Форум >
>
Работа в чужбина (без UK и USA) >
Тема: Франция

страница 11 от 11

<< < 8 9 10 11
Публикувано на 19-08-2014 16:00 | RE: Франция
bloodyroot
Потребител

Нито една от фирмите не взимат комисионни и такси, даже повечето дават аванси за заминаване..

Ама не подписваш договор с работодателят в Франция(защо ли сами си отговорете) а с утрепаните БГ фирми и се водиш работник в България тук те осигуряват на минимума а там те "командироват" и не ти плащат целите заплати а чак като ве върнеш в България чакаш месеци за да ти "изчислят" другите пари !? Докога ще мамите и лъжете хората и институциите се чудя sad ? Алексска докога ще подкрепяш циганиите на фирмите ? А също така тия 2 фирмички предпочитат предимно хора от провинцията дето си мълчат и не им пука дали им са погазвани правата като на работници или не важното е работа да има няма значение при какви условия и дали ги осигуряват на заплатата 1 ден ако им трябват тия осигуровки . Имал съм вземане даване с Хюман-а и там имаше 1 лелка същата както в държавните институции мега нахалната и каращата се все едно си им задължен на тия крадци !

http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254 - За всеки начинаещ човек интересуващ се от бригади !
Редактирано от bloodyroot на 19-08-2014 16:05
Публикувано на 24-08-2014 14:17 | RE: Франция
niko99
Потребител

Договорите наистина са с Мултипро и след това те командироват при различни работодатели.Повярвайте това е може би най приемливия вариант защото ти гарантират заетост за по дълго време.
Осигуровките са на реално възнаграждение, но за мен това е по скоро начин нашата държава да събира повече от вашите изкарани с много труд пари.
А това не са никак малко пари около 23 процента от чистата ви заработка sad
Преди схемата на работа с Хюмън Пауър и Мултипро беше да те осигуряват на минимума в България а всичко останало си го получаваш чисто.

Заплата се взема всеки месец като върви един месец назад както е и в БЪлгария.В това отношение всичко е точно.
Най-важното е да не се случи да останете без работа за по-дълго време ,понякога се случва защото сте зависими от времето и природата.
Иначе работа има доста във Франция в селското стопанство и който работи здраво ще има успех.
Поздрави!
Публикувано на 05-11-2014 17:26 | RE: Франция
ge2tarikata
Потребител

Здравейте бих искал да ви питам каква е процедурата ако искам да кандидатсвам с Human Power.Нещо сайта им не ми е познат и до колкото развах трябва да попълня някаква бланка и да им я изпратя от там те ще се свържат с мене.Някои който знае ще съм му благодарен ако ми даде някаква информация!

страница 11 от 11

<< < 8 9 10 11

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 32 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти