Форум >
>
Работа в чужбина (без UK и USA) >
Тема: Франция

страница 2 от 11

< 1 2 3 4 5 > >>
Публикувано на 24-03-2010 14:21 | RE: franciq
katq
Потребител

аз кандидатсвах по една тяхна обява!викат ме на интервю!незнам дали си заслужава щом не се правят много часове!!!

Публикувано на 30-03-2010 10:36 | RE: franciq
theface
Потребител

Моля те, пиши малко повече инфо след интервюто. Ако може да ни кажеш и към коя фирма си се насочила за работа във Франция?
Благодаря!!!
Публикувано на 30-03-2010 13:37 | RE: franciq
kaka_draka
Потребител

да, наистина, това звучи интересно, пуснете малко повече инфо...колко време отнема от подаване на документите до получаването на оферта, има ли ограничения -възраст, задължително владеене на френски език, и т н подробности, за колко време са офертите....
Публикувано на 30-03-2010 14:41 | RE: franciq
katq
Потребител

мен ме каниха на интервю до края на този месец!ходих разпитваха ме за опита ми,владея ли френски език,платени ли са ми здравните вноски??? и т.н!обясниха ми следното:в момента квотата за май месец(за бране на ягоди е готова,от други хора знам че взимат старите си работници първо)и ми предложиха за юни месец за бране на пъпеши,офертата била за 2 месеца, и евентуално ако има работа след това направо мога да си остана там без да се връщам в бг!питаха ме дали имам кола,защото ако имам трябва да взимам други хора от бг да ходим заедно в франция!фирмата давала авансово около 250 евро на човек.трябвало да си извадя медицинско което струвало около 100лв,европейска здравна карта, две банкови смтеки в евро и една в лева в експрес банк.и така а фирмата е хюман пауер.
Публикувано на 30-03-2010 23:52 | RE: franciq
theface
Потребител

Благодаря ти, Катенце! Какво мислиш, ще ходиш ли?
Публикувано на 31-03-2010 11:57 | RE: franciq
Antonio
Потребител

катя,ти по какъв начин кандидатства при тях? Благодаря предварително.wink
Публикувано на 31-03-2010 14:34 | RE: Франция
katq
Потребител

бяха пуснали обява в джобс.бг,но имат и в заплата.бг в момента мисля!!ами като я видях обявата и звъннах да ги поразпитамlaugh и те ми казаха да си пратя автобиография,в която да посоча само дали имам опит в селскостопански бригади владеене на език и.тн,не от тези класическите който пращаме на други места(с обарзование и т.н),макар че аз си попълних някой други данни който не ги интересувалиrazz!!!Фирмата е сигурна но аз много се колебая дали да ходя,защото юни месец ще заминавам за Германия за по дълъг период от 2 месеца и няма да си струва!пък и първо ми казаха че е офертата за ягоди която била за април-края и май месец,което ме удовлетворяваше! но при това положение май няма да ходя там,пък и все още не са ме одобрили на 100%.съвет ако имате някакви договори който удостоверяват опита ви им го представяйте!Обадете им се и направо говорете!срокът по набирането май е свършил но пак може да пробвате!казаха ми че за тези пъпеши им трябало доста хора!макар че по тела много много не се обясняват!!razz или направете като един мой познат(те пуснали обява за друга длъжност а пък той си пуснал св-то за ягодите)и пак му се обадили!!laugh така че пробвайте!!! и късмет!!!
Публикувано на 01-04-2010 21:51 | RE: Франция
aliaska
Потребител

katq писа:
бяха пуснали обява в джобс.бг,но имат и в заплата.бг в момента мисля!!ами като я видях обявата и звъннах да ги поразпитамlaugh и те ми казаха да си пратя автобиография,в която да посоча само дали имам опит в селскостопански бригади владеене на език и.тн,не от тези класическите който пращаме на други места(с обарзование и т.н),макар че аз си попълних някой други данни който не ги интересувалиrazz!!!Фирмата е сигурна но аз много се колебая дали да ходя,защото юни месец ще заминавам за Германия за по дълъг период от 2 месеца и няма да си струва!пък и първо ми казаха че е офертата за ягоди която била за април-края и май месец,което ме удовлетворяваше! но при това положение май няма да ходя там,пък и все още не са ме одобрили на 100%.съвет ако имате някакви договори който удостоверяват опита ви им го представяйте!Обадете им се и направо говорете!срокът по набирането май е свършил но пак може да пробвате!казаха ми че за тези пъпеши им трябало доста хора!макар че по тела много много не се обясняват!!razz или направете като един мой познат(те пуснали обява за друга длъжност а пък той си пуснал св-то за ягодите)и пак му се обадили!!laugh така че пробвайте!!! и късмет!!!

Katq, bi li spodelila za Germaniq s koq firma 6te zaminawa6 ?
Публикувано на 01-04-2010 23:51 | RE: Франция
Antilopata
Потребител

Katq, ами търсят ли хора още за Германия да питаме?
Публикувано на 02-04-2010 00:29 | RE: Франция
Antilopata
Потребител

Мерси много за отговора, ако случайно търсят ако може пиши!

страница 2 от 11

< 1 2 3 4 5 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 77 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти