Форум >
Публикувано на 15-02-2011 13:50 | RE: Работа в Португалия
Здравейте на всички, ако някой има дати за заминаване в Sudoberry (Португалия) пишете, защото аз тогава заминавам, и да не съм сам
Публикувано на 25-02-2011 10:54 | RE: Работа в Португалия
Здравейте всичко изписано до тук за Sudoberry ЛТД е вярно.и аз латото на 2010 г се излагах да отида там с 3-ма мои пртели.условията на живот са ужасни,заплащането е смешно.тоалетната беше от миналия век,беше клекало, дори нямаше гърне.изкарахме само по 2 мееска,избихме си парите ,че и малко от горе, и се прибрахме.хубавото при нас беше че не заминахме с агенция а чрез познат.за това успяхме да си избием парите за 2 месеца.вярно ако си добъра и бърз берач не те гонят от полето,но въпреки всичко не си заслужава.Заслужава си ако нямате никаква др алтернатива за работа било то в Бг или чувбина.плащахме по 20 евро на седмица за каравана,ако може да се нарече каравана де.наистина имаше мишки и мравки.разбрах че даже тази година са вдигнали наема от 20 на 30 евро.направиха лек ремонт на кампа но не си заслужава вдигането на наема.ако имате по-конкретни въпроси ме питайте
Ivo: ползвай кирилизатора.
Ivo: ползвай кирилизатора.
Редактирано от Ivo на 25-02-2011 11:12
Публикувано на 10-03-2011 15:55 | RE: Работа в Португалия
кажете поне какви пари може да се изкара от sudoberry португалия, имам оферта за 1200лв със билета
Публикувано на 10-03-2011 17:56 | RE: Работа в Португалия
Абе хора ! Вие не четете ли какво пише за тази ферма ? Не разбрахте ли , че ще живеете като добичета и ще бачкате като такива за някакви си мизерни центчета ?! А ще трябва и да си платите маса пари за да ви наемат ! ! ! Бях в Португалия преди две г. и знам отлично какво е положението . В момента е още по-зле ! Ама щом сте решили да се баталясвате -- ОК ! Ваша воля !
На печелившите : Честито !
На печелившите : Честито !
Публикувано на 31-03-2011 17:45 | RE: Работа в Португалия
Тази година е много зле в португалия затова и особено в някои ферми-внимавайте и не се лъжете
Публикувано на 31-03-2011 17:48 | RE: Работа в Португалия
sheez писа:
Мен тази оферта ми я предложиха от фирма светове, отам ме пратиха във фирма тодоров и ко. Подписах документите преди да съм се заитересувал повече за фирмата и сега чакам да заминавам уж февруари месец, тези дни звънях и ми казаха че ще бъди месец март заминаването, вече почвам да се чудя дали изобщо ще има заминаване.
ще съжалявашМен тази оферта ми я предложиха от фирма светове, отам ме пратиха във фирма тодоров и ко. Подписах документите преди да съм се заитересувал повече за фирмата и сега чакам да заминавам уж февруари месец, тези дни звънях и ми казаха че ще бъди месец март заминаването, вече почвам да се чудя дали изобщо ще има заминаване.
Публикувано на 10-04-2011 21:52 | RE: Работа в Португалия
преди дни се свързах директно с Sudoberry и ми праха имейл с информация и снимки. голяма мизерия изглежда
и за въпросната кочина ви се одържат от заплатата по 120 евро на месец
аз не бих отишъл там да работя
и за въпросната кочина ви се одържат от заплатата по 120 евро на месец
аз не бих отишъл там да работя
Редактирано от Stoyan на 10-04-2011 21:53
Публикувано на 05-05-2011 12:04 | RE: Работа в Португалия
Здравейте, искам да получа повече инфо за тази работа -бране на ягоди.Казаха ми 1200 лв., по 30 евро отдържат за спане на седмица, храната отделно.Интересувам се за условията на работа, нормите постижими лиса, коректни ли са с плащанията.
Публикувано на 05-05-2011 18:15 | RE: Работа в Португалия
axaxax i na men neska mi se obadiha ama mi kazaha da nosq v ponedelnik 600 leva i dokumenti i da zamina s 1 viqt kurs koito sha trugne na 12 mai i nz gledam 4e ne e mn dobre de kato pro4etoh vsi4ki temi za taq firma
Ivo: пиши на кирилица!
Ivo: пиши на кирилица!
Редактирано от Ivo на 09-05-2011 11:16
Публикувано на 05-05-2011 19:01 | RE: Работа в Португалия
Ако имаш пари ,време и нерви за губене - заминавай ! Ти в България да се хванеш да береш череши , като краен резултат ще си по-насметка отколкото със Sudoberry !
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители