Форум >
Публикувано на 24-03-2010 14:21 | RE: franciq
аз кандидатсвах по една тяхна обява!викат ме на интервю!незнам дали си заслужава щом не се правят много часове!!!
Публикувано на 30-03-2010 10:36 | RE: franciq
Моля те, пиши малко повече инфо след интервюто. Ако може да ни кажеш и към коя фирма си се насочила за работа във Франция?
Благодаря!!!
Благодаря!!!
Публикувано на 30-03-2010 13:37 | RE: franciq
да, наистина, това звучи интересно, пуснете малко повече инфо...колко време отнема от подаване на документите до получаването на оферта, има ли ограничения -възраст, задължително владеене на френски език, и т н подробности, за колко време са офертите....
Публикувано на 30-03-2010 14:41 | RE: franciq
мен ме каниха на интервю до края на този месец!ходих разпитваха ме за опита ми,владея ли френски език,платени ли са ми здравните вноски??? и т.н!обясниха ми следното:в момента квотата за май месец(за бране на ягоди е готова,от други хора знам че взимат старите си работници първо)и ми предложиха за юни месец за бране на пъпеши,офертата била за 2 месеца, и евентуално ако има работа след това направо мога да си остана там без да се връщам в бг!питаха ме дали имам кола,защото ако имам трябва да взимам други хора от бг да ходим заедно в франция!фирмата давала авансово около 250 евро на човек.трябвало да си извадя медицинско което струвало около 100лв,европейска здравна карта, две банкови смтеки в евро и една в лева в експрес банк.и така а фирмата е хюман пауер.
Публикувано на 30-03-2010 23:52 | RE: franciq
Благодаря ти, Катенце! Какво мислиш, ще ходиш ли?
Публикувано на 31-03-2010 11:57 | RE: franciq
катя,ти по какъв начин кандидатства при тях? Благодаря предварително.
Публикувано на 31-03-2010 14:34 | RE: Франция
бяха пуснали обява в джобс.бг,но имат и в заплата.бг в момента мисля!!ами като я видях обявата и звъннах да ги поразпитам и те ми казаха да си пратя автобиография,в която да посоча само дали имам опит в селскостопански бригади владеене на език и.тн,не от тези класическите който пращаме на други места(с обарзование и т.н),макар че аз си попълних някой други данни който не ги интересували!!!Фирмата е сигурна но аз много се колебая дали да ходя,защото юни месец ще заминавам за Германия за по дълъг период от 2 месеца и няма да си струва!пък и първо ми казаха че е офертата за ягоди която била за април-края и май месец,което ме удовлетворяваше! но при това положение май няма да ходя там,пък и все още не са ме одобрили на 100%.съвет ако имате някакви договори който удостоверяват опита ви им го представяйте!Обадете им се и направо говорете!срокът по набирането май е свършил но пак може да пробвате!казаха ми че за тези пъпеши им трябало доста хора!макар че по тела много много не се обясняват!! или направете като един мой познат(те пуснали обява за друга длъжност а пък той си пуснал св-то за ягодите)и пак му се обадили!! така че пробвайте!!! и късмет!!!
Публикувано на 01-04-2010 21:51 | RE: Франция
katq писа:
бяха пуснали обява в джобс.бг,но имат и в заплата.бг в момента мисля!!ами като я видях обявата и звъннах да ги поразпитам и те ми казаха да си пратя автобиография,в която да посоча само дали имам опит в селскостопански бригади владеене на език и.тн,не от тези класическите който пращаме на други места(с обарзование и т.н),макар че аз си попълних някой други данни който не ги интересували!!!Фирмата е сигурна но аз много се колебая дали да ходя,защото юни месец ще заминавам за Германия за по дълъг период от 2 месеца и няма да си струва!пък и първо ми казаха че е офертата за ягоди която била за април-края и май месец,което ме удовлетворяваше! но при това положение май няма да ходя там,пък и все още не са ме одобрили на 100%.съвет ако имате някакви договори който удостоверяват опита ви им го представяйте!Обадете им се и направо говорете!срокът по набирането май е свършил но пак може да пробвате!казаха ми че за тези пъпеши им трябало доста хора!макар че по тела много много не се обясняват!! или направете като един мой познат(те пуснали обява за друга длъжност а пък той си пуснал св-то за ягодите)и пак му се обадили!! така че пробвайте!!! и късмет!!!
Katq, bi li spodelila za Germaniq s koq firma 6te zaminawa6 ?
Публикувано на 01-04-2010 23:51 | RE: Франция
Katq, ами търсят ли хора още за Германия да питаме?
Публикувано на 02-04-2010 00:29 | RE: Франция
Мерси много за отговора, ако случайно търсят ако може пиши!
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители