Форум >
Публикувано на 04-01-2011 11:46 | RE: Работа в Португалия
velev, това звучи адски зле.... дано на никой не му се налага да работи на такова място...
Публикувано на 04-01-2011 11:58 | RE: Работа в Португалия
ami az imah nqkva oferta za ferma v Portugal ,samo 4e mi se vidq nqkak stranno vsi4ko.obadih se po telefona i "u4tiva" jena mi razkaza kak trqbva da otida do Shumen ,da vnesa 1200lv na wdin pat i te 6teli posle da mi dadat dogovor i da mi pokajeli snimki na fermata,ama nqma oficialen sait,ne davat nikakva dr informaciq predvaritelno.kaza samo 4e fermata bila 400-450 4oveka,ot koito 350 sa balgari.pla6talo se na 4as po 5-7 evro......abe nz,ne6to FANTOM mi se vidq tva
Публикувано на 26-01-2011 21:32 | RE: Работа в Португалия
viktorio писа:
ami az imah nqkva oferta za ferma v Portugal ,samo 4e mi se vidq nqkak stranno vsi4ko.obadih se po telefona i "u4tiva" jena mi razkaza kak trqbva da otida do Shumen ,da vnesa 1200lv na wdin pat i te 6teli posle da mi dadat dogovor i da mi pokajeli snimki na fermata,ama nqma oficialen sait,ne davat nikakva dr informaciq predvaritelno.kaza samo 4e fermata bila 400-450 4oveka,ot koito 350 sa balgari.pla6talo se na 4as po 5-7 evro......abe nz,ne6to FANTOM mi se vidq tva
ще имат да вземат пак полезна информация намерих преди да си пусна cv-то .
Публикувано на 27-01-2011 00:49 | RE: Работа в Португалия
Viktorio, и на мен така ми казаха да има дам 1200 лева и да сключа договор още в Бг, първо вика на норма е заплащането, после каквото си изкараш, и трябвало до Шумен да отида, ама тя много се изнерви с мене служителката, като им зададеш по така въпроси и им е много неприятно. Не ги е срам 1200 лева да искат за да береш ягоди в Португалия Незнам дали ще можеш да си върнеш тези пари после...
Публикувано на 27-01-2011 15:34 | RE: Работа в Португалия
Здравейте на всички. И аз се обадих на въпросната фирма в Шумен. Това е било някакъв Център за Международни Младежки програми
Може все пак някой да знае за какво става на въпрос с фермата Sudoberry в Португалия. Пишете ще ви бъда благодарен за всяка полезна информация по въпроса
Ivo: Ползвай бутона "редакция".
Може все пак някой да знае за какво става на въпрос с фермата Sudoberry в Португалия. Пишете ще ви бъда благодарен за всяка полезна информация по въпроса
Ivo: Ползвай бутона "редакция".
Редактирано от Ivo на 27-01-2011 15:53
Публикувано на 03-02-2011 13:53 | RE: Работа в Португалия
Здравейте и от мен!
Аз също им звънях и доста се бях понавил,но след кратко проучване размислих!Колосалната сума от 1200лв е твърде тлъста за тази оферта и след всички песимистични мнения за страната и още повече за условията точно на това място реших да потърся друга алтернатива!Има някакви оферти за Германия и Чехия с доста по-малки първоначални разноски.
Аз също им звънях и доста се бях понавил,но след кратко проучване размислих!Колосалната сума от 1200лв е твърде тлъста за тази оферта и след всички песимистични мнения за страната и още повече за условията точно на това място реших да потърся друга алтернатива!Има някакви оферти за Германия и Чехия с доста по-малки първоначални разноски.
Публикувано на 07-02-2011 17:48 | RE: Работа в Португалия
хахах,ебахти мошенниците.доколкото проучих за там,било пълно с БГ роми.......и трябвало да им се МАЗНИШ а и някой рушвет да бутнеш че да те взимат на работа......и да плащаш на някой с колаче да отидеш на пазар ((
а добрата фея по телефона ми каза че ако побързам и внеса парите до 2-3 седмици(аз се обадих кам 30.12.2010) ще имам "възможността" да замина с първата група в началото на март.пътуването било с автобус!!!!! а колкото до името-МЛАДЕЖКИ програми ли там как беше- то е същото като на КОНКОРДИЯ.и тия мизерници се крият зад него......нз май си изпуснах шанса
а добрата фея по телефона ми каза че ако побързам и внеса парите до 2-3 седмици(аз се обадих кам 30.12.2010) ще имам "възможността" да замина с първата група в началото на март.пътуването било с автобус!!!!! а колкото до името-МЛАДЕЖКИ програми ли там как беше- то е същото като на КОНКОРДИЯ.и тия мизерници се крият зад него......нз май си изпуснах шанса
Публикувано на 07-02-2011 18:02 | RE: Работа в Португалия
5-7 евро ще ги гледате в Португалия през много , ама прекалено много крив макарон ! Ще ви плаща българин ! А за спането се пригответе да сте по най-малко 10 човека в някакви конюшни ! Заплащането за спане е все едно , че си в 5-звезден хотел , а превоза - все едно , че ви возят с такси поединично !
На печелившите : Честито ! ! !
Публикувано на 07-02-2011 18:08 | RE: Работа в Португалия
Пичове - в Португалия бих отишъл на екскурзия ...и то само след като обиколя цяла Европа.
Публикувано на 07-02-2011 18:21 | RE: Работа в Португалия
Иво ! И в Португалия има какво да се види ! Архитектура , история , изкуство и още много други неща ! Но да се работи ........! Не го препоръчам на никого ! Който иска да се чувства като роб - да заминава !
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители