Форум >
>
Работа в чужбина (без UK и USA) >
Тема: Сезонна работа в Дания

страница 1 от 25

1 2 3 4 > >>
Публикувано на 13-01-2010 14:26 | Сезонна работа в Дания
quiksilver
Потребител

Сезонна селскостопанска работа в Дания

Агенцията по заетостта заедно с EURES (EURopean Employment Services, Европейски служби по заетостта) обявиха старта за набиране на сезонни селскостопански работници в Дания. Интервюта с работодатели и EURES съветници от Дания ще се проведат в началото на месец март 2010 г. в гр. Пловдив и гр. София. Основното изискване към кандидатите е доброто владеене на английски език.

За да бъдат поканени на интервю, кандидатите задължително трябва да си направят он-лайн регистрация на сайта за сезонна заетост в Дания - http://www.seasonalwork.dk/

Информация относно периоди на заетост, настаняване, пътуване, заплащане, работно време, данъци, изисквания и кандидатстване може да получите във всички бюра по труда и на сайта на агенцията по заетоста - http://www.az.government.bg/eures/

Редактирано от quiksilver на 25-01-2010 14:26
Публикувано на 13-01-2010 14:38 | RE: Сезонна работа в Дания
HenryII
Потребител

Да , но в Дания доколкото знам не се говори на английски...
Публикувано на 13-01-2010 14:41 | RE: Сезонна работа в Дания
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Не вярвам да изискват от кандидатите за работа да говорят датски език... )

Публикувано на 13-01-2010 15:01 | RE: Сезонна работа в Дания
HenryII
Потребител

Нещо онлайн формата им не работи.Зацикля на втората страница эа кандидатстване.
Публикувано на 13-01-2010 16:20 | RE: Сезонна работа в Дания
kaka_draka
Потребител

а, формата за регистрация си работи аз успях да се впиша лесно, сега да видим какво ще излезе от цялата работа....Иначе има един смущаващ момент - живее се на палатки , които самите работници трябва да си осигурят....И това ако не е тръпка...
Публикувано на 13-01-2010 16:45 | RE: Сезонна работа в Дания
vlado
Потребител

И на мен тези палатки ми развалиха хубавото впечатление. Освен това уж фермера поемал ангажимент да осигури бани и тоалетни. Кой знае какви мизерии ще са. Нещо не ми харесва тая работа. То човек като помъкне на там палатка по-добре направо каравана да си закара. laughwink
Публикувано на 13-01-2010 17:19 | RE: Сезонна работа в Дания
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Като ще е лято да е хубаво.
Лято, палатки....язовир с риба.
Носете си въдици!

Публикувано на 31-01-2010 00:22 | RE: Сезонна работа в Дания
buddy
Потребител

"Настаняване: При бране на ягоди и грах от м.май до м.август в повечето случаи одобрените кандидати трябва да си носят палатки, пособия за готвене и топли дрехи. Във фермите са налице палаткови лагери, помещения за хранене/приготвяне на храна, бани и тоалетни. За ползване на тези помещения се заплаща такса в размер м/у 2 и 10 евро на ден. В някои случаи работодателите осигуряват настаняване на закрито /каравани или стаи/ срещу заплащане. За работа през месеците преди май и след август работодателите винаги осигуряват настаняване на закрито."
Публикувано на 31-01-2010 16:00 | RE: Сезонна работа в Дания
iggeorgi
Потребител

Не знам какво толкова ви плашат тези палатки. Това е можеби най-комфортния вариант за живеене по фермите. По-добре ли ви изглежда след 12 часа работа в калта да се прибеш в горещия контейнер или каравана при още 4-5 миризливи и хъркащи маймуни.
Всеки си има дразнещи навици и са нужни много компромиси за да живееш с още няколко човека в една стаичка, например един-два пъти седмично здраво напиване за сплотяване на колектива. В палатката си запазваш личното пространство и можеш да се наспиш добре, все пак утре те чака тежка работа.
Публикувано на 05-02-2010 14:20 | RE: Сезонна работа в Дания
doorsstory
Потребител

Благодаря ви за информацията дотук Искам само да питам вече ходилите на бригада в Дания за няколко подробности:
- Кандидатстването само чрез формата в посочения сайт ли става? Просто попълвам и чакам за интервю... защото ми се струва, че пропускам нещо
- Какво ниво на английски се изисква? Владея го сносно и мога да водя разговор с леееко запъване.
- Транспортът сам ли си го осигурявам? Това защото ужасно ми се иска да отида на автостоп до Дания.

Извинявам се, ако вече е писано по тези въпроси.
Благодаря предварително и успех

страница 1 от 25

1 2 3 4 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 48 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти