Форум >
>
Работа в чужбина (без UK и USA) >
Тема: Работа в Португалия

страница 5 от 6

<< < 2 3 4 5 6 >
Публикувано на 05-05-2011 19:07 | RE: Работа в Португалия
mariqn velikov
Потребител

hmmm ami shtoto nie sme 2 mom4eta deto neska ni zvanqha i ni viknaha i sega mn se 4udim dali da otidem da videm kak e ina4e za parite ako moje da si gi izbiem tiq 600 leva ok ne me burka mn mn i neshto ne mi e qsno kolko 4asa sha se raboti de ; )

Ivo: пиши на кирилица!

Редактирано от Ivo на 09-05-2011 11:19
Публикувано на 06-05-2011 13:31 | RE: Работа в Португалия
andreevin
Потребител

Хич не се чудете , ами си намерете работа някъде по-насевер . В Германия можете да започнете работа в селското стопанство без проблем , но трябва да знаете езика и да имате поне минимален опит . Освен това трябва и сами да си намерите работодател . В Холандия , Белгия и Англия можете да си оправите документите и да работите като самонаети . Това са милион пъти по-добри начини да работите в чужбина и да имате добър резултат от работата си , а не да съжалявате , че въобще сте се захващали .
Публикувано на 13-05-2011 08:54 | RE: Работа в Португалия
arakuda
Потребител

здравейте имали някой които ще заминава за Португалия на 19 май 2011 за бране на ягоди
Публикувано на 16-05-2011 23:54 | RE: Работа в Португалия
ivo_sttoqnov
Потребител

andreevin писа:
Абе хора ! Вие не четете ли какво пише за тази ферма ? Не разбрахте ли , че ще живеете като добичета и ще бачкате като такива за някакви си мизерни центчета ?! А ще трябва и да си платите маса пари за да ви наемат ! ! ! Бях в Португалия преди две г. и знам отлично какво е положението . В момента е още по-зле ! Ама щом сте решили да се баталясвате -- ОК ! Ваша воля !

На печелившите : Честито !

Колега , ние четеме какво пише ама нямаме други алтернативи вече седем месеца съм без работа и от никъде нищо. Ако си в бг знаеш какви са алтернативите-имам магистратура ,говоря 2 езика и работата която ми предлагат е за 600 лв. Ти вместо да задаваш глупави въпроси поне можеш да споделиш нещо в детайли за парите и т.н. Незнам защо никой нищо не казва за пари в този сайт.Кажете щом сте се опарили- дадох толкова пари , дойдох си с толкова пари и работих толкова и толкова.Пък всеки сам за себе си решава дали може да работи толкова и дали го устройват парите.
Убедил съм се че тук в този сайт има и доста неподготвени изказвания.
Извинявай ако съм те засегнал

С най-добри чувства: Иво
Публикувано на 17-05-2011 01:30 | RE: Работа в Португалия
Stoyan
Потребител

Аз не мога да разбера защо давате пари или поне искате да дадете 600лв да заминете при положение че ако се свържете с фермата като им пишете на e-mail-а ще ви дадат информация относно заплащането, условията на живот и какви документи са ви нужни да заминете. При това БЕЗПЛАТНО !!! Нужно е само да им изпратите копие от лична карта и свидетелство за съдимост. След това ще ви кажат дата на която да заминете. На мен лично условията на живот и заплащането не ми допадат и за това се отказах.
Публикувано на 17-05-2011 13:59 | RE: Работа в Португалия
ivo_sttoqnov
Потребител

Стоянчо , мислиш ли че не съм го пробвал този вариант. Изпратил съм до днес 214 /двеста и четиринадесет / мейла до работодатели ,вкл. и до Судобери за която е темата и нищо конкретно. Имам точно 30 отговора от рода на : Благодарим ви че кандидатствахте и т.н. Прикачвам им диплома , сертификати и прочие документи , но засега без успех.Пиши моля те ти къде си кандидатствал и работи начина описан по-горе.
Публикувано на 17-08-2011 09:25 | RE: Работа в Португалия
mika
Потребител

Који човек има интереса за пермакултуру(еколошко-биолошка земљорадња),у Португалији нек ми се јави ,са кратком биографијом:

anabreia@megamail.pt

Може одмах да почне .
Радим еко-биолошку агрикултуру.Тражим ортака.
Ја улажем паре,зарада се дели.
Треба физички да се ради-добра кондиција и здравље неопходни.
Пишите-португалски-енглески,немачки.
Поздрав,
Мика
п.с.
може и србски и бугарски ал једноставно писање.
М.
Редактирано от mika на 17-08-2011 09:32
Публикувано на 17-08-2011 14:39 | RE: Работа в Португалия
krasy83
Потребител

Ко рече!?
Публикувано на 18-08-2011 08:13 | RE: Работа в Португалия
mika
Потребител

krasy83 писа:
Ко рече!?

~We are offering partnership to a man on our smallholding(5Ha).Eco-biological agriculture.
Prereqisite:basic knowledge of ecology and to be interested in biological agriculture.
It is a manual work thus you need to be in good shape.
You dont need to invest any money.
All profits will be shared ,50/50.
Accommodation in a modern apartement.
More :
anabreia@megamail.pt

Regards,
Mike and Ana
Редактирано от mika на 18-08-2011 08:15
Публикувано на 15-09-2011 11:02 | RE: Работа в Португалия
stanislav13
Потребител

Hello, i read your post, my name is Stanislav, am 29 years old and i am very interest in permaculture since 2-3years, At this stage i read more books from the greatest Bill Mollison, Sepp Holzer .....and had a little experience on my small part of land with my vegetable and fruit garden. I'm very inspired of permaculture so i hope its serious. I'm waiting for your replay. Best regards p.s. Hope my english is not that bad

страница 5 от 6

<< < 2 3 4 5 6 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 24 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти