Форум >
Публикувано на 05-05-2011 19:07 | RE: Работа в Португалия
hmmm ami shtoto nie sme 2 mom4eta deto neska ni zvanqha i ni viknaha i sega mn se 4udim dali da otidem da videm kak e ina4e za parite ako moje da si gi izbiem tiq 600 leva ok ne me burka mn mn i neshto ne mi e qsno kolko 4asa sha se raboti de ; )
Ivo: пиши на кирилица!
Ivo: пиши на кирилица!
Редактирано от Ivo на 09-05-2011 11:19
Публикувано на 06-05-2011 13:31 | RE: Работа в Португалия
Хич не се чудете , ами си намерете работа някъде по-насевер . В Германия можете да започнете работа в селското стопанство без проблем , но трябва да знаете езика и да имате поне минимален опит . Освен това трябва и сами да си намерите работодател . В Холандия , Белгия и Англия можете да си оправите документите и да работите като самонаети . Това са милион пъти по-добри начини да работите в чужбина и да имате добър резултат от работата си , а не да съжалявате , че въобще сте се захващали .
Публикувано на 13-05-2011 08:54 | RE: Работа в Португалия
здравейте имали някой които ще заминава за Португалия на 19 май 2011 за бране на ягоди
Публикувано на 16-05-2011 23:54 | RE: Работа в Португалия
andreevin писа:
Абе хора ! Вие не четете ли какво пише за тази ферма ? Не разбрахте ли , че ще живеете като добичета и ще бачкате като такива за някакви си мизерни центчета ?! А ще трябва и да си платите маса пари за да ви наемат ! ! ! Бях в Португалия преди две г. и знам отлично какво е положението . В момента е още по-зле ! Ама щом сте решили да се баталясвате -- ОК ! Ваша воля !
На печелившите : Честито !
Абе хора ! Вие не четете ли какво пише за тази ферма ? Не разбрахте ли , че ще живеете като добичета и ще бачкате като такива за някакви си мизерни центчета ?! А ще трябва и да си платите маса пари за да ви наемат ! ! ! Бях в Португалия преди две г. и знам отлично какво е положението . В момента е още по-зле ! Ама щом сте решили да се баталясвате -- ОК ! Ваша воля !
На печелившите : Честито !
Колега , ние четеме какво пише ама нямаме други алтернативи вече седем месеца съм без работа и от никъде нищо. Ако си в бг знаеш какви са алтернативите-имам магистратура ,говоря 2 езика и работата която ми предлагат е за 600 лв. Ти вместо да задаваш глупави въпроси поне можеш да споделиш нещо в детайли за парите и т.н. Незнам защо никой нищо не казва за пари в този сайт.Кажете щом сте се опарили- дадох толкова пари , дойдох си с толкова пари и работих толкова и толкова.Пък всеки сам за себе си решава дали може да работи толкова и дали го устройват парите.
Убедил съм се че тук в този сайт има и доста неподготвени изказвания.
Извинявай ако съм те засегнал
С най-добри чувства: Иво
Публикувано на 17-05-2011 01:30 | RE: Работа в Португалия
Аз не мога да разбера защо давате пари или поне искате да дадете 600лв да заминете при положение че ако се свържете с фермата като им пишете на e-mail-а ще ви дадат информация относно заплащането, условията на живот и какви документи са ви нужни да заминете. При това БЕЗПЛАТНО !!! Нужно е само да им изпратите копие от лична карта и свидетелство за съдимост. След това ще ви кажат дата на която да заминете. На мен лично условията на живот и заплащането не ми допадат и за това се отказах.
Публикувано на 17-05-2011 13:59 | RE: Работа в Португалия
Стоянчо , мислиш ли че не съм го пробвал този вариант. Изпратил съм до днес 214 /двеста и четиринадесет / мейла до работодатели ,вкл. и до Судобери за която е темата и нищо конкретно. Имам точно 30 отговора от рода на : Благодарим ви че кандидатствахте и т.н. Прикачвам им диплома , сертификати и прочие документи , но засега без успех.Пиши моля те ти къде си кандидатствал и работи начина описан по-горе.
Публикувано на 17-08-2011 09:25 | RE: Работа в Португалия
Који човек има интереса за пермакултуру(еколошко-биолошка земљорадња),у Португалији нек ми се јави ,са кратком биографијом:
anabreia@megamail.pt
Може одмах да почне .
Радим еко-биолошку агрикултуру.Тражим ортака.
Ја улажем паре,зарада се дели.
Треба физички да се ради-добра кондиција и здравље неопходни.
Пишите-португалски-енглески,немачки.
Поздрав,
Мика
п.с.
може и србски и бугарски ал једноставно писање.
М.
anabreia@megamail.pt
Може одмах да почне .
Радим еко-биолошку агрикултуру.Тражим ортака.
Ја улажем паре,зарада се дели.
Треба физички да се ради-добра кондиција и здравље неопходни.
Пишите-португалски-енглески,немачки.
Поздрав,
Мика
п.с.
може и србски и бугарски ал једноставно писање.
М.
Редактирано от mika на 17-08-2011 09:32
Публикувано на 17-08-2011 14:39 | RE: Работа в Португалия
Ко рече!?
Публикувано на 18-08-2011 08:13 | RE: Работа в Португалия
krasy83 писа:
Ко рече!?
Ко рече!?
~We are offering partnership to a man on our smallholding(5Ha).Eco-biological agriculture.
Prereqisite:basic knowledge of ecology and to be interested in biological agriculture.
It is a manual work thus you need to be in good shape.
You dont need to invest any money.
All profits will be shared ,50/50.
Accommodation in a modern apartement.
More :
anabreia@megamail.pt
Regards,
Mike and Ana
Редактирано от mika на 18-08-2011 08:15
Публикувано на 15-09-2011 11:02 | RE: Работа в Португалия
Hello, i read your post, my name is Stanislav, am 29 years old and i am very interest in permaculture since 2-3years, At this stage i read more books from the greatest Bill Mollison, Sepp Holzer .....and had a little experience on my small part of land with my vegetable and fruit garden. I'm very inspired of permaculture so i hope its serious. I'm waiting for your replay. Best regards p.s. Hope my english is not that bad
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители