Форум >
>
Работа в чужбина (без UK и USA) >
Тема: Работа в Португалия

страница 2 от 6

< 1 2 3 4 5 > >>
Публикувано на 10-02-2009 17:42 | RE: rabota v portygaliq
sheez
Потребител

След всичко прочетено се надчвам поне разходите да успея да си покрия, ако изобщо има заминаване

Публикувано на 15-07-2009 00:43 | RE: rabota v portygaliq
mmit
Потребител

Uvagaemi studenti , rechich sachto da se vklucha vav vachijat forum.
Bich iskal da vi spodelja che ot 5 godini giveja i rabotja v Portugal
ako imate vazmognost za izbor nikoga ne predpochitaite tazi dargava , ili po tochno za regiona koito govorit ena 40- 50 km severno ot grad Lgos
ili po tochno tova e region Algarve tova e .... mislja s kakvo da go sravnja .... veche 5 minuti mislja i moge bi mi idva idejata che tova e nechto kato nacheto Strandga sakar tove edin ot nai bednite raioni na Portugal i mjastoto za koeto vi predlagat rabota tova e firma Wellpic tove nechto podobn na sofiiski zatvor
naistina zaplachtaneto e 5 evro na chas no kolko se raboti po 8 chasa v sedmizata - 1 ili 2 dni prez ostanaloto vreme chte badete dovolni ako vi predlogat i 4 chasa raboni, uslovijata pod vsjakakva kritika i nai blizkijat market - Lidl namirach se na 20 km za tova pak ima dosta murgavi nachi bratja koito vi predlagat transport za skromnata suma minimum 20 evro na chovek ili ako trjabva da bada tochen rabotich 1 den za da si platich da te zakarat da si napazarich,pomechtenijata za spane - ne znam nikoga ne sam givjal v tjach no sam uchastvuval v napravat im predi 4 godini i moga samo da predpolagam kakvi sa.Tuk ne e nugno da se zaplachta za rabotata osven che se vadi edin N.Contribuete koito struva 6-7 evro i rezidenziaj za 5 godini kojato struva 3,50 evro.Za tova pak nie balgarite sme nai nezvernata nazija tuk i poradi fakta che bolchinstvoto balgarsko naselenie e ot skapijat zvjat na kogata *ziganskata sgan* ni smjatat vsichki balgari za takiva
i ako i tova ne e dostatachno da izberete drugo mjasto za studentska brigada - molja zapovjadaite tuk v Portugal zona Algarve mjasto Wellpic
Публикувано на 16-02-2010 13:08 | RE: rabota v portygaliq
violetavalcheva
Потребител

Здравейте,
аз съм новорегистрирана в този сайт и не съм много ориентирана за в момента къде точно да пиша.Искам да ви помоля за помощ и да си кажете мнението по моя въпрос.С приятелят ми не издържаме да живеем и работим в БГ,парите едвам ни стигат,работодателите те тъпчат по всякакъв начин.Решихме да се махнем от тук,но се оказа,че сме изпуснали всякъкви срокове за заминаване на бригади в Англия.Не сме много наясно за другите държави в Европа как стоят нещата,много ни се ще да заминем за Дубай.Намерих една оферта в джобса за камериерки за хотела на Армани,но заплатата е 600 долара,което ми се струва смешно.Ако някой знае легални и нелъжливи фирми за заминаване за Дубай или Емвропа да ми пише на е-майла vilito82@abv.bg
Публикувано на 04-03-2010 11:38 | RE: rabota v portygaliq
v_i_l_i_t_o
Потребител
v_i_l_i_t_o1202

Никакво отиване вПортугалия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!devildevildevilЖивяла сам там 3.8г..Това е толкова долнопробна нация,че няма с какво да я сравня.Аз не съм била по бригади и в районите,където изпращат бригадирите,бях в Лисабон и Кашкайш,само по хотели съм работила,но не бих се върнала!Мангали са си.Докато не те прецака португалеца не може да заспи!Изобщо не се харчете и не ходете там,има и други държави,където да се работи,а и + това в Пт изобщо не е платено!!!!!!!!Там може да отидете като екскурзианти и да правите рекламации за всичко!Просто да недоволствате като самите тях,така може и безплатна да Ви излезе почивката накраяlaugh,не над Херушима ами над Португалия е трябвало да пуснат атомната бомба да я заличат тази нация.Думи нямам направо!
Публикувано на 13-04-2010 11:41 | RE: rabota v portygaliq
fani
Потребител

тази работа наистина съществува,но да дадеш 1200лв.за да отидеш в португалия е измама на тия агенции.МИСЛЯ ЧЕ,250евро са достатъчни и то със пътните.Не се залъгвайте със тях,трудно после ще си избиете парите.Иначе там е добре,стига разноските по заминаването да са ви малко.
Публикувано на 23-04-2010 21:51 | RE: Работа в Португалия
fire
Потребител

fani, какво ти харесва на теб там и какво не, защото и на мен ми предложиха оферта за Португалия и се чудя какво да правя. Но като гледам многото отрицателни мнения съм силно разколебан.
Публикувано на 10-05-2010 15:46 | RE: Работа в Португалия
phoenix679
Потребител

Преди няколко дена говорих с бартовчед си(който е в Португалия) и ми каза при тях е започнало едно ново момче от БГ.Та момчето е отишло на бригада там дал е 2000лв.След 2 седмици работа и заплата от 80 евро са го изгонили.Момчето е казало че там са ги излъгали и се принудил да си намери друга работа,така че моя съвет е да не отивате там.
Публикувано на 03-01-2011 13:31 | RE: Работа в Португалия
Antilopata
Потребител

http://www.jobs.bg/f1040162Някой да знае нещо относно това с Португалия?
Редактирано от Antilopata на 03-01-2011 13:32
Публикувано на 03-01-2011 19:58 | RE: Работа в Португалия
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Можеше направо да питаш за Sudoberry, LDA

Публикувано на 04-01-2011 01:26 | RE: Работа в Португалия
velev
Потребител

аз работех в англия направихани трансфер в портогалия в Sudoberry начи там и пари да ви дават да идете не ходете немога да ви опиша какво е спи се в коитеинери пални с мишки мравки ужасно в като пари се взима по 300 350 евро на месец ваизерите са балгарски цигани и помаци прават се на итеересни гонат от работа трябва да плащаш на някои от тях да те закара с колата му на магазин да пазаруваш перални сичко се плаща в фермата там все едно отивате в ада

страница 2 от 6

< 1 2 3 4 5 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 51 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти