Форум >
Публикувано на 31-01-2013 01:59 | Wizz Air / Уиз Еър
Пускам тема за унгарската нискотарифна авиокомпания Уиз Еър, не знам дали това е подходящия раздел.
Мисля, че има нужда от такава тема, понеже при търсене във форума излизат само отделни мнения оттук-оттам. А огромна част от запътилите се към ферма в Англия избират именно Уиз. Може тук да си помагаме с актуално инфо за цени, багаж, условия, правила и въобще полети - със сигурност стотици потребители, които вече са летяли с Уиз могат да се включат адекватно когато има питания. Разбира се, да не пропусна и личния мотив за пускане на темата - аз също ще летя с Уиз скоро.
Официален сайт: http://WizzAir.com/bg-bg
Приятен полет на всички!
Мисля, че има нужда от такава тема, понеже при търсене във форума излизат само отделни мнения оттук-оттам. А огромна част от запътилите се към ферма в Англия избират именно Уиз. Може тук да си помагаме с актуално инфо за цени, багаж, условия, правила и въобще полети - със сигурност стотици потребители, които вече са летяли с Уиз могат да се включат адекватно когато има питания. Разбира се, да не пропусна и личния мотив за пускане на темата - аз също ще летя с Уиз скоро.
Официален сайт: http://WizzAir.com/bg-bg
Приятен полет на всички!
Публикувано на 31-01-2013 02:09 | RE: Wizz Air / Уиз Еър
Така и така съм я започнал, я да продължа...
Казаха ми, че когато има интерес към конкретен полет на Уиз (често се търси/посещава точно този полет през сайта им) - цената се качвала веднага. Някой има ли същите впечаления? Аз също мисля, че цената се напомпва, особено като намаляват свободните места за даден полет. Един ден си гледам един полет на сайта. Влизам на другия ден да си резервирам билет - айде цената вече 20 кинта нагоре...
Казаха ми, че когато има интерес към конкретен полет на Уиз (често се търси/посещава точно този полет през сайта им) - цената се качвала веднага. Някой има ли същите впечаления? Аз също мисля, че цената се напомпва, особено като намаляват свободните места за даден полет. Един ден си гледам един полет на сайта. Влизам на другия ден да си резервирам билет - айде цената вече 20 кинта нагоре...
Публикувано на 31-01-2013 09:10 | RE: Wizz Air / Уиз Еър
естествено че е така пак и да ти кайа ниско тарифна маи вече не вайи за юизз дават ти пример искам да си взема билет за август от лутан до бургас и цената е 386 &амп;#163; с тапия юизз бритиш аирюаъс ми искат 400 &амп;#163; за биснесс клас билет с право на 2 куфара ядене и алкохол на корем и как да си купя от юизз ваоб6те тея измекяри мн почана да си вярват ся вси4ки 6те почнем да летим с еасъ йет и раъан аир и пак 6те слезнат на земята кат са им празни самолетите помня преди 4 години по това време няма6е и 50 4овека в полети от бг за у
Публикувано на 31-01-2013 12:40 | RE: Wizz Air / Уиз Еър
абе има дни в които правят намаления ама си е просто на късмет.ама като сложиш багажа а да знаете че промениха правилата за багажа.вече ръчен багаж се води който може да сложите под седалката.ако качите в багажниците
над седалките ви го таксуват.преди щом влезе в клетката се водеше ръчен багаж.като платих билета с карта ме удариха 30 лв за банков превод.местата xxl които са за по дългокраки също са ги дигнали от 5 на 10 eur доп към билета.
както са я подкарали работата идва на кантар с другите компании.3 часа ми се видяха цяла вечност в тая теснотия.друг е въпроса че самолетите ги забиват на най смотаните гейтове.
над седалките ви го таксуват.преди щом влезе в клетката се водеше ръчен багаж.като платих билета с карта ме удариха 30 лв за банков превод.местата xxl които са за по дългокраки също са ги дигнали от 5 на 10 eur доп към билета.
както са я подкарали работата идва на кантар с другите компании.3 часа ми се видяха цяла вечност в тая теснотия.друг е въпроса че самолетите ги забиват на най смотаните гейтове.
Публикувано на 31-01-2013 14:10 | RE: Wizz Air / Уиз Еър
Как така 30 лв. за банков превод???
Аз като плащах наскоро беше 8 лв. банков превод, 16 лв. с карта онлайн.
Аз като плащах наскоро беше 8 лв. банков превод, 16 лв. с карта онлайн.
Публикувано на 31-01-2013 19:39 | RE: Wizz Air / Уиз Еър
Аз не знам дали бих пътувал повече с Wizz. След няколко месеца сигурно ще ми се наложи да летя, но ще гледам да не е WIZZ. На връщане от UK пътувах с тях и едно, че закъсня полета с повече от час и второ, че беше супер тясно и едно остаряло всичко. На отиване летях с Ryan и беше доста по- добре, особено на коленете ми. Иначе за намаленията, да, трябва да се гледа. На отиване билета ми беше 110лв всичко, като го купих през Януари, а в обратната посока платих 85-90 eвро всичко и то 12 дни преди полета ми, но хванах някакво голямо намаление.
Публикувано на 01-02-2013 11:02 | RE: Wizz Air / Уиз Еър
Цените на билетите не са такива, каквито бяха..факт.
Обаче пак са си по-ниски.
А иначе ценообразуването си работи на алгоритъм... свободни места, дни преди полета, интерес към датата и т.н.
Нормално е като наближава датата цената да се покачва.
Обаче пак са си по-ниски.
А иначе ценообразуването си работи на алгоритъм... свободни места, дни преди полета, интерес към датата и т.н.
Нормално е като наближава датата цената да се покачва.
Публикувано на 05-02-2013 11:56 | RE: Wizz Air / Уиз Еър
Пуснах анкетата за авиокомпаниите и към този момент Wizz Air води доста убедително за дестинация Англия и обратно.
Публикувано на 08-02-2013 18:17 | RE: Wizz Air / Уиз Еър
Уиз еър са евтини наистина, обаче пък летят само до Лондон Лутън. Като гледам как почти повече от половината са отговорили, че ползват Wizz Air ... да се разбира, че масово се минава през Лондон като се ходи на бригада в UK.
Ще взема да пусна и анкета относно "Колко най-евтино сте пътували до Англия?"
Ще взема да пусна и анкета относно "Колко най-евтино сте пътували до Англия?"
Публикувано на 08-02-2013 18:40 | RE: Wizz Air / Уиз Еър
Масово се възползват от възможността за повече кг. ДОколкото си спомням можеше до 32 кг в куфара
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители