Форум >
>
Работа в чужбина (без UK и USA) >
Тема: Сезонна работа в Скандинавските страни

страница 6 от 8

<< < 3 4 5 6 7 8 >
Публикувано на 06-12-2011 18:37 | RE: Сезонна работа в Скандинавските страни
prosmarter1
Потребител

А на мен ми искаше само CV на български и нали търсеше само 5 човека а вече сме одобрени доста повече.

Публикувано на 07-12-2011 14:30 | RE: Сезонна работа в Скандинавските страни
dio
Потребител

Здравеите! Явно много хора се надяваме на тоя човек но лично на мен ми изглейда съмнителна неговата оферта... http://www.alo.bg/314873...
И аз като вас званях и исках инфо,хи... дори се срешнахме ( аз и братовчед ми който е бил 2 год. в Норвегия) с въпросния Ивелин...
Та да ви кажа,че офертата от него е: тръгване на 9 януари 2012 и сме били одобрени защото други двама от еди си кой град са отказали офертатаа уж трябвало кандидатурите ни да ги одобряват в Норвегия.
Имам много какво да кажа и аз като вас се питах дали има и други хора и случайно попаднах тук. Има много въпросителни като: да се види договора за работа с норвежката фирма( иначе още на границата ще покажат обратния път ), на тия минимални 2080 евро има ли данък или са чисти и др. ааааа според мен човека не е запознат нищо че сестра му била там.
В Норвегия не се намира ЛЕСНО работа а според думите ...като подпишете договор за 6 месеца щат или нещат ще ви държат на работа там.
Наистина ще се радвам за някой ако сподели още нещо или ако изобщо някои е заминал.
Публикувано на 07-12-2011 14:47 | RE: Сезонна работа в Скандинавските страни
dio
Потребител

suzuki_fen писа:
Обадих се на човека,представи се,казва се Ивелин Ивелинов.Обесни ми че за да кандидатствам трябва да пратя копие от диплома и CV на английски.Пратихме ние и днес(след 1 седмица)ми звъни и каза че сме удобрени и може да заминем.Обесни всичко как е,какво се работи,условия на живот и такса.Вика ни Петък в софия да подписваме договор и да носим такса от 500 евро,като 380 са за двупосочен билет,които се осребрявали от работодателя като отидем там.
Питам някой знае ли нещо повече за човека,дали е мошенник и някой заминал ли е.
Забравих да кажа че сме 4 момчета,двама заминават на 20 януари,а другите двама края на май месец(защото сме студенти).

ТОВА за осребряването е нещо ново за мен след 5-6 разговора и една лична среща на която много бързаше music
Мисля че ако наистина пращаше хора и след като според мен не компетентен за някои неща относно въпросното предложение за работа нищо не пречи да каже например: НЕ искам да плащам данъци а имам човек там с които си разделяме комисиона от 120 евро...ето ви тел. говорете или на хора които вече са заминали там( както му го исках а тои каза че ще му взема бизнеса razz) офффффф,дори не ми се пише вече за това
АКО ГОСПОДИНА чЕТЕ ТОВА И Е КОРЕКТЕН СЪМ СЪГЛАСЕНДА МУ ДАМ И 300 ЕВРО НЕКА ТОЙ МИ СЕ ОБАДИ ( СИГУРНО ВЕчЕ Е РАЗБРАЛ КОИ СЪМ И СТИГА С ТИЯ КУКИчКИ ПО GSM)
Редактирано от Ivo на 07-12-2011 15:29
Публикувано на 07-12-2011 14:50 | RE: Сезонна работа в Скандинавските страни
dio
Потребител

prosmarter1 писа:
Някой замина ли на 26-ти

Бития и ..... признават ли си?!laugh
Публикувано на 07-12-2011 14:57 | RE: Сезонна работа в Скандинавските страни
suzuki_fen
Потребител

Еми и аз като вас незнам какво да правя.По телефона звучи доста откровен,ама знае ли се?
Като се срещна с него не ти ли каза нещо за договора?
На мене ми предложи и вариант да му дам 380 евро,да ми купи билет,а др.120 края на април.Каза че билетите ги купувал сега за да са евтини и заради това ги иска парите.
Редактирано от suzuki_fen на 07-12-2011 14:59
Публикувано на 07-12-2011 15:22 | RE: Сезонна работа в Скандинавските страни
dio
Потребител

suzuki_fen и ismai1980 даите gsm за връзка че май всички се лотаме тука стая обява laughdevil
Публикувано на 07-12-2011 15:26 | RE: Сезонна работа в Скандинавските страни
ego77
Потребител

До dio:Обясни какво братовчед ти ти е обяснил за Норвегия-мин.заплащане,тези 2080 чисти ли си(предполага се,че тези неща си ги коментирал с Ивелин щом си бил с човек,прекарал 2 год в Норвегия) и имаш повече инфо.Всички,които сме се свързали с него знаем едно и също.По-добре изкоментирай с хора,който още не са се закачили на въдецата.Нали затова сме в този форум.
Публикувано на 07-12-2011 16:09 | RE: Сезонна работа в Скандинавските страни
ego77
Потребител

добре де,за да пишиш всичко това явно си запознат повече с нещата.затова сподели.а относно упреците мисля,че е тапо някой да обвинява друг.все пак всички си имаме глава на раменете и всеки сам си преценява.
Публикувано на 07-12-2011 16:32 | RE: Сезонна работа в Скандинавските страни
ego77
Потребител

искам от теб повече информация,защото ти си се срещал с този човек и явно си доста възмутен от него.аз съм разговарял само по тел с него и то за максимум 2-3 минути и за толкова време,и при положение,че нямаш визуален контакт с него,не можеш да добиеш представа.а и доста малко хора са посредничили за работа в скандинавските страни-ако обявата е реална и затова има желаещи да заминават,но това е друга тема на разговор.
Публикувано на 08-12-2011 01:15 | RE: Сезонна работа в Скандинавските страни
iztrit-profil
Потребител

В Норвегия се взимат средно между 3-5 хил а тези 2хил които този господин ги е споменал нещо много хвърчащи ми се виждат на фона на реалните тамошни заработки.Иначе фирмата определено поне според мен е ментак.....лично мнение

страница 6 от 8

<< < 3 4 5 6 7 8 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23864 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 52 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: KaicOaken
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти