Форум >
Публикувано на 04-01-2011 11:46 | RE: Работа в Португалия
velev, това звучи адски зле.... дано на никой не му се налага да работи на такова място... 

Публикувано на 04-01-2011 11:58 | RE: Работа в Португалия
ami az imah nqkva oferta za ferma v Portugal ,samo 4e mi se vidq nqkak stranno vsi4ko.obadih se po telefona i "u4tiva" jena mi razkaza kak trqbva da otida do Shumen ,da vnesa 1200lv na wdin pat i te 6teli posle da mi dadat dogovor i da mi pokajeli snimki na fermata,ama nqma oficialen sait,ne davat nikakva dr informaciq predvaritelno.kaza samo 4e fermata bila 400-450 4oveka,ot koito 350 sa balgari.pla6talo se na 4as po 5-7 evro......abe nz,ne6to FANTOM mi se vidq tva
Публикувано на 26-01-2011 21:32 | RE: Работа в Португалия
viktorio писа:
ami az imah nqkva oferta za ferma v Portugal ,samo 4e mi se vidq nqkak stranno vsi4ko.obadih se po telefona i "u4tiva" jena mi razkaza kak trqbva da otida do Shumen ,da vnesa 1200lv na wdin pat i te 6teli posle da mi dadat dogovor i da mi pokajeli snimki na fermata,ama nqma oficialen sait,ne davat nikakva dr informaciq predvaritelno.kaza samo 4e fermata bila 400-450 4oveka,ot koito 350 sa balgari.pla6talo se na 4as po 5-7 evro......abe nz,ne6to FANTOM mi se vidq tva
ще имат да вземат
пак полезна информация намерих преди да си пусна cv-то .Публикувано на 27-01-2011 00:49 | RE: Работа в Португалия
Viktorio, и на мен така ми казаха да има дам 1200 лева и да сключа договор още в Бг, първо вика на норма е заплащането, после каквото си изкараш, и трябвало до Шумен да отида, ама тя много се изнерви с мене служителката, като им зададеш по така въпроси и им е много неприятно. Не ги е срам 1200 лева да искат за да береш ягоди в Португалия
Незнам дали ще можеш да си върнеш тези пари после...
Незнам дали ще можеш да си върнеш тези пари после...Публикувано на 27-01-2011 15:34 | RE: Работа в Португалия
Здравейте на всички. И аз се обадих на въпросната фирма в Шумен. Това е било някакъв Център за Международни Младежки програми
Може все пак някой да знае за какво става на въпрос с фермата Sudoberry в Португалия. Пишете ще ви бъда благодарен за всяка полезна информация по въпроса
Ivo: Ползвай бутона "редакция".
Може все пак някой да знае за какво става на въпрос с фермата Sudoberry в Португалия. Пишете ще ви бъда благодарен за всяка полезна информация по въпроса
Ivo: Ползвай бутона "редакция".
Редактирано от Ivo на 27-01-2011 15:53
Публикувано на 03-02-2011 13:53 | RE: Работа в Португалия
Здравейте и от мен!
Аз също им звънях и доста се бях понавил,но след кратко проучване размислих!Колосалната сума от 1200лв е твърде тлъста за тази оферта и след всички песимистични мнения за страната и още повече за условията точно на това място реших да потърся друга алтернатива!Има някакви оферти за Германия и Чехия с доста по-малки първоначални разноски.
Аз също им звънях и доста се бях понавил,но след кратко проучване размислих!Колосалната сума от 1200лв е твърде тлъста за тази оферта и след всички песимистични мнения за страната и още повече за условията точно на това място реших да потърся друга алтернатива!Има някакви оферти за Германия и Чехия с доста по-малки първоначални разноски.

Публикувано на 07-02-2011 17:48 | RE: Работа в Португалия
хахах,ебахти мошенниците.доколкото проучих за там,било пълно с БГ роми.......и трябвало да им се МАЗНИШ а и някой рушвет да бутнеш че да те взимат на работа......и да плащаш на някой с колаче да отидеш на пазар
((
а добрата фея по телефона ми каза че ако побързам и внеса парите до 2-3 седмици(аз се обадих кам 30.12.2010) ще имам "възможността" да замина с първата група в началото на март.пътуването било с автобус!!!!! а колкото до името-МЛАДЕЖКИ програми ли там как беше- то е същото като на КОНКОРДИЯ.и тия мизерници се крият зад него......нз май си изпуснах шанса

((а добрата фея по телефона ми каза че ако побързам и внеса парите до 2-3 седмици(аз се обадих кам 30.12.2010) ще имам "възможността" да замина с първата група в началото на март.пътуването било с автобус!!!!! а колкото до името-МЛАДЕЖКИ програми ли там как беше- то е същото като на КОНКОРДИЯ.и тия мизерници се крият зад него......нз май си изпуснах шанса

Публикувано на 07-02-2011 18:02 | RE: Работа в Португалия
5-7 евро ще ги гледате в Португалия през много , ама прекалено много крив макарон ! Ще ви плаща българин ! А за спането се пригответе да сте по най-малко 10 човека в някакви конюшни ! Заплащането за спане е все едно , че си в 5-звезден хотел , а превоза - все едно , че ви возят с такси поединично !
На печелившите : Честито ! ! !
Публикувано на 07-02-2011 18:08 | RE: Работа в Португалия
Пичове - в Португалия бих отишъл на екскурзия ...и то само след като обиколя цяла Европа.
Публикувано на 07-02-2011 18:21 | RE: Работа в Португалия
Иво ! И в Португалия има какво да се види ! Архитектура , история , изкуство и още много други неща ! Но да се работи ........! Не го препоръчам на никого ! Който иска да се чувства като роб - да заминава !
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД