Форум >
Публикувано на 06-12-2011 18:37 | RE: Сезонна работа в Скандинавските страни
А на мен ми искаше само CV на български и нали търсеше само 5 човека а вече сме одобрени доста повече.
Публикувано на 07-12-2011 14:30 | RE: Сезонна работа в Скандинавските страни
Здравеите! Явно много хора се надяваме на тоя човек но лично на мен ми изглейда съмнителна неговата оферта... http://www.alo.bg/314873...
И аз като вас званях и исках инфо,хи... дори се срешнахме ( аз и братовчед ми който е бил 2 год. в Норвегия) с въпросния Ивелин...
Та да ви кажа,че офертата от него е: тръгване на 9 януари 2012 и сме били одобрени защото други двама от еди си кой град са отказали офертатаа уж трябвало кандидатурите ни да ги одобряват в Норвегия.
Имам много какво да кажа и аз като вас се питах дали има и други хора и случайно попаднах тук. Има много въпросителни като: да се види договора за работа с норвежката фирма( иначе още на границата ще покажат обратния път ), на тия минимални 2080 евро има ли данък или са чисти и др. ааааа според мен човека не е запознат нищо че сестра му била там.
В Норвегия не се намира ЛЕСНО работа а според думите ...като подпишете договор за 6 месеца щат или нещат ще ви държат на работа там.
Наистина ще се радвам за някой ако сподели още нещо или ако изобщо някои е заминал.
И аз като вас званях и исках инфо,хи... дори се срешнахме ( аз и братовчед ми който е бил 2 год. в Норвегия) с въпросния Ивелин...
Та да ви кажа,че офертата от него е: тръгване на 9 януари 2012 и сме били одобрени защото други двама от еди си кой град са отказали офертатаа уж трябвало кандидатурите ни да ги одобряват в Норвегия.
Имам много какво да кажа и аз като вас се питах дали има и други хора и случайно попаднах тук. Има много въпросителни като: да се види договора за работа с норвежката фирма( иначе още на границата ще покажат обратния път ), на тия минимални 2080 евро има ли данък или са чисти и др. ааааа според мен човека не е запознат нищо че сестра му била там.
В Норвегия не се намира ЛЕСНО работа а според думите ...като подпишете договор за 6 месеца щат или нещат ще ви държат на работа там.
Наистина ще се радвам за някой ако сподели още нещо или ако изобщо някои е заминал.
Публикувано на 07-12-2011 14:47 | RE: Сезонна работа в Скандинавските страни
suzuki_fen писа:
Обадих се на човека,представи се,казва се Ивелин Ивелинов.Обесни ми че за да кандидатствам трябва да пратя копие от диплома и CV на английски.Пратихме ние и днес(след 1 седмица)ми звъни и каза че сме удобрени и може да заминем.Обесни всичко как е,какво се работи,условия на живот и такса.Вика ни Петък в софия да подписваме договор и да носим такса от 500 евро,като 380 са за двупосочен билет,които се осребрявали от работодателя като отидем там.
Питам някой знае ли нещо повече за човека,дали е мошенник и някой заминал ли е.
Забравих да кажа че сме 4 момчета,двама заминават на 20 януари,а другите двама края на май месец(защото сме студенти).
Обадих се на човека,представи се,казва се Ивелин Ивелинов.Обесни ми че за да кандидатствам трябва да пратя копие от диплома и CV на английски.Пратихме ние и днес(след 1 седмица)ми звъни и каза че сме удобрени и може да заминем.Обесни всичко как е,какво се работи,условия на живот и такса.Вика ни Петък в софия да подписваме договор и да носим такса от 500 евро,като 380 са за двупосочен билет,които се осребрявали от работодателя като отидем там.
Питам някой знае ли нещо повече за човека,дали е мошенник и някой заминал ли е.
Забравих да кажа че сме 4 момчета,двама заминават на 20 януари,а другите двама края на май месец(защото сме студенти).
ТОВА за осребряването е нещо ново за мен след 5-6 разговора и една лична среща на която много бързаше
Мисля че ако наистина пращаше хора и след като според мен не компетентен за някои неща относно въпросното предложение за работа нищо не пречи да каже например: НЕ искам да плащам данъци а имам човек там с които си разделяме комисиона от 120 евро...ето ви тел. говорете или на хора които вече са заминали там( както му го исках а тои каза че ще му взема бизнеса ) офффффф,дори не ми се пише вече за това
АКО ГОСПОДИНА чЕТЕ ТОВА И Е КОРЕКТЕН СЪМ СЪГЛАСЕНДА МУ ДАМ И 300 ЕВРО НЕКА ТОЙ МИ СЕ ОБАДИ ( СИГУРНО ВЕчЕ Е РАЗБРАЛ КОИ СЪМ И СТИГА С ТИЯ КУКИчКИ ПО GSM)
Редактирано от Ivo на 07-12-2011 15:29
Публикувано на 07-12-2011 14:50 | RE: Сезонна работа в Скандинавските страни
prosmarter1 писа:
Някой замина ли на 26-ти
Някой замина ли на 26-ти
Бития и ..... признават ли си?!
Публикувано на 07-12-2011 14:57 | RE: Сезонна работа в Скандинавските страни
Еми и аз като вас незнам какво да правя.По телефона звучи доста откровен,ама знае ли се?
Като се срещна с него не ти ли каза нещо за договора?
На мене ми предложи и вариант да му дам 380 евро,да ми купи билет,а др.120 края на април.Каза че билетите ги купувал сега за да са евтини и заради това ги иска парите.
Като се срещна с него не ти ли каза нещо за договора?
На мене ми предложи и вариант да му дам 380 евро,да ми купи билет,а др.120 края на април.Каза че билетите ги купувал сега за да са евтини и заради това ги иска парите.
Редактирано от suzuki_fen на 07-12-2011 14:59
Публикувано на 07-12-2011 15:22 | RE: Сезонна работа в Скандинавските страни
suzuki_fen и ismai1980 даите gsm за връзка че май всички се лотаме тука стая обява
Публикувано на 07-12-2011 15:26 | RE: Сезонна работа в Скандинавските страни
До dio:Обясни какво братовчед ти ти е обяснил за Норвегия-мин.заплащане,тези 2080 чисти ли си(предполага се,че тези неща си ги коментирал с Ивелин щом си бил с човек,прекарал 2 год в Норвегия) и имаш повече инфо.Всички,които сме се свързали с него знаем едно и също.По-добре изкоментирай с хора,който още не са се закачили на въдецата.Нали затова сме в този форум.
Публикувано на 07-12-2011 16:09 | RE: Сезонна работа в Скандинавските страни
добре де,за да пишиш всичко това явно си запознат повече с нещата.затова сподели.а относно упреците мисля,че е тапо някой да обвинява друг.все пак всички си имаме глава на раменете и всеки сам си преценява.
Публикувано на 07-12-2011 16:32 | RE: Сезонна работа в Скандинавските страни
искам от теб повече информация,защото ти си се срещал с този човек и явно си доста възмутен от него.аз съм разговарял само по тел с него и то за максимум 2-3 минути и за толкова време,и при положение,че нямаш визуален контакт с него,не можеш да добиеш представа.а и доста малко хора са посредничили за работа в скандинавските страни-ако обявата е реална и затова има желаещи да заминават,но това е друга тема на разговор.
Публикувано на 08-12-2011 01:15 | RE: Сезонна работа в Скандинавските страни
В Норвегия се взимат средно между 3-5 хил а тези 2хил които този господин ги е споменал нещо много хвърчащи ми се виждат на фона на реалните тамошни заработки.Иначе фирмата определено поне според мен е ментак.....лично мнение
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители