Форум >
Публикувано на 19-08-2014 16:00 | RE: Франция
Нито една от фирмите не взимат комисионни и такси, даже повечето дават аванси за заминаване..
Ама не подписваш договор с работодателят в Франция(защо ли сами си отговорете) а с утрепаните БГ фирми и се водиш работник в България тук те осигуряват на минимума а там те "командироват" и не ти плащат целите заплати а чак като ве върнеш в България чакаш месеци за да ти "изчислят" другите пари !? Докога ще мамите и лъжете хората и институциите се чудя

http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254 - За всеки начинаещ човек интересуващ се от бригади !
Редактирано от bloodyroot на 19-08-2014 16:05
Публикувано на 24-08-2014 14:17 | RE: Франция
Договорите наистина са с Мултипро и след това те командироват при различни работодатели.Повярвайте това е може би най приемливия вариант защото ти гарантират заетост за по дълго време.
Осигуровките са на реално възнаграждение, но за мен това е по скоро начин нашата държава да събира повече от вашите изкарани с много труд пари.
А това не са никак малко пари около 23 процента от чистата ви заработка
Преди схемата на работа с Хюмън Пауър и Мултипро беше да те осигуряват на минимума в България а всичко останало си го получаваш чисто.
Заплата се взема всеки месец като върви един месец назад както е и в БЪлгария.В това отношение всичко е точно.
Най-важното е да не се случи да останете без работа за по-дълго време ,понякога се случва защото сте зависими от времето и природата.
Иначе работа има доста във Франция в селското стопанство и който работи здраво ще има успех.
Поздрави!
Осигуровките са на реално възнаграждение, но за мен това е по скоро начин нашата държава да събира повече от вашите изкарани с много труд пари.
А това не са никак малко пари около 23 процента от чистата ви заработка

Преди схемата на работа с Хюмън Пауър и Мултипро беше да те осигуряват на минимума в България а всичко останало си го получаваш чисто.
Заплата се взема всеки месец като върви един месец назад както е и в БЪлгария.В това отношение всичко е точно.
Най-важното е да не се случи да останете без работа за по-дълго време ,понякога се случва защото сте зависими от времето и природата.
Иначе работа има доста във Франция в селското стопанство и който работи здраво ще има успех.
Поздрави!

Публикувано на 05-11-2014 17:26 | RE: Франция
Здравейте бих искал да ви питам каква е процедурата ако искам да кандидатсвам с Human Power.Нещо сайта им не ми е познат и до колкото развах трябва да попълня някаква бланка и да им я изпратя от там те ще се свържат с мене.Някои който знае ще съм му благодарен ако ми даде някаква информация!
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители