Форум >
Публикувано на 13-05-2010 12:54 | RE: Франция
theface ти къде ще работиш в Германия? кога заминаваш?
Публикувано на 13-05-2010 13:12 | RE: Франция
на лично ще пиша, че тук е друга темата
Публикувано на 13-05-2010 14:23 | RE: Франция
И ние се навихме относно офертите за Франция. Може ли някой да ни каже колко време след регистрацията са му звъннали за интервю?
И имали въобще смисъл да чакаме да ни извикат??....че вече чакането от Конкордия златно ни излезе!
И имали въобще смисъл да чакаме да ни извикат??....че вече чакането от Конкордия златно ни излезе!
Публикувано на 13-05-2010 14:33 | RE: Франция
Защо не пробваш с Хюман Пауър? Май те ще излезнат най-силни за Франция, а и само хубави отзиви чета за тях... засега!
Публикувано на 13-05-2010 17:00 | RE: Франция
Ами аз говоря точно за Хюман Пауър.Ние вече кандидатствахме при тях, но още не са ни отговорили. И не знаем има ли смисъл да се надяваме още...
Публикувано на 13-05-2010 17:47 | RE: Франция
И аз кандидатствах, но отговор все още няма... Все пак при мен са минали само два дни.
Публикувано на 13-05-2010 18:42 | RE: Франция
A къде точно кандидатства-в обявите им за работа,или някъде другаде?
Успех!
Успех!
Публикувано на 13-05-2010 19:16 | RE: Франция
В обявите им за работа.
Публикувано на 14-05-2010 10:56 | RE: Франция
лошото е при тях,че много се чака!аз още миналата година бях подала документи за гроздобер,но уви ни вопъл,ни стон......тази година бях пуснала още януари месец св,пак не звъннаха,после и март, и най- накрая ми се обадиха март месец!!! много се чака, а и с предимство са старите работници при тях!!! малко кофти системка имат във връзка с кандидатсването!пускат обява, а кадрите им са набрани предварително(стари работници) просто пускат обяавата формално,ако изкочи някои добре знаещ френски език!!!!! така, че успех на всички от мен!!!!!
Публикувано на 14-05-2010 11:26 | RE: Франция
Значи да не се надявам много, много... Еми каквото сабя покаже в крайна сметка.
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители