Форум >
Публикувано на 13-05-2012 02:00 | RE: Чехия ?!?!
ето малко инфо за чехия и най вече за PACOLIN_85- според мен ако не си запознат за какво става вапрос не е нужно да коментира6 или просто нямаш кво да правиш и си пишеш в форумите.В чехия в момента има страшен глад за работна ръка особенно в строителството .аз съм тук от 3 месеца и виждам за какво става вапрос.истината е обаче че няма нужда да се плащат никакви комисиони понеже не са необходими никакви документи които да ти оправят от бг.заплащането е от 70 до 110 крони на час което ще рече 3,5-4,5 евро.заплатата се изплаща до 20 число на следващия месец.за строителството специално ако не сте наистина 100 процента майстори не си правете труда да идвате защото ще ви изгонят на първата седмица и ще останете на улицата.тук изискванията са много високи по високи дори от германия и франция.(знам го от опит).а вероятноста да попаднете на измамници я има навсякаде.това ве4е е късмет.за складове и фабрики също има много работни места защото в момента се опитват да изгонят украинците.така 4е работа в 4ехия има много,а до това дето го пи6е горе дали нямало гладни-не няма за6тото държавата пла6та между 8 и 10 000 крони на месец на безработните семейства.има много клошари като при нас но те просто не искат да работят.
Публикувано на 13-05-2012 10:37 | RE: Чехия ?!?!
Дайте име на коректна агенция за работа във фабрики Много искам да замина някъде това лято, че тук вече не се издържа!
Публикувано на 24-05-2012 13:50 | RE: Работа във ферма за айсберг в Чехия
Здравейте,интересува ме някой има ли информация за фермата PASCUAL POLABI s.r.o. в Чехия ????????? Занимават се с бране и опаковане на салати айсберг.Интересува ме някой работил ли е там,какви са условията,работата и заплащането,коректни ли са ?
Публикувано на 21-10-2012 14:47 | RE: Чехия ?!?!
belovarski писа:
Здравейте преди време имах активна кореспонденция с една дама Цвети Миркова и с един господин, не му знам името, не се представи та ставаше дума за работа в Германия - монтиране на соларни панели - работата се осигуряваше от чешка борса за работа ..... така и не заминах обясниха ми че немците нещо сгафили. Ето някои от обявите на г-жата или г-жицата то няма фирма няма нищо:http://www.rabota.bg/search.php?select_city=Враца&extSearch=1 и също и една конкретна то всичките са 100% еднакви : http://www.rabota.bg/turizym/2011/03/05/nabira-myje-za-chehiia.204551
Въпросът ми е някой има ли инфо, заминал ли е ? какво става - ако не ме съмняваха и съм сигурен че са точни бих заминал. По техни думи работят от много време с чехите нямало никакви проблеми всичко било есктра.
есктра -екстра ама колко да е екстра ....
та така
Асен Беловарски
Здравеи Аз ти пиша защото живейа в Чехя. Това което трйабва да знаеш че агенции от Чехя не пращат хора в Германя без огромните 1500 еуро.Незнам какво са ти обещали но агенциите в Чехя могат да тъ подсигурйат работа в Чехя в друга дарзава просто се явяват посредници.Посредническата дейност е забранена.Здравейте преди време имах активна кореспонденция с една дама Цвети Миркова и с един господин, не му знам името, не се представи та ставаше дума за работа в Германия - монтиране на соларни панели - работата се осигуряваше от чешка борса за работа ..... така и не заминах обясниха ми че немците нещо сгафили. Ето някои от обявите на г-жата или г-жицата то няма фирма няма нищо:http://www.rabota.bg/search.php?select_city=Враца&extSearch=1 и също и една конкретна то всичките са 100% еднакви : http://www.rabota.bg/turizym/2011/03/05/nabira-myje-za-chehiia.204551
Въпросът ми е някой има ли инфо, заминал ли е ? какво става - ако не ме съмняваха и съм сигурен че са точни бих заминал. По техни думи работят от много време с чехите нямало никакви проблеми всичко било есктра.
есктра -екстра ама колко да е екстра ....
та така
Асен Беловарски
Публикувано на 21-10-2012 14:55 | RE: Чехия ?!?!
Здравей голям познавач си ИСКАM ДА ТЕ ПОМОЛЯ АКО ПОЗНАВАШ ХОРА КОИТО СА ПОЧНАЛИ РАБОТА чрез Тодор Иванов и са плащали комисионна
нека да се сваржат с мен на skype antonia06, Divna.Tcvetkova
нека да се сваржат с мен на skype antonia06, Divna.Tcvetkova
Публикувано на 21-10-2012 15:02 | RE: Чехия ?!?!
mircheto писа:
Здравейте,интересува ме някой има ли информация за фермата PASCUAL POLABI s.r.o. в Чехия ????????? Занимават се с бране и опаковане на салати айсберг.Интересува ме някой работил ли е там,какви са условията,работата и заплащането,коректни ли са ?
Milo momiche njakoj te lazhe za tjah, towa e javno pak agentura njamat nikakwi objawi za rabota jawno sa posrednici moljate ako imash skype ili telefon go napishi posrednicheskata dejnost e zabranena w Chehia.
*Кирилица!
Редактирано от Elektra на 21-10-2012 20:26
Публикувано на 07-12-2012 10:29 | RE: Чехия ?!?!
Търся работа в Чехия в завод или фабрика, ако някой има тел. на агентури моля да ги сподели. Благодаря Ви предварително!
Публикувано на 10-01-2013 16:15 | RE: Чехия ?!?!
И така, Чехия не е това което изглежда ! Ако попаднете на обява , в която се искат пари за да идете да работите на в чехия.. .. Ами пари не са нужни по принцип ,но когато човек не е запознат дава.. и отива. Така и аз попаднах там. Хвърлиха ме в един склад, и казаха ще работиш.. И работих! След 6 месеца реших ,че не ми се работи в него и напуснах.. От тогава съм сменил 2 работи и пари не давам на никого. Научавате езика и сте готови.. А дали е добра страна за работа и живот.. Добра е , но който си мисли,че за 3 месеца ще изкара пари от Чехия.. Е объркал страната .. Или да пробва в строителството. До сега съм работил в прословутия склад на Данон, в склада на Кауфланд , в завод за хладилници.. А сега.. сега правя хляб
Публикувано на 10-01-2013 17:55 | RE: Чехия ?!?!
Научавате езика и сте готови. Супер оферта.
Публикувано на 11-01-2013 12:15 | RE: Чехия ?!?!
Оферти да искаш, на много места вземат чужденци без език, най вече в складовете и стройтелството .От години върви една обява за студени складове ..Но сега попаднах на нещо интересно в нета http://rabota.bg/proizvodstvo/2012/12/18/avarchici-sys-staj-na-so2-ili-na-argon.230461 - път 150 евро ?! До Чехия е 70 евро от София с автобус . Автобиография на български език.. В Чехия никой не те пита какъв си . Университет завършили или само с 6-ти клас работим едно и също. А тук още една обява от същия човек за мотокаристи. Заинтругуван съм и ще им пиша. Така да се върна на мисълта си за студените складове.. Приятел ми беше казал не ходи , той бил в някакъв на данон.. Това ми каза пред 2010 -та .. 2012-та попаднах в студен склад на ХОПИ - там се приготвят заявки за магазини мисля ,че на била . Беше ми първата работа в чехия.. и се оказа ,че има 3 силни и 2 слаби дни.. и съм попаднал на силен.. Та си нямате представа какво е да теглиш палетната количка от 14:30 до 4 сутринта и след това 1 час чистене на цялото хале . Хората бягат с палетните колички бързат , работи се на картон ( 1 картон - 1 кашон ). Ако не си бърз пари няма да видиш имаше норма 300 картона на час. Казах си ,че това няма да работя и дим да ме няма.. ОТ там попаднах в Данон , правехме картонените опаковки на активия - по 2 /4 млека в опаковка и разни други видове мляко . Около 7 градуса е в склада , не е студено стига да се облече човек добре .Заплащане 70 крони на час , уж има норма,но е в рамките на изпълнимото . Пълно е с българи в този склад така ,че език е ненужен . Работи се с чешка агентура - Досам. С същата агентура работят много български посредници като вземат 100-150-200 евро за оправяне на документи..А документи не се оправят .Нужен е малко чешки / руски/ украински и ще заминете за 0 евро да работите с Досам в данон ; в склад на Кауфланд или на Хопи ..а МОЖЕ и в стройтелството . Така с Досам работих 6 месеца и напуснах.. Вече бях научил езика и си намерих друга работа.. И така вече 7 месеца работя в пекарна, благодарение на българка . Ако имате въпроси за всичко свързано с Чехия , питайте .Просто понякога тези 100-200 евро са безсмислени , аз нищо добро не съм видял давайки 100 евро , но пък има хора които за същите пари са намерили много добра работа.
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители