да търсиме информация и предпочитаме или да се "информираме" по най-бързия начин. Или ако може някой да ги информира по възможно най-опростения начин без да се опитат да се сдобият с малко четене на повече информация и да извадят нужната.
Днес погледнах една публикация, която е от 2006 година и е свързана с Поликонтакт.
http://nolimit.cult.bg/presscenter/iieeeiioaeo-ia-idhinoi-neooiaa/

Та ето тази публикация е пример за всички, че не трябва да захапват на първото нещо, което чуят, а да се поинтересуват повече. Както човека на блога е написал ...повечето не обичаме да си даваме много зор и се хващаме на първата реклама като правилния избор....да ама не.

Дргугото, което го пиша въпреки, че няма смисъл от това е, че бих искал да помоля тези, които ми пращат имейли с въпроси колко е комисионната на фирмата ми laugh...и прочие... стига бе хора, направете си труда да прочетете поне 1 страница какво се пише тук.
Същото се отнася и за тези, които директно ме питат неща за бригадите без да метнат и един поглед в доста обсъждани теми.
По-добре прочетете тук, и ако има нещо питайте. Все пак не мога да отговарям на всякакви въпроси...но както казах тези, които ми пишат едва ли четат кво се пише във форума...

Публикувано на 20-12-2008 13:27 | RE: За мързела или нещото подобно...
Fairy
Модератор
http://www.facebook.com/Fairy.Brigadiri

Хех, тази тема сега я забелязах. За мързела или нещото подобно си абсолютно прав... Информация има много и навсякъде, но хората не знаят как, не искат да се научават как, или не искат да си губят времето, губейки това на другите wink И какво се получава - питат, разпитват, ако не им свършиш работата(дадеш информацията) ставаш лошdevil ... И после се почва - ние българите само се цакаме... оф, много мога да пиша по темата, но ще стане съчинение в свободен стил.hmm!

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23866 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 31 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: sonq1984
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Ivo sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти