Форум >
Публикувано на 19-08-2014 16:00 | RE: Франция
Нито една от фирмите не взимат комисионни и такси, даже повечето дават аванси за заминаване..
Ама не подписваш договор с работодателят в Франция(защо ли сами си отговорете) а с утрепаните БГ фирми и се водиш работник в България тук те осигуряват на минимума а там те "командироват" и не ти плащат целите заплати а чак като ве върнеш в България чакаш месеци за да ти "изчислят" другите пари !? Докога ще мамите и лъжете хората и институциите се чудя ? Алексска докога ще подкрепяш циганиите на фирмите ? А също така тия 2 фирмички предпочитат предимно хора от провинцията дето си мълчат и не им пука дали им са погазвани правата като на работници или не важното е работа да има няма значение при какви условия и дали ги осигуряват на заплатата 1 ден ако им трябват тия осигуровки . Имал съм вземане даване с Хюман-а и там имаше 1 лелка същата както в държавните институции мега нахалната и каращата се все едно си им задължен на тия крадци !
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254 - За всеки начинаещ човек интересуващ се от бригади !
Редактирано от bloodyroot на 19-08-2014 16:05
Публикувано на 24-08-2014 14:17 | RE: Франция
Договорите наистина са с Мултипро и след това те командироват при различни работодатели.Повярвайте това е може би най приемливия вариант защото ти гарантират заетост за по дълго време.
Осигуровките са на реално възнаграждение, но за мен това е по скоро начин нашата държава да събира повече от вашите изкарани с много труд пари.
А това не са никак малко пари около 23 процента от чистата ви заработка
Преди схемата на работа с Хюмън Пауър и Мултипро беше да те осигуряват на минимума в България а всичко останало си го получаваш чисто.
Заплата се взема всеки месец като върви един месец назад както е и в БЪлгария.В това отношение всичко е точно.
Най-важното е да не се случи да останете без работа за по-дълго време ,понякога се случва защото сте зависими от времето и природата.
Иначе работа има доста във Франция в селското стопанство и който работи здраво ще има успех.
Поздрави!
Осигуровките са на реално възнаграждение, но за мен това е по скоро начин нашата държава да събира повече от вашите изкарани с много труд пари.
А това не са никак малко пари около 23 процента от чистата ви заработка
Преди схемата на работа с Хюмън Пауър и Мултипро беше да те осигуряват на минимума в България а всичко останало си го получаваш чисто.
Заплата се взема всеки месец като върви един месец назад както е и в БЪлгария.В това отношение всичко е точно.
Най-важното е да не се случи да останете без работа за по-дълго време ,понякога се случва защото сте зависими от времето и природата.
Иначе работа има доста във Франция в селското стопанство и който работи здраво ще има успех.
Поздрави!
Публикувано на 05-11-2014 17:26 | RE: Франция
Здравейте бих искал да ви питам каква е процедурата ако искам да кандидатсвам с Human Power.Нещо сайта им не ми е познат и до колкото развах трябва да попълня някаква бланка и да им я изпратя от там те ще се свържат с мене.Някои който знае ще съм му благодарен ако ми даде някаква информация!
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители