Форум >
Публикувано на 19-03-2017 13:22 | Без визи за Канада от 1 декември
От 1 декември отпадат визите за български граждани за Канада. Ще се пробвате ли в тази посока по отношение на работа?
Минималното заплащане в зависимост от региона е различно, но не е под 10 долара на час.
За хората, които са специалисти в дадена област и владеят английски/френски език е ясно, че ще се оправят.
Естествено има обяви за работници във ферми.
Минималното заплащане в зависимост от региона е различно, но не е под 10 долара на час.
За хората, които са специалисти в дадена област и владеят английски/френски език е ясно, че ще се оправят.
Естествено има обяви за работници във ферми.
Публикувано на 13-04-2017 00:01 | RE: Без визи за Канада от 1 декември
"Естествено има обяви за работници във ферми."
Ией, ще садим/берем продукция вече и в Канада. Интересно ми е дали ще има бригади до Канада, подобни на тези студентските до САЩ. Знам, че принципно за гражданите от определени държави има бригади, продължаващи до 1 година с право на увеличение.
Ией, ще садим/берем продукция вече и в Канада. Интересно ми е дали ще има бригади до Канада, подобни на тези студентските до САЩ. Знам, че принципно за гражданите от определени държави има бригади, продължаващи до 1 година с право на увеличение.
Публикувано на 16-04-2017 19:17 | RE: Без визи за Канада от 1 декември
Хаха, не лъжете хората. От Декември отпадат туристическите визи, и то си го пише много ясно. Така че, ако искате да бачкате в Канада, требва да имате работни визи .
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители