Форум >
>
Работа в чужбина (без UK и USA) >
Тема: Чехия ?!?!

страница 1 от 4

1 2 3 4 >
Публикувано на 10-04-2011 21:00 | Чехия ?!?!
belovarski
Потребител

Здравейте преди време имах активна кореспонденция с една дама ****************** и с един господин, не му знам името, не се представи та ставаше дума за работа в Германия - монтиране на соларни панели - работата се осигуряваше от чешка борса за работа ..... така и не заминах обясниха ми че немците нещо сгафили. Ето някои от обявите на г-жата или г-жицата то няма фирма няма нищо:http://www.rabota.bg/search.php?select_city=Враца&extSearch=1 и също и една конкретна то всичките са 100% еднакви : http://www.rabota.bg/turizym/2011/03/05/nabira-myje-za-chehiia.204551
Въпросът ми е някой има ли инфо, заминал ли е ? какво става - ако не ме съмняваха и съм сигурен че са точни бих заминал. По техни думи работят от много време с чехите нямало никакви проблеми всичко било есктра.
есктра -екстра ама колко да е екстра ....
та така
Асен Беловарски

Ivo: причина за редакцията: от списъка с фирмите, които не желаят да бъдат коментирани във форума.
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2170

Редактирано от Ivo на 26-05-2013 20:12
Публикувано на 26-04-2011 16:09 | RE: Чехия ?!?!
ivo_sttoqnov
Потребител

Асене много внимавай с тази дама четох в няколко форума за нейните измами т.е. обещават едно а после работиш за 400 евро и не ти ги и дават. НЕ СЪМ го изпитал на гърба си но го срещнах няколко пъти вече.
Публикувано на 02-05-2011 17:09 | RE: Чехия ?!?!
vili_1111
Потребител

Здравейте,
и аз се свързах с въпросната дама, предлага добра оферта.
Някой може ли да ми пише нещо повече, може ли да им се има доверие?
Публикувано на 03-05-2011 17:09 | RE: Чехия ?!?!
ivo_sttoqnov
Потребител

http://pozvanete.bg/forums/viewtopic.php?t=1204
Ето малко от многото информация за мошениците ,които уреждат работа в чехия
Публикувано на 30-08-2011 21:44 | RE: цвети миркова
aleksei912
Потребител

може и малко да е стара темата,но искам да кажа и аз нещо за тази жена.значи аз говорих с ***************** по телефона на 26 август 2011г. за работа в чехия.по късно и изпратих по мейла писмо
(Здравейте,

работата е в Прага.

Работи се 6 дни в седмицата, от 8-12 часа на ден.

100 евро е нашата комисионната, която се плаща в София в деня на заминаването, също така в Чехия се плаща още 100 евро комисионна за Чешката агенция и 60 евро е автобусният билет. Там ще получавате авансово всяка седмица по 1000 крони (около 40 евро), а останалите пари след 1 месец. Подсигурена квартира (120 евро месечно, като се включват всички консумативи, отдържа се от заплатата) , договор и осигуровки. Трудовият договор е безсрочен, така че може да останете да работите колкото време прецените, договора се подписва веднага след като се пристигне в Чехия с нашият представител от Чешката Агенция. Имаме си договор с Чешката агенция на Български и на Чешки, който може да Ви го покажем. Нужни документи : лична карта. Трябва да си носите работни дрехи и личен багаж. За повече информация : 0898383534

Заминаване групово на 30.08 и 06.09

>-------- Оригинално писмо --------
>От:
>Относно:
>До: mirkova_@abv.bg
>Изпратено на: Събота, 2011, Август 27 08:56:50 EEST

>Добър ден.Интересувам се от обявата Ви за работа в Чехия-Легална
>работа в Чехия за мъже до 50 години, за зидаро-мазачи, фаянс и
>теракот, кофражисти и подови настилки. Заплащане от 1000-1200 евро
>месечно. Подсигурена квартира, трудов договор и осигуровки. Не е
>задължително владеенето на език. Заминаване групово на 30.08 и 06.09
> Искам да попитам какви документи са необходими,и също така трябва
>ли да имам задграничен паспорт?Трябва ли да давам пари предварително
>и ако трябва ,каква е сумата и за какво точно е необходима същата
>тази сума?Какви са битовите условия в Чехия?Надявам се на отговор от
>Ваша страна.Аз съм от Враца,казвам се Алексей,строител съм с опит в
>мазилка -ръчно и машинна,фаянс ,теракот и замазка.
).на 27 получих отговор от нея.както виждате доста подробно ми се обяснява какво трябва да дам.обаче аз се поразрових из нета и прочетох доста странни неща за тази особа.от другия имейл и изпратих още едно писмо(Здравейте.Интересувам се от обявата Ви за работа в Чехия-за зидаро-мазачи, фаянс и теракот, кофражисти и подови настилки. Уверявам Ви, че съм сериозен кандидат. Тъй като в последните няколко години измамите свързани с посредничество за работа в чужбина зачестиха изключително много и се превърнаха в добре отработена система за нагло и безочливо ограбване на хора съм длъжен да Ви помоля да ми изпратите следната информация, касаеща Вашата фирма:

1.Адрес на фирмата, номер на съдебното решение и име на управителя
2.Номер на разрешителното за посредническа дейност при трудови правоотношения
3.Регистрационен номер на фирмата в Агенцията по заетостта

Също така Ви моля за повече информация относно местоработата ( административен район и населено място в Чехия ), битовите условия(споменавате квартира-каква квартира-къща,апартамент или общежитие), начина на пътуване до местоработата, размер на заплащането за извънреден труд ако има такъв. начина на заплащане ( седмично, месечно, по дебитна сметка, в брой), размера на здравни и социални осигуравки.
Горепосочената информация липсва в текста на Вашата обява за работа в Чехия.

Очаквам Вашия своевременен отговор на запитването ми.
Предварително Ви благодаря.
)в което много ясно и точно обяснявам каква информация искам,защото по телефона тя ми каза ,че сега нямали офис,защото сградата в която бил офиса на фирмата им още била в строеж или ремонт.на второто писмо нямам отговор ,а и няма да имам най-вероятно,защото тази ************** и някой си ************** са чиста проба измамници.чудя се дали да не ги докладвам.но като си помисля най-добре е да ги намеря на място и да ги спукам от бой.значи бях 99% готов да извадя парите ,които ми искаха и да ги дам.добре ,че жена ми ме накара да се поровя в интернет за инфо,а иначе директно си бях изгорял.така ,че хора опичайте си акъла,защото такива като тия има много.дано съм бил поне малко полезен на някой.
Редактирано от Ivo на 26-05-2013 20:14
Публикувано на 31-08-2011 09:45 | RE: Чехия ?!?!
belovarski
Потребител

здравейте на всички, гледам има развитие темата макар и с закъснение.
на въпросната госпожица съм и писал пролетта още и си говорихме два пъти с нея и един път с съдружника-измамник,
И аз бях готов да дам паритеееее ама добре, че се отказах, найстина трябва да се докладва тази жена за да не продължават подобни свинщини, другата идея която ми допада е да им се даде урок от няколко човека, но това отива към саморазправа и може да завърши с кофти последици иначе и двамата си го заслужават на 100%.
Те даже не са и от Враца според мен само така пишат знаят че в този регион няма работа и хората са готови на какво ли не само и само да заминат някъде.

Асен

Публикувано на 31-08-2011 23:30 | RE: Чехия ?!?!
LUDIQ
Потребител

хаха ,ами един приятел "почти" беше заминал ,мисля за пролетта ,че ме беше офертирал и мен за някви слъбчеви панели ,работата обаче била и в Германия....Абе те там нямат ли си специалисти ,ами ние им слагаме панелите.Та той ми обясняваше за няква жена....дали е същата или не-не зная,но доста неща се припокриват,а и още ми "изплуват" парите които давали- близо 1500 евроcool. Ей добре че е инфото в нета че колко хора да са прегоряли......

НЕ ВСИЧКО С ДВЕ БУЗИ Е ЛИЦЕ.....
Публикувано на 19-03-2012 19:04 | RE: Чехия ?!?!
TASEV74
Потребител
tasev74

някои чувал ли е за тази обява ако е така нека пише 1.Пикер в топли хранителни складове - мъже до 35г. - Много спешно
Oписание на работната позиция:
-Постоянна работа за мъже до 35г.
-Трудов договор с осигуровки.
-Заплащане 80 крони на нормочас.
-Трудов стаж,който се признава в България
-Подсигурена квартира-работни ка заплаща наема и транспортните си разходи за месеца.
-Заработка на месец средно 600-800 евро/чисто/.
Допълнителни изисквания:
-Да не бъдете пълни или трудноподвижни хора. Желание за работа в чужбина,отговорн ост и дисциплинираност .Да можете да работите в екип или самостоятелно. Да сте активни в работния процес и да работите 12 часа на смяна.
2.За постоянна работа в пералня се набират много спешно пет жени до 45г.
Описание на работната позиция:
-Постоянна работа за жени до 45г.
-Трудов договор с осигуровки
-Заплащане 65крони на час/чисто/
-Трудов стаж,който се признава в България
-Подсигурена квартира-на работника се удържа наема/2700крони/ от заплата.
Допълнителни изисквания:
-Да не бъдете пълни или трудноподвижни хора. Желание за работа в чужбина,отговорн ост и дисциплинираност .Да можете да работите в екип или самостоятелно. Да сте активни в работния процес и да работите 12 часа на смяна.Да разполагате със 100 евро джобни пари.
Информация и записване - 0878 367646 e-mailrazzrace99@a bv.bg
2.
Фирма: H.L.Partner
Държава: ЧЕХИЯ

Телефон: 0878-367-646 Всички обяви с този телефон (4)
Email: pra***@abv.bg Всички обяви с този email (4)
Град: София
Сподели в:
Публикуване на обявата: 14.01.2012 17:29
Печат
[14:02:17] petar tasev: vig tova spored teb vazmogno li e
Публикувано на 03-04-2012 12:22 | RE: Чехия ?!?!
Antilopata
Потребител

За тази фирма да не се лъжете, че вижте какво намерих в нета!
http://shumen.court-sh.org/2011/00704511_39342011.htm

Редактирано от Elektra на 03-04-2012 12:41
Публикувано на 17-04-2012 13:31 | RE: Чехия ?!?!
pacolin_85
Потребител

abe hora vie ste bolni !!!! 6to ne otidete da rabotite v avganstan. Otivat mi v chehiq maina sqka6 e mnogo dobre ikonomi4eski i nqma gladni tam kato v bg 4e ot bg 6te vzemat rabotnici. za tam vsi4ko e piramida ne razbrahte li.

*КИРИЛИЦА!
Редактирано от Elektra на 17-04-2012 14:21

страница 1 от 4

1 2 3 4 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 29 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти