Форум >
Публикувано на 28-03-2010 18:51 | RE: Сезонна работа в Дания
Какво стана с тази Дания?Всички ли си получихте писмата от работодателите?
Публикувано на 28-03-2010 19:26 | RE: Сезонна работа в Дания
как всички?аз само за един човек сам прочела че си го е получил.незнам за друг,а и незнам дали ще има и други

Публикувано на 28-03-2010 19:27 | RE: Сезонна работа в Дания
Да да поличихте оферта за работа, но нашия пише че края на април ще ни каже за кога ни иска иначе си знаем началото на сезона от 23 май...хубаво усещане е да видиш оферта в пощата си!
Публикувано на 28-03-2010 19:41 | RE: Сезонна работа в Дания
kriska11 писа:
как всички?аз само за един човек сам прочела че си го е получил.незнам за друг,а и незнам дали ще има и други

Е нали били избрали 50 човека.Би трябвало да има и още хора.Макар,че ми се струва малко бавна работа с тези имейли.Уж трябваше по-бързо да се разберат нещата,а пък друго се оказа.
Публикувано на 28-03-2010 20:50 | RE: Сезонна работа в Дания
kriska11 писа:

Знаеш ли дали има някой друг одобрен за фермата на Peter Jacobsen не вярвам да сме само 2-3.Или другите просто не пишат в форума.
Публикувано на 29-03-2010 22:38 | RE: Сезонна работа в Дания
аз поне не знам за други.сигурно има но не пишат във форума.то има други със сигурност,но...тук ги няма

Публикувано на 30-03-2010 18:06 | RE: Сезонна работа в Дания
Ivan90-ти получи ли оферта от Jacobsen? Аз полуших,но не пише кой знае какво-заплащане,спане и нужни дрехи.Пиши да кажеш при теб какво е станало
Публикувано на 30-03-2010 20:56 | RE: Сезонна работа в Дания
И аз имам емаил обаче пише job decline мисля че не могат да ми предложат работа-кофти.
Публикувано на 30-03-2010 22:34 | RE: Сезонна работа в Дания
toss писа:
И аз получих писмо от Сков, не е договор,защото докато не представиш нужните документи за "Danish tax card",на място, не могат да те назначат на работа.Договорът ще се подписва при пристигане ...това разбрах аз
И аз получих писмо от Сков, не е договор,защото докато не представиш нужните документи за "Danish tax card",на място, не могат да те назначат на работа.Договорът ще се подписва при пристигане ...това разбрах аз

Явно си запознат с нужните документи.Би ли споделил ти или някой който знае какви документи са ми е необходими да си набавя преди заминаването?Много ще съм благодарна,защото нямам ни най-малка представа за тези неща.И още нещо-кажете и за данъците ,които ще ни одържат.

Редактирано от kriska11 на 30-03-2010 22:35
Публикувано на 30-03-2010 22:36 | RE: Сезонна работа в Дания
Ivan90 писа:
И аз имам емаил обаче пише job decline мисля че не могат да ми предложат работа-кофти.
е много гадноооо

Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители