Форум >
Публикувано на 15-02-2011 19:18 | RE: Сезонна работа в Дания
Скофф май вече неще България
много му станаха бунтовниците,а румънчите са агънца,тази година може да има нова такса 'въздух' за гумите на колелетата
много му станаха бунтовниците,а румънчите са агънца,тази година може да има нова такса 'въздух' за гумите на колелетата
Редактирано от dimaka на 15-02-2011 19:20
Публикувано на 07-03-2011 14:14 | RE: Сезонна работа в Дания
Доколкото разбрах, проблемът му е с Eures, а не с работниците. Тази година пак ще има група нашенци
Останалото 100% ще е така
Останалото 100% ще е така

Публикувано на 31-03-2011 10:09 | RE: Сезонна работа в Дания
Не ходете при Tove i Peter Jacobsen !
Ако изобщо дойдат втори път да търсят хора от България
Ако изобщо дойдат втори път да търсят хора от България
Публикувано на 11-04-2011 20:29 | RE: Сезонна работа в Дания
Здравейте , и аз търся работа в Дания , във ферма . Вече цял месец пращам мейли на eures съветници , директно на работодатели на нашите съветници в eures в БГ , регистрирал съм се и съм си направил профил в 7 /седем/ сайта , но нищо конкретно за сега. Пращам CV-та и на ферми в Англия ,но резултата е същия. Моля дайте малко инфо за тези интервюта с работодателите -къде , кога и т.н. Благодаря предварително
Публикувано на 17-04-2011 23:05 | RE: Сезонна работа в Дания
Хора ако си взема багажа и отида в Дания какви са шансовете да си намеря работа за около 1 месец? Зная английски. Тук в БГ вече се сблъсках със 9 фирми менте и добре че има хора в този сайт и в някои други форуми за да споделят това което са чували или преживели иначе щях да съм се опарил 9 пъти т.е. да съм бил завлечен 9 пъти. Вече се отчаях и мисля да замина за Дания с малко пари и там : с питане. Има ли опасност да си на меря работа ?
Ако някой е процедирал така моля да сподели.
Ако някой е процедирал така моля да сподели.
Публикувано на 27-04-2011 11:10 | RE: Сезонна работа в Дания
и аз мисля като тебе. е*ал съм го.не ми се умира тука.барем да е в истинска държава.
Публикувано на 27-04-2011 17:24 | RE: Сезонна работа в Дания
Ако намерите нещо добро в Дания драскайте инфото на лична и ако има места за още хора драскайте 

Публикувано на 02-05-2011 22:29 | RE: Сезонна работа в Дания
Здравейте,
Има ли някой който да е ходил на интервюто на 12.03.2011 за сезонната работа в Дания? И има ли някой на когото са му предложили вече работа?
Ако някой има някаква друга информация, моля пишете.
Има ли някой който да е ходил на интервюто на 12.03.2011 за сезонната работа в Дания? И има ли някой на когото са му предложили вече работа?
Ако някой има някаква друга информация, моля пишете.

Публикувано на 03-05-2011 10:56 | RE: Сезонна работа в Дания
къде е било интервюто и скоя фирма или агенция na 12.03.2011
Публикувано на 03-05-2011 16:16 | RE: Сезонна работа в Дания
Беше в София, Международна Трудова Борса, огранизирана от EURES. EURES съветници от Дания правиха интервюта на вече регистрираните в http://www.seasonalwork.dk/mod_inc/?P=itemmodule&kind=front
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД