Форум >
Публикувано на 17-03-2013 22:31 | RE: Монтажници на Фото-волтайк
аз може ли също да замина с вас ? колко пари ми трябват ???
Публикувано на 18-03-2013 12:54 | RE: Монтажници на Фото-волтайк
Здравейте, искам да помоля г-н Диков да ми се обади, ако не се сеща на кого - Георги Кишкин.
Публикувано на 18-03-2013 13:34 | RE: Монтажници на Фото-волтайк
Имате ли вече развитие по случая. Следя много тази тема още от самото и начало и се надявам изхода да е добър и да няма потърпевши.
Публикувано на 18-03-2013 14:01 | RE: Монтажници на Фото-волтайк
Уважаеми Колега,тоя повече не му викай Господин!!!Ище ни се обади ,знаеш ли Кога,Когато цъфнат налъмите в Банята!
Публикувано на 18-03-2013 14:29 | RE: Монтажници на Фото-волтайк
Ако, е 4овек щесе обади но иавно не е,остави толкова хора без работа ,става вапрос за напуснали, 4е щее срамота ако несе намери този, с 4иста съвест си го казвам 4е е ИЗМАМНИК бил си загубил телефона ха.Сега дати кажа две неща Диков щете намериа и ще видиш кои стои под този ник ще бадеш толкова изненадан 4е щети се пре......ре . Този пат нема да има колебание като МИНАЛИА. Мислия 4е е време дати биа спира4ката*******rules**rules*
Публикувано на 18-03-2013 14:46 | RE: Монтажници на Фото-волтайк
За в момента не включва телефона и не връща пари,прави си положението от лошо по лошо.
Публикувано на 18-03-2013 14:51 | RE: Монтажници на Фото-волтайк
Последно е посетил сайта в 11,50!!Ако си е загубил телефона -ще му помогна Безплатно ....да го Намери....!!!!
Публикувано на 18-03-2013 16:11 | RE: Монтажници на Фото-волтайк
кво става и днес ли нияма тръгване,до кога да го чакаме.някои свързвал ли се с него днес
Публикувано на 18-03-2013 16:31 | RE: Монтажници на Фото-волтайк
Ми,изключен му е тел.от Събота,е...ти кефа,човека вече си харчи парите на Спонсорите!!!!!
Публикувано на 18-03-2013 16:39 | RE: Монтажници на Фото-волтайк
тонка следва господари на ефира и съд.които желае нека да се обединим и да деиства ме
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители