Форум >
Публикувано на 27-07-2016 10:38 | Търсим спътници за бране на плодове и зеленчуци във Франция
Здравейте,
Двама сме, търсим човек или хора, с които да ходим да берем ябълки, грозде, картофи и др. , във Франция.
От нас е целият процес на намирането и започването на работата. И двамата имаме солиден опит в намирането на сезонна работа във Франция. После всеки си получава заплатата директно от френският работодател, според правилата на френската държава, ние не сме посредници. Аз говоря френски добре. Трябва ни кола обаче, търси се кола. Ако можем да намерим такава, тогава делим пътните разходи – гориво, магистрални такси и всичко останало.
Полската работа във Франция е по-скоро сурово преживяване, защото няма много удобства, тъй като френските земеделци вече не предоставят настаняване, храна и т.н., и почти всички изискват личен транспорт. Но е по-добре от UK и е преживяване, което не се забравя. Благодаря предварително на всички отговорили!
П.С. Моля, спестете въпроси от типа "Кажи сега, каква е далаверата?". Далавера няма , има само бачкане.
Двама сме, търсим човек или хора, с които да ходим да берем ябълки, грозде, картофи и др. , във Франция.
От нас е целият процес на намирането и започването на работата. И двамата имаме солиден опит в намирането на сезонна работа във Франция. После всеки си получава заплатата директно от френският работодател, според правилата на френската държава, ние не сме посредници. Аз говоря френски добре. Трябва ни кола обаче, търси се кола. Ако можем да намерим такава, тогава делим пътните разходи – гориво, магистрални такси и всичко останало.
Полската работа във Франция е по-скоро сурово преживяване, защото няма много удобства, тъй като френските земеделци вече не предоставят настаняване, храна и т.н., и почти всички изискват личен транспорт. Но е по-добре от UK и е преживяване, което не се забравя. Благодаря предварително на всички отговорили!
П.С. Моля, спестете въпроси от типа "Кажи сега, каква е далаверата?". Далавера няма , има само бачкане.
Редактирано от Zhak8 на 27-07-2016 10:39
Публикувано на 27-07-2016 12:15 | RE: Търсим спътници за бране на плодове и зеленчуци във Франция
Вие къде се намирате и кво плащат тия французи като е по-добре ?!
Публикувано на 27-07-2016 14:18 | RE: Търсим спътници за бране на плодове и зеленчуци във Франция
Намирам се в София. Обаче тона с който пишете не ме кефи.
Фактически, за въпроси и уговорки моля пишете ми на jivko_semm@abv.bg
А по-добрето е, че не ви третират като концлагеристи.
Фактически, за въпроси и уговорки моля пишете ми на jivko_semm@abv.bg
А по-добрето е, че не ви третират като концлагеристи.
Редактирано от Zhak8 на 27-07-2016 14:21
Публикувано на 27-07-2016 15:52 | RE: Търсим спътници за бране на плодове и зеленчуци във Франция
Мен пък страшно не ме кефи отговорът ви... И да не сте някъв с 3 висши, където ще ходи да бере плодове за да преуспее в живота ?!
Редактирано от skresh на 27-07-2016 15:52
Публикувано на 27-07-2016 15:56 | RE: Търсим спътници за бране на плодове и зеленчуци във Франция
Питах ви направо за какво става въпрос:заплащане, цена на квартирата и т.н. , после се опитвате да се въплътявате в Нострадамус с глупавите ви предвиждания ... Имам кола имам и опит, но ови вече грам никъде не ми се ходи с вас. И евентуално за 2 месеца работа я напрайш 2-3К лева я не ... НЕ МЕРСИ
Редактирано от skresh на 27-07-2016 15:57
Публикувано на 27-07-2016 17:54 | RE: Търсим спътници за бране на плодове и зеленчуци във Франция
Благодаря ви искрено че се отказахте. Така не ми се налага сам да ви отказвам, което щеше да бъде задължително. Фактически имам две висши образования. Всичко най-добро, надявам се да не си пишем повече.
Публикувано на 27-07-2016 21:08 | RE: Търсим спътници за бране на плодове и зеленчуци във Франция
И таз добра и отиваш да береш плодове, прай си сметка колко си тъп за да неможеш да си намериш подходяща работа,дефакто тези 2 висши можеш да си ги навреш евентуално сещаш се къде ... xD пффф умрял съм ти за поканата смешник, когато си поискам мога да имам интервю в UK към Амазон логистикс или E-bay, става въпрос за работа, като DeliveryMan 400-1000 лири седмично, що не съм приел ли ако беше на мое място много неща щеше да се запиташ ... ходи си бери там смешните плодове и не ми дрънкай глупости повече ...
Публикувано на 28-07-2016 01:59 | RE: Търсим спътници за бране на плодове и зеленчуци във Франция
Що не си завреш коментарите сещаш се къде и спреш да спамиш темата ми?
Редактирано от Zhak8 на 28-07-2016 10:26
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители