Форум >
Публикувано на 30-01-2010 20:25 | RE: Искат от наши гурбетчии да берат по 17 кг ягоди на час
миналата година бях там,на грах обаче......казаха ,че е бил относително сух сезон,но е тежичко на палатки ако валне 3-4 дена поредни-вземете си водолазки чорапки. Иначе се искарват много добри парички,ако искате един истински ''surviver'' е супер!!!!!.....и много готини руманки има
Публикувано на 02-03-2010 17:15 | RE: Искат от наши гурбетчии да берат по 17 кг ягоди на час
Искам да помоля тези които са били миналата година на сезонна работа в Дания,какви въпроси се задават на интервюто което ми предстои сега на 8-ми март в Пловдив,също и дали сам избирасх за колко време искаш да работиш и на каква работа искаш да работиш или работодателите определят това.Благодаря предварително!
Публикувано на 02-03-2010 18:42 | RE: Искат от наши гурбетчии да берат по 17 кг ягоди на час
Публикувано на 03-03-2010 18:36 | RE: Искат от наши гурбетчии да берат по 17 кг ягоди на час
Здравейте Направих си регистрация в seasonalwork.de, но все още нямам отговор. Някой, който е с опит може ли да ми каже дали трябва да ми пратят мейл или телефонно обаждане за насрочване на интервюто или щом досега няма контакт с мен не са ме одобрили?
Благодарности предварително
Публикувано на 03-03-2010 19:11 | RE: Искат от наши гурбетчии да берат по 17 кг ягоди на час
sjuesju писа:
Здравейте Направих си регистрация в seasonalwork.de, но все още нямам отговор. Някой, който е с опит може ли да ми каже дали трябва да ми пратят мейл или телефонно обаждане за насрочване на интервюто или щом досега няма контакт с мен не са ме одобрили?
Не си спомням на 100% ама си мисля че системата автоматично ти праща имейл че си си регистрилал CVто. Провери дали си попълнил всичко.А ти къде намери инфо защото те по принцип правят интервюта в БГ към края на Март с Бюрото по труда.
Публикувано на 03-03-2010 19:12 | RE: Искат от наши гурбетчии да берат по 17 кг ягоди на час
записването е свършило
Публикувано на 03-03-2010 19:28 | RE: Искат от наши гурбетчии да берат по 17 кг ягоди на час
Получих потвърждение на мейла, че съм си записал CV-то и мисля, че съм попълнил всичко вярно. Какво следва оттук нататък обаче?
Иначе записването го направих някъде към средата на февруари.
Публикувано на 03-03-2010 20:16 | RE: Искат от наши гурбетчии да берат по 17 кг ягоди на час
sjuesju писа:
Получих потвърждение на мейла, че съм си записал CV-то и мисля, че съм попълнил всичко вярно. Какво следва оттук нататък обаче?
Сега чакаш да ти се обадят за интервю или да ти пратят имейл. А ако знаеш къде ще е интервюто направо питай там, защото то е като отворено интервю мисля
Публикувано на 03-03-2010 20:17 | RE: Искат от наши гурбетчии да берат по 17 кг ягоди на час
Щом нямаш емайл с покана за интервю на 8-ми март в пловдив значи не си одобрен.
Публикувано на 03-03-2010 20:24 | RE: Искат от наши гурбетчии да берат по 17 кг ягоди на час
sjuesju писа:
Вече е късно, вчера са пратени последните покани на български език. И по принцип трябва първо от Дания да те одобрят и след като влезеш в базата данни с одобрените, от Агенцията по заетостта в България трябва да ти пратят покана за интервюто и на български. Аз и моята приятелка сме одобрени, сега в понеделник ще ходим на интервюто да видим какво ще стане. Но ако ще сме на палатки, не мислим да заминаваме.
Buddy, дай малко повече инфо за интервюто, какво питат на него? И след като са ми пратили одобрение от Дания и ми казват, че началото на работата е 3.08.2010, а работата е "Fruit picking", защо от България ме карат да си променя датата на заминаване за края на м. Май? Не са ли ме одобрили за точно тази работа, която като гледам в сайта по това време почват ябълки и круши да се берат, или на самото интервю ще става това разпределение кой къде и какво ще работи...?
Мерси предварително
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители