Форум >
>
Работа в чужбина (без UK и USA) >
Тема: Помощ при намирането на работа в Германия/Холандия
Публикувано на 15-08-2018 17:26 | Помощ при намирането на работа в Германия/Холандия
SenseiElectron
Потребител

Здравейте! Някой би ли помогнал при намирането на работа в Германия/Холандия. Две момчета сме. Тази година завършвам университет и някъде за ноември си търсим да започнем постоянна работа в чужбина. С добро ниво на английски сме, предполагам сме подходящи за работа по заводите, понеже не знаем немски.

Редактирано от SenseiElectron на 15-08-2018 17:31
Публикувано на 18-08-2018 17:35 | RE: Помощ при намирането на работа в Германия/Холандия
ninja303030
Потребител

Завършваш висше и отиваш да хамалстваш в Германия . Прекрасно.
В Германия е много трудно, да се уредиш. Обяснявам ти веднага защо
Работа има доста, НО за да те наемат искат адресна регистрация и банкова сметка. За адресна регистрация ти искат договор за квартира. А кваритири трудно се намират вече и масово искат договор за работа и то постоянен такъв. Това е масово и е омагьосан кръг .
Посредниците са тотален ташак и те пращат на едни командировъчни договори. Не е както в Англия .
Така че.......много мъчно ще стане за там вече, освен ако не идеш при някой познат, но и тогава трудно ще стане.
Ако пък не знаеш и немски....още по-трудно от трудното.......много по-лесно е в Англия да завъртиш колелото .
Редактирано от ninja303030 на 18-08-2018 17:36
Публикувано на 20-08-2018 14:51 | RE: Помощ при намирането на работа в Германия/Холандия
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Знаеш английски - в Англия е по-добре.

Публикувано на 24-08-2018 13:25 | RE: Помощ при намирането на работа в Германия/Холандия
manekena_1
Потребител

Ivo писа:
Знаеш английски - в Англия е по-добре.
Публикувано на 24-08-2018 13:29 | RE: Помощ при намирането на работа в Германия/Холандия
manekena_1
Потребител

Англия вече не е оферта да се ходи.Нисък е паунда, за същата работа по фабрики в Холандия и Германия вземаш от 11 евро нагоре.
Публикувано на 26-08-2018 21:53 | RE: Помощ при намирането на работа в Германия/Холандия
SenseiElectron
Потребител

Ами целта ми е да събера пари за около две години, да поработя и да се прибера. Ще вложа събраните пари в записването на магистратура. Може би ще си кажете - ''Ами тогава работи и учи'', но моята специалност и насока не ми позволяват това, когато следвам по дадената специалност ми трябва достатъчно време - за ходенето на лекции и ученето след като се прибера (лекции от 8 сутринта до два следобяд, и учене след това 3-4 часа). А пък ако си намеря работа по специалността в началото е ниско платена, и припечелваните пари всичките ще отиват за сметки, по този начин няма да мога да спестя пари и ще ми отнеме много време
За Англия гледам да я отбягвам, понеже там знам, че се търсят главно хора за полето. Хора, ако можете да ме насочите към някоя фирма-посредник или агенция, моля...
Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 10 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти